Hoši v poho já si tam dám bávo aby to někoho netrápilo, že se musí dívat na žabožroutí povoz. A když už jsme u toho, tak jsem si v žádném případě nic nemazal, toho bych si asi všimnul. Sice jsem na kompy lama, ale tohle snad ani nejde posrat.
Jandy píše:Docela se to tu rozjelo kvúli kravině že ??
jo protoze me naprosto irituje a castecne i fascinuje (v negativnim slova smyslu) jak nekteri jedinci jsou schopni venovat energii kritice a ptani se na davno zodpovezene otazky a jsou tomu schopni obetovat i nekolik hodin sledovani ale nejsou schopni si po prichodu na toto forum precist pravidla pro jeho pouzivani .... protoze otazka typu : jak mam dat oprazek do podpisu , nasledna odpoved ze tak a tak ale nes prekrocit max povolenou velikost .. nasledny hura uz to mam a obrazek samo kterej je porusuje .... me to hlava fakt nebere !
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
jo protoze me naprosto irituje a castecne i fascinuje (v negativnim slova smyslu) jak nekteri jedinci jsou schopni venovat energii kritice a ptani se na davno zodpovezene otazky a jsou tomu schopni obetovat i nekolik hodin sledovani ale nejsou schopni si po prichodu na toto forum precist pravidla pro jeho pouzivani .... protoze otazka typu : jak mam dat oprazek do podpisu , nasledna odpoved ze tak a tak ale nes prekrocit max povolenou velikost .. nasledny hura uz to mam a obrazek samo kterej je porusuje .... me to hlava fakt nebere !
Nerobis asi IT admina. Pretoze keby jo, tak na ludsku debilitu by si si uz davno zvykol ...
Fatal Design píše:Dobrý, OK .... porušení pravidel beru (ač jsem je nečetl), ale proč jsi mi odmazal i ikonu, nechápu .... taky porušuje pravidla ?
to ze nectes pravidla je jen a jen tvuj prbelm aneb neznalost neomlouva.. a nikdo ti nemaze ikona,.... me taky vcera zimizela.. proste obcas zmizi....
tak si ji tam nahrej znovu a mas klid.....
Maličko přibrzdi. Do nedávna v podpisu fungovalo HTML a najednou nejede. Tak jsem se zeptal proč nejede HTML. Mezitím jsem se snažil tam nacpat obrázek a tak mi bylo odpovězeno, že tam mám chybu. OK. To že jsem si nenašel někde na fóru pravidla je moje chyba a to uznávám, ale proč třeba nejsou v Hlavním menu ?