Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zpřístupnění sekcí neplatícím
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak to téda nakonec bude? na VH v Hradci se myslim domluvilo že se multimédia zpřístupní i neplatícím.
Když kouknu do pokecu je tam hafo odkazů co bych normálně hledal v multimédiích a neni v tom vubec přehled.
Nevim jak to je jestli tam mají přístup nebo ne ale na VH byla řeč že by se mělo víc přihlížet k tomu co do které sekce dávat...
Když kouknu do pokecu je tam hafo odkazů co bych normálně hledal v multimédiích a neni v tom vubec přehled.
Nevim jak to je jestli tam mají přístup nebo ne ale na VH byla řeč že by se mělo víc přihlížet k tomu co do které sekce dávat...
-
- Kontaktovat uživatele:
je fakt ze se delaj v pokecu novy topicy s odkazama ktery uz dlouho sou v multimediich... neni to tak davno co tu jeden odkaz byl asi ve 4 topicich...v multimediich jsou beztak jen odkazy na verejny stranky, takhle jim to trva jen o chvili dyl nez to najdou a pak to fouknou do pokecu...
souhlasil bych s castrem ze bych to odemknul neplaticim, nebo alespon jako podnet k jednani rady...
souhlasil bych s castrem ze bych to odemknul neplaticim, nebo alespon jako podnet k jednani rady...
-
- Kontaktovat uživatele:
Klasicky SRY za OT ale nikomu bych nic navíc, pokud neplatí, nezpřístupňoval. Copak dnes dostaneš někde něco zadarmo??? Potažmo BMW Klub? Rozhodně si nemyslím, že je 500,-Kč za rok vysoká částka. Obzvláště pokud se platícímu tato částka mnohonásobně vrátí.
Ještě jednou se omlouvám, ale rozčiluje mě jak se stále řeší nějaká charita
a pak je klub v mínusu... 
Ještě jednou se omlouvám, ale rozčiluje mě jak se stále řeší nějaká charita

Panaque píše:Klasicky SRY za OT ale nikomu bych nic navíc, pokud neplatí, nezpřístupňoval. Copak dnes dostaneš někde něco zadarmo??? Potažmo BMW Klub? Rozhodně si nemyslím, že je 500,-Kč za rok vysoká částka. Obzvláště pokud se platícímu tato částka mnohonásobně vrátí.
Ještě jednou se omlouvám, ale rozčiluje mě jak se stále řeší nějaká charitaa pak je klub v mínusu...
souhlas , jelikoz uz jsem mel tu cest mluvit s par lidmi co nemaji zaplacene clenstvi a rikali mi duvody jako proc , kvuli obrazkum atd atd....
rikam to znovu i pro ty co to necetli , proste clensky poplatek slouzi i k chodu tohoto fora , takze argument , ze nekdo nechce zaplatit clensky poplatek jen z duvodu toho , ze nechce jezdit na srazy a byt jakymsi skalnim klubakem , ale ze chce chodit jen na forum taky moc nechapu....

obzvlaste me vytaci nekteri neplatici clenove kteri vylozene jen nabizi produkty v sekci PRODEJ/NABIDKA a AUTA BMW PRODEJ a proste tady vydelavaj a je jim skoda podporit tento klub par stovkama , ktery jim defakto dava moznost si vydelat nejakou korunu a ziskat potencionalni zakazniky na dily.....
pak si ani neoprectou pravidla inzerce a zakladaji porad dokola stejne inzeraty atd atd.....