me je smutno z takovych "chytrych" blbecku..... tipuju ze mas plne policky vypalenych CD a DVD....SL65 píše:Ahoj děcka,
mám 320d, ale asi ho prodám. Začínám zjišťovat, že se absolutně neztotožňuji s filozofií BMW. Už jen to, že tu někdo vybírá 500kč za členství je opravdu hloupé. Je mi z toho smutno. Na stránkách Mercedesu nic takového není. Ale i tak se domnívám, že to prostě dělá pár čecháčků. V dospělém světě nic takového nefunguje. Přeji majitelům tohoto účtu mnoho šťastných kilometrů.
Petr
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dotaz :)
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:

Z čeho mají majitelé účtu žít? Jasná odpověď... z toho z čeho žije TV NOVA nebo Seznam.cz... Víš co to je? Určitě ano, jsi totiž moooc chytrý. Jsme o tom všichni přesvědčeni.
A že chci vše zadarmo? A že mám pálené CD+DVD??? No něco tu mám DivX+DVD+CD...trochu se stydím...máš pravdu. Dokonce i naftu kupuji levněji...na rifle replay si také počkám až budou ve slevě

Jo jinak koukněte sem...třeba pro inspiraci...jak to může fungovat...
http://www.mercedes-classic.cz/srazy.php
PaPa děcka
SL65vs????
- bergos
- Klubové ID: 159
fungovat? vždyť tam jsou planované akce na rok 2006, takže to asi nefunguje...SL65 píše: Jo jinak koukněte sem...třeba pro inspiraci...jak to může fungovat...
http://www.mercedes-classic.cz/srazy.php

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze toho moc o marketingu nevis... TV Nova nebo Seznam, muzou tem co maji zajem o reklamu neco nabidnout - to ze jejich reklamu uvidi miliony lidi, i kdyz encilene ale hromadne... co muz nabidnout bmwklub a komu? myslis ze kdyz si sem da reklamu treba BMW AG tak se najde nekdo kdo to uvidi a pujde si koupit nove BMW? myslim ze ne a proto si sem reklamu nedaji...SL65 píše: Z čeho mají majitelé účtu žít? Jasná odpověď... z toho z čeho žije TV NOVA nebo Seznam.cz... Víš co to je? Určitě ano, jsi totiž moooc chytrý. Jsme o tom všichni přesvědčeni.
resit petikilo na rok myslim neni na miste, kor pokud se povazuejs za fandu dokonce majitele bmw nebo nejekaho toho tveho mercedesu... hold vynechas jednu vikendovou clastacku s kamosi nebo stravis v bordelu o 15 minut menu

500kč by se u mě určitě našlo...něco jsem už našetřil, ale dávat 500kč zrovna do členství v BMW klubu? Není lepší je dát třeba na nějakou organizaci, která nemůže jinak(děti..postižení)..... není viď?
Každy má svůj názor, to dělá svět barevnějším...pujdem raději spát...co vy na to?
papa
SL65
-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
rek bych ze to porad nechapes... provoz BMW klubu stoj nejake penize... jen kdyz vemez v potaz domenu + hosting + ucetni + obcashe upravy nejen webu atd... kdyz se zavedl poplatek 500kc pocet clenu byl o dost mensi nez je ted a vyslo to tak akorat prave na provoz klubu. samozrejme aby se klub mohl rozvyjet byly zapotrebi dalsi prichozi clenove... k jejich motivaci mimo jine prispelo zverejeneni nekterych casti webu jen platicim clenum... dnes je situace nekde dal a platici clenu je stale vice. taky se vymysli dalsi a dalsi veci pro cleny ktere se financuji z penez vybranych za clenstvi (pronajem okruhu, prispevky na srazy, vyroba clenskych karet, podlozek pod spz a dalsi...). Samozrejem se bmw klub nebrani vydelkum z reklamy, ale ber to tak ze bmw opravdu nema moc inzerentum co nabidnout, respektive neni pro ne dost zajimavy. A ver tomu ze bysme byli jen radi kdyby se vse dalo pokryt ze zisku z reklamy, ale bohuzel to tak neni a bmw klub na provoz penize potrebuje... navic castka 500Kc neni ze by ji nekdo jen tak vymyslel a i kdyz se to nikomu nelibi, platit se musi. Proste na Valne hromade tuto castku odsouhlasilo velke mnozstvi clenu. Mimochodem 500 platis za prvni rok clenstvi, za druhy 400 a za kazdy dalsi 300,- A hlavne pochop ze to nikomu neplatis do kapsy. penize jdou na ucet klubu a jen rada nebo valna hromada muze urcovat na co penize budou pouzity a to samozrejem v prospech klubu...SL65 píše:asi máš pravdu... za jedno kliknutí na ELIT - náhradní díly toho moc není.... Možná je to námět jakou cestou se dát... Myslím, že do sekce "Technické informace" by mohl být přístup zdarma...co myslíš ty?
500kč by se u mě určitě našlo...něco jsem už našetřil, ale dávat 500kč zrovna do členství v BMW klubu? Není lepší je dát třeba na nějakou organizaci, která nemůže jinak(děti..postižení)..... není viď?
Každy má svůj názor, to dělá svět barevnějším...pujdem raději spát...co vy na to?
papa
SL65