Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kam se podel ctvrtek 10.8 ???

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
Bambim
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Bambim »

pryfish píše:
Misa píše:
pryfish píše:[quote="alp"][quote="pryfish"][quote="alp"][quote="pryfish"][quote="alp"]no neco takovyho ... po vzoru pryfish opraveno a faktura mam poslat komu ???

at lukas este nekoho vysoupne a smaze nakej pulrok treba at je sranda ! :D

neser ... 2lidi jsme na tom stravili celou noc beze spanku .... takze nasrat ....

a mužu za to snad ja :D ted bych vam za to mohla třeba říct že ste howada :D takovej standart tady na klubu

teda tim to nechci rict ja vasi praci obdivuju samozrejme, ale zkuste si to predstavit :)[/quote]

tak si laskave aspon nedelej z cizi prace srandu ....[/quote]

je to neprijemny vid :D
ale co kdyby si z tebe nekdo delal prdel tak to prece zkousnes ne ? proc bys to nemel zkousnout![/quote]

Alp narozdíl od tebe práci dotáhl do konce a nebudeš tomu věřit, ale udělal to zdarma, navíc s tím měl náklady, ono to auto do serverovny nedojelo na vzduch, stejně jako telefonické konzultace s ostatníma adminama, posílat to po holubech by nebylo to pravý ... takže pokud si potřebuješ vylít na někom vztek z toho, že se tě tu nikdo nedoprošuje o logo, tak fakt nejsi na správný adrese :mad:[/quote]

mám z vás akorát prdel jak se vám to pěkně hroutí :) já sem svoji praci taky dotahla do konce a o alpa tady vubec nejde
já si žádnej vztek nevylejvám neboj, ja zadnej totiz vubec nemam, naopak (viz prvni veta ;))

btw s tema financema, to ze je tady banda primitivu ktera nechape spoustu veci za to ja nemuzu ;)

takze asi tak UFF :D[/quote]

Tobe se clovek musi uz jen smat... :lol: :lol: :lol: To jsem uz dlouho nezazil... :mad:
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od pryfish »

plačeš nad špatnym hrobem kočko :) nebuď mrzuta ;)
jestli se ti v noci alp dostatečně nevěnoval tak děkuj jinejm :) třeba ti ta dvojice poskytne i nahradu :D
Bambim
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bambim »

pryfish píše:plačeš nad špatnym hrobem kočko :) nebuď mrzuta ;)
jestli se ti v noci alp dostatečně nevěnoval tak děkuj jinejm :) třeba ti ta dvojice poskytne i nahradu :D

Ty ses fakt NUKLEARNI HOVADO... :lol: :lol: :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

pryfish píše:mám z vás akorát prdel jak se vám to pěkně hroutí :) já sem svoji praci taky dotahla do konce a o alpa tady vubec nejde
já si žádnej vztek nevylejvám neboj, ja zadnej totiz vubec nemam, naopak (viz prvni veta ;))

btw s tema financema, to ze je tady banda primitivu ktera nechape spoustu veci za to ja nemuzu ;)

takze asi tak UFF :D

LOL :D .. jojo, je to tady cely hrouceny do sebe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
... ze ty mas tendenci stat se cas od casu vaginou 8O .. chudak Lukas, sem zvedavej za jak dlouho mu to dojde :-) :idea: ...

To je fakt mazec :lol: :lol: :lol: placas tady paty prez devaty, .. tys neco dotahla do konce? To je mi novinka sakra!!! :lol: Vzdyt sis stezovala ze neni rozhodnuto, ze nejsme schopni rozhodnou a tak si to nemohla dodelat, ne? :lol: :lol: ( I kdyz to teda kazdej s prumernym IQ to pochopil. ) :lol: :lol: :lol: :lol:

a pak mas mit nejakej respekt .. OMFG :lol: :lol:

proste ses krapet vedle mno :-)

Obrázek
Misa Moderátor
Moderátor

#25 Příspěvek od Misa Moderátor »

pryfish píše:plačeš nad špatnym hrobem kočko :) nebuď mrzuta ;)

Děkuji ti za starost o můj sexuální život :wink: Neboj, jednu noc bez toho přežiju :lol:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
jarik
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od jarik »

povie mi niekto o co tu vlastne ide?? nejak som to s tych prispevkov nepochopil :?:
horan

#27 Příspěvek od horan »

Kua včera jsem tu měl SZ kterou nešlo přečíst a dneska už tu není. Jak teď zjistím kdo mě psal? :cry: :cry: :cry: :cry:
Pavel H

#28 Příspěvek od Pavel H »

horan píše:Kua včera jsem tu měl SZ kterou nešlo přečíst a dneska už tu není. Jak teď zjistím kdo mě psal? :cry: :cry: :cry: :cry:

Máš peška. Stávaj se horší věci.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#29 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Alpe, mírni výrazy, každej jsme nějakej, budiž, z technický stránky, občas se něco pose*e, server není výjimkou, a občas se to stane. Je to jenom stroj, ale členové klubu by měli držet pohromadě a vystupovat jako celek. Není to dobrej příklad pro nové členy a návštěvníky webu. Osobní problémy můžete řešit přes SZ.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Sobeslav »

[quote="alp")

dlouho sem se k chovani dane osoby nevyjadroval, ale pokud se navazi do me a meho soukromi tak to tedy opravdu ne ... na to nema pravo a nikdo ji ho neudelil a neudeli.[/quote]

jo a tak proč se všichni do ní navážíte..jak do její prace tak do soukromého života??!!!nekdo Vám to právo udělil???já si myslím že ne tak pak nechápu proč se rozčiluješ nad tím když se jednou zachová ona tak jak se kní chová vetšina klubu!!!
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Sobeslav »

Ty woe jen si vem jak dlouho se do ní nekdo naváží a uráží -snad od doby co je v klubu (neřikám že za to nekdy nemohla,ale vetšinou do toho spadla nevině) a občasto vzala dost v klidu nekdy ne a pak je ješte sere s nejakým logem.tak už ji to přestalo bavit hold no!!tobe se to nelíbí po dvouch dnech a už startuješ--tak to vydrž ješte tak dva roky a třeba to její jednání pochopíš :wink:
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od pryfish »

alp píše:
Vlasta píše:Alpe, mírni výrazy, každej jsme nějakej, budiž, z technický stránky, občas se něco pose*e, server není výjimkou, a občas se to stane. Je to jenom stroj, ale členové klubu by měli držet pohromadě a vystupovat jako celek. Není to dobrej příklad pro nové členy a návštěvníky webu. Osobní problémy můžete řešit přes SZ.

ja se mam mirnit ? ... to smeruj spis na nekoho jineho .... dlouho sem se k chovani dane osoby nevyjadroval, ale pokud se navazi do me a meho soukromi tak to tedy opravdu ne ... na to nema pravo a nikdo ji ho neudelil a neudeli.

A dokud jsou veci o technice, tak nereknu ani tuk, ale jakmile jsou o lidech, tak to se ozvu a nebude si ze me dela nekdo prdel .... a podotykam ze nejenom ze me ....

A ja osobni problem nemam, ten ma zjevne pryfish.

Takze pokud mas ty nejakej osobni problem, tak to smeruj tam kam to opravdu patri ....

ano delal si to co dela vetsina klubu drzel si hubu kdyz se do myho soukromyho zivota a vubec vseobecne do vseho navazelo par lidi.
tak se laskave uklidni a nerozciluj se, mirni se ve vyrazech ja te tady taky sproste neurazim a nezlob se na me ale vrcholem stupidity a ukazkou neschopnosti reagovat sou urazky ale nedivim se v klubu to frci
horan

#33 Příspěvek od horan »

Pavel H píše:
horan píše:Kua včera jsem tu měl SZ kterou nešlo přečíst a dneska už tu není. Jak teď zjistím kdo mě psal? :cry: :cry: :cry: :cry:

Máš peška. Stávaj se horší věci.

njn,jenže to byla odpověď na inzerát :cry:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od patras Čestný člen »

Sobeslav píše:Ty woe jen si vem jak dlouho se do ní nekdo naváží a uráží -snad od doby co je v klubu (neřikám že za to nekdy nemohla,ale vetšinou do toho spadla nevině) a občasto vzala dost v klidu nekdy ne a pak je ješte sere s nejakým logem.tak už ji to přestalo bavit hold no!!tobe se to nelíbí po dvouch dnech a už startuješ--tak to vydrž ješte tak dva roky a třeba to její jednání pochopíš :wink:

tomasi nech toho !! ... zastavas se fakt ty nepravy ... a naprosto zbytecne :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Sobeslav »

tomasi nech toho !! ... zastavas se fakt ty nepravy ... a naprosto zbytecne :¨D

pro tebe jsem vždy PAN Soběslav:DDDDDDDDDDDD

jo a není to snad pravda????!!!!
Dělal jsi to taky,ale u tebe tech pár zasvecencu vedelo že jsi kuul a peez a všechno možný :) :lol: a bereš to jako srandu a oživení na foru,ale bylo a je tu dost takovejch co si tady z toho udělalo sport a čím vetší urážka a nebo rejpnutí tak víc bodu--což je ubohost a není to o BMW!
100RM

#36 Příspěvek od 100RM »

Tento topic sa uz fakt meni na trapnu frasku.... serte uz na to, nech si svoje logo necha a nech je rada ze ho ma, vybereme si nejake ine. Ja by som rad pomohol, ale to by ste sa nasmiali s mojim grafickym citom :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od CharlitoCZ »

tywe rybo ty jsi ale .... :roll:
lupik

#38 Příspěvek od lupik »

CharlitoCZ píše:tywe rybo ty jsi ale .... :roll:

piča :lol: :lol:
castro
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od castro »

pryfish píše:btw s tema financema, to ze je tady banda primitivu ktera nechape spoustu veci za to ja nemuzu ;)

Ťeď ses ukázala :lol: : Jako že ten co dělá něco zadarmo pro klub je trouba?
Rybo jestli myslíš tohle... :lol: tak se di vážně vycpat, napíchni se na špejli, před sebe klobouček a tradá na václavák :wink:

100RM píše:Ja by som rad pomohol, ale to by ste sa nasmiali s mojim grafickym citom :-D

aspon nebudem resit leklou rybu a zasmejem se taky nad necim/nekym jinym... :lol:
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od pryfish »

castro píše:
pryfish píše:btw s tema financema, to ze je tady banda primitivu ktera nechape spoustu veci za to ja nemuzu ;)

Ťeď ses ukázala :lol: : Jako že ten co dělá něco zadarmo pro klub je trouba?
Rybo jestli myslíš tohle... :lol: tak se di vážně vycpat, napíchni se na špejli, před sebe klobouček a tradá na václavák :wink:

100RM píše:Ja by som rad pomohol, ale to by ste sa nasmiali s mojim grafickym citom :-D

aspon nebudem resit leklou rybu a zasmejem se taky nad necim/nekym jinym... :lol:

lol
Odpovědět