Porad to nejde a smazal jsem vseRuDoSh píše:smaz cookies...GeorgosAc píše:Nevim cim to je , ale neprectena téma a nově vytvořené byly oranžové.
Priklad - oranžové mam v hlavním menu skoro všechny sekce , po kliknutí na danou sekci je v ní vše jakoby uz prectene ( šedé ikony)
vratím se zpět a vše v hlavním menu co bylo oranžové je šedé !!!!
tzn. , že nevím kde jsou new prizpevky .....
dela to taky nekomu ???
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BUGLIST - seznam a hlášení chyb na bmwklub.cz
ne?GeorgosAc píše:Porad to nejde a smazal jsem vseRuDoSh píše:smaz cookies...GeorgosAc píše:Nevim cim to je ,
ale neprectena téma a nově vytvořené byly oranžové. Priklad - oranžové
mam v hlavním menu skoro všechny sekce , po kliknutí na danou sekci je
v ní vše jakoby uz prectene ( šedé ikony)
vratím se zpět a vše v hlavním menu co bylo oranžové je šedé !!!!
tzn. , že nevím kde jsou new prizpevky .....
dela to taky nekomu ???---- a jeste jeden problem nejdou
mi sem dat nikam fotky , chybi mi ,,pripojit soubor,, a avatar
mi taky nejde....
-
Fenri
- Klubové ID: 120
- Kontaktovat uživatele:
Neumim.alp píše:Vsak mas moznost se toho ujmout. Jak rikam do pondelka at to mas vsechno hotovy.Fenri píše:Sám si vyser voko,když to neumíš udělat. Měli jste web v době přesouvání a dělání na tom odstavit,a ne,že člověk něco napíše a za chvíli se to někde ztratí. Za můj názor mi tu nikdo nadávat nebude. Zase... posraný komunisti...alp píše: mas moznost se toho ujmout, tak hura do toho. Tak to pres vikend vsechno obehej a dej dohromady. A pokud to tedy v pondeli nebude hotovy, tak si laskave vyser voko a prestan remcat.
aneb priloz ruku k dilu, nebo drz hubu.
-
Fenri
- Klubové ID: 120
- Kontaktovat uživatele:
Že to neumím neznamená,že nemůžu kritizovat.alp píše:tak nekritizuj a nepis p*coviny, ktery jsou navic OT do sekce kde jsou uzitecne pouze konstruktivni nazory a ne projevy pochroumaneho mysleni.Fenri píše:Neumim.alp píše: Vsak mas moznost se toho ujmout. Jak rikam do pondelka at to mas vsechno hotovy.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejný problémGeorgosAc píše:me to fakt nejde , a porad to nejak preskakuje. to je k zblazneni.
Tak to dejte nejak chlapy do kupy dík jinak

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Mě najednou nefunguje, připojím se vidím nepřečtený zprávy, kliknu třeba na pokec a nic tam není nepřečtený, jdu spátky na obsah fóra a není tam ani jedno nepřečtený vše je šedé najednou.Dám vyhledat (Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy) nepřečtené zprávy a napíše žádné.Přitom vím že jsou nové příspěvky.To dělá najednou mě a odpoledne to bylo o.k.alp píše:co presne?GeorgosAc píše:uz to zase nefunguje...![]()
- bergos
- Klubové ID: 159
přesně tohle mi to teď začlo dělat taky...Slid píše:Mě najednou nefunguje, připojím se vidím nepřečtený zprávy, kliknu třeba na pokec a nic tam není nepřečtený, jdu spátky na obsah fóra a není tam ani jedno nepřečtený vše je šedé najednou.Dám vyhledat (Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy) nepřečtené zprávy a napíše žádné.Přitom vím že jsou nové příspěvky.To dělá najednou mě a odpoledne to bylo o.k.alp píše:co presne?GeorgosAc píše:uz to zase nefunguje...![]()
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
ALPE - mizi po 1 kliknuti new prispevky... vsechny. pak neco nekam napisu a objevi se mi , ze je v tom tematu new prispevek a to je ten muj.
pamatovaka mam dobreho , ale vzhledem t velkemu mnozstvi tematu , si pamatuji jen podle posledniho jmena ( nicka) vpravo . jak dlouho to jeste asi bude trvat ? vim , ze jou problemy.. jen me zajima priblizna delka..
pamatovaka mam dobreho , ale vzhledem t velkemu mnozstvi tematu , si pamatuji jen podle posledniho jmena ( nicka) vpravo . jak dlouho to jeste asi bude trvat ? vim , ze jou problemy.. jen me zajima priblizna delka..
-
peef
- Klubové ID: 399
U mne se projevuje ta samá chyba.Slid píše:No jo, ale mě to zase teď funguje tak, že jak to včera mizelo tak teď to nemizí vůbec i po předčtení je pořád jako nepředčten.
Jen jsem se chtěl ještě zeptat - v rámečku kdo je on-line to bude vypadat pořád takhle? To před tím mi vyhovovalo víc. Že jsem přihlášen jako peef a že mám určitý počet osobních zpráv je celkem logické už při loginu, ale uvítal bych zase zpět seznam přítomných podle nicků.