Proč mi to v neděli nešlo. (přístup - jako bych byl neplatič) a jak je možný, že se mi ztratí celý téma (konkrétně na "Pokecu" - "NFS MW podruhé"). Píšu dnes 12.12. v 7:00. Jsem z toho zatim mírně rozladěn.
peef píše:Proč mi to v neděli nešlo. (přístup - jako bych byl neplatič) a jak je možný, že se mi ztratí celý téma (konkrétně na "Pokecu" - "NFS MW podruhé"). Píšu dnes 12.12. v 7:00. Jsem z toho zatim mírně rozladěn.
Misa píše:A už jsi pročistil komín, a? se Lukášovi ten SantaClausivskej obleček moc neušpiní?
1. Vždy? není středa.
2. A ten komín už mám vysmejčenej od září.
Hele já nejsem tak kupodivu tak zkažená, myslela jsem komín na baráku a ušpinit od sazí . Do vašich soukromých záležitostí vám nechci mluvit, ale mezi náma, od září, to je dlouhá abstinence
E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
Já jsem přesvědčen, že nikoliv. Typnul bych jí (tedy podle fóra) na jemnou, ušlechtilou, citlivou, nezkaženou, zasněnou, romantickou, důvěřivou, pravdomluvnou duši. Asi jako Foglarův Mirek Dušín A určitě ji tady všichni kazíte.
Já jsem přesvědčen, že nikoliv. Typnul bych jí (tedy podle fóra) na jemnou, ušlechtilou, citlivou, nezkaženou, zasněnou, romantickou, důvěřivou, pravdomluvnou duši. Asi jako Foglarův Mirek Dušín A určitě ji tady všichni kazíte.
Tak to bychom se neměli radši potkat, střet s realitou bude drsný
E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
Tak to bychom se neměli radši potkat, střet s realitou bude drsný