Panove chci se zeptat jestli bych jakoz to nejmladsi clen fora nemohl dostat pristup jako kdybych zaplatil...ale jelikoz nevydelavam tak vam ani tech 500kc nemuzu dat tak proto se ptam v podstate mi jde o clenstvi zdarma... s pozdravem pekneho dne Slavisimo
Slavisimo píše:Panove chci se zeptat jestli bych jakoz to nejmladsi clen fora nemohl dostat pristup jako kdybych zaplatil...ale jelikoz nevydelavam tak vam ani tech 500kc nemuzu dat tak proto se ptam v podstate mi jde o clenstvi zdarma... s pozdravem pekneho dne Slavisimo
A chodíš na diskošky? 3x si ji odpustíš a máš to pokud se pletu a nedostáváš od rodiču kapesný tak se omlouvám. Myslím že všechno jde když se chce,otázkou je jak moc tu chceš ...
Nevim jestli ted snesu krytiku , ale uz jsem nad tim uvazoval driv. takze ja ti na clenstvi prispeju 100,- . kdyz se najdou jeste 4 dobraci jako ja , tak mas clenstvi v klubu zaplacene.
Prisel jsem uz v zivote o vic a co bych neudelal pro mladeho blazna do BMW. Ja sice ve 14 zacal okukovat holky misto internetu , a to stejne internet ani neexistoval pro verejnost.
A samozrejme souhlasim s Maniakem.. kdyz neco moc chces tak to dokazes... takze budu mit vetsi radost kdyz si ty penize nekde videlas s cilem stat se radnym clenem a budes si toho aspon vazit.
GeorgosAc píše:no rekni to... ja si tady an tvoji reakci rad pockam
No myslím si že 200 či 300 si může dovolit téměř každý,i chudej student.Takže by zaplatilo daleko víc lidí,ale bylo to tu už 100x,takže jen škoda pro ty co je 500 pro ně hodně... myslím vážně hodně a věřte,že jsou lidi co je pro ně 500 hodně peněz....
Sorry ale to ze ti je 14 neni duvod k tomu ti dat clenstvi zadaco, kdyz vidim tu dnesni mladez ktera huli chlasta atd... Nerikam ze je to tvuj pripad ale 500 za rok neni tak mnoho aby jsi si je postupne nemohl nasetrit... Mozna by slo aby jsi platil tvrtletne... 130Kc by jsi mohl dat dohromady a pak za dalsi ctvrt rok nasetrit dalsich 130Kc...
Maniaku ja to myslel dobre... nechci tady zavadet debatu o nejakych levnejsich poplatcich.
Pro me je kazda koruna vydelana plus , ale chtel jsem jen podporit mladeho blazna.
ve 14 , nebo 15 je 500 dost , . me taky nedal nikdy nikdo nic zadara a ve 14 jsem uz makal na brigade abych mohl jit na Vinetoua 500 bude porad 500...... taky znam spoustu lidi pro ktere je 500 hodne. ale me tady jde o dobrou vec . porad lepsi kdyz tady bude s nami nez aby nekde fetoval.
GeorgosAc:ja ti dekuju za podporu ale nebude to treba...
M3maniac:ja sem tusil ze na to video nezapomenes:) me se libilo akorat sem nemohl prenest pres srdce ze nechces palit gumu...jinak na diskoteku nechodim, a od rodicu opravdu kapesne nedostavam...
misa:pokud je to ve stanovach tak se nemame o cem bavit a je to vyresene...
Slavisimo píše:GeorgosAc:ja ti dekuju za podporu ale nebude to treba...
M3maniac:ja sem tusil ze na to video nezapomenes:) me se libilo akorat sem nemohl prenest pres srdce ze nechces palit gumu...jinak na diskoteku nechodim, a od rodicu opravdu kapesne nedostavam...
TO ALL: me slo jen o ten pristup na forum nic vic
Hmm,chudáčku takže od rodičů nedostaneš ani kačku no ještě že ti platěj internet no já si na ty gumy musím vidělat chapiš? navíc si nemyslím,že bych nechtěl pálit gumu,to si opravdu nemyslím
Slavisimo píše:GeorgosAc:ja ti dekuju za podporu ale nebude to treba...
TO ALL: me slo jen o ten pristup na forum nic vic
Hmm,chudáčku takže od rodičů nedostaneš ani kačku no ještě že ti platěj internet no já si na ty gumy musím vidělat chapiš? navíc si nemyslím,že bych nechtěl pálit gumu,to si opravdu nemyslím
ja si myslim ze zrovna ty chces palit gumu ale v tu dobu si proste nemohl no
Stejně jako Misa, nechci bejt hnusná ale sou snad daný nějaký pravidla. Popravdě řečeno kdybys byl fakt socka tak bych ti taky prispela, ale ty urcite nebudes vzhledem k tomu ze si vubec jenom na netu:) I kdyz je fakt ze kdyz prijali me tak uz by meli prijmout asi kazdyho to Slavisimo: pritup na forum budes mozna mit i tak po tom co jsem se tak letmo dozvedela, ovsem nechci nic zakriknout nebo kecat howadiny. Uvidime jak to dopadne.
Za to aby bylo vic zpristupneno Forum sem tady uz bojovala bezuspesne - zatim