Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Reaktivace
-
Anonymous
-
Zave
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Hm... porad nefacha...
jinak tento ucet mam zalozeny jeste driv nez ten Zave_M50 a proc to vam vysvetlim
: tatik kdyz koupil 635csi tak sem se sem zaregistroval a vubec sem ucet nepouzival, pak sem koupil bawo i ja a chtel sem se zaregistrovat na tyto stranky znova(neuvedomil sem si ze uz tu sem) a neslo mi registrace pod nickem Zave (protoze uz to bylo) tak sem udelal Zave_M50 no a pak mi to vrtalo hlavou jak to ze to neslo ten Zave a uvedomil sme si ze sme uz tu byl regnutej jako Zave a tak sem mel 2 ucty... pouzival sem jen ten Zave_M50 a ted kdyz mi nejede tak me napadlo pouzit na chvili tento abych tu nebyl jako Anonymous 
-
Anonymous
hmmmmm, mam uplne stejnej problem....
zmenil jsme si mail, jelikoz mi ten puvodnui nejak blbnul a nechtel mi prijimat informacni zpravy z info@bmwklub.cz , napsalo mi to, ze mi na mail prijde link na reaktivaci uctu, na ten link jsme kliknul a nic..... kdyz si pod svym prihlasovacim jmenem kliknu treba na forum, hodi mi to okno Informace, ktere je prazdne a nic.....
Co ted??
mkalous
zmenil jsme si mail, jelikoz mi ten puvodnui nejak blbnul a nechtel mi prijimat informacni zpravy z info@bmwklub.cz , napsalo mi to, ze mi na mail prijde link na reaktivaci uctu, na ten link jsme kliknul a nic..... kdyz si pod svym prihlasovacim jmenem kliknu treba na forum, hodi mi to okno Informace, ktere je prazdne a nic.....
Co ted??
mkalous
-
Anonymous
-
Pavel H
- Klubové ID: 98
Posli mi to na beemwe@gmail.com