Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problém u Marka Is

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fil
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fil »

Čao, jako sprostředkovatel,bych chtěl upozornit na problémy, ktery má Marek Is, protože mi říkal, že mu to nějak nefaká, přihlásí ho to, ukáže se mu vítejte Marek Is, ale pak jen modry okno, nebo co, prostě se nedostane na menu (pokec ,mult,.alin.,atd), protože se tam nedostane, nemůže ani upozornit na tento problém, proto prosím někoho zodpovědnyho, esi by se na to nemrknul, díky aji za Marka (byla by škoda nemít tady příspěvky takovyho draka se sakramentsky sníženym,na 180PS načipovanym Tdsem.
:wink: Díky Fil
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Fil píše:Čao, jako sprostředkovatel,bych chtěl upozornit na problémy, ktery má Marek Is, protože mi říkal, že mu to nějak nefaká, přihlásí ho to, ukáže se mu vítejte Marek Is, ale pak jen modry okno, nebo co, prostě se nedostane na menu (pokec ,mult,.alin.,atd), protože se tam nedostane, nemůže ani upozornit na tento problém, proto prosím někoho zodpovědnyho, esi by se na to nemrknul, díky aji za Marka (byla by škoda nemít tady příspěvky takovyho draka se sakramentsky sníženym,na 180PS načipovanym Tdsem.

Ma to zmereny na brzde?
N54 PWR
Fil
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fil »

Lukas H. píše:
Fil píše:Čao, jako sprostředkovatel,bych chtěl upozornit na problémy, ktery má Marek Is, protože mi říkal, že mu to nějak nefaká, přihlásí ho to, ukáže se mu vítejte Marek Is, ale pak jen modry okno, nebo co, prostě se nedostane na menu (pokec ,mult,.alin.,atd), protože se tam nedostane, nemůže ani upozornit na tento problém, proto prosím někoho zodpovědnyho, esi by se na to nemrknul, díky aji za Marka (byla by škoda nemít tady příspěvky takovyho draka se sakramentsky sníženym,na 180PS načipovanym Tdsem.

Ma to zmereny na brzde?

To nevim, mužeš se ho zeptat,eh vlastně nemůžeš.,zatím ale opravuju to je to 173PS, nepřikládal sem tomu takovej důraz, šak se mrkni, dnes mě svezl, a solidně to šupoce, oproti tomu sco to bylo před tím,husty!!!
http://www.hs-elektronik.com/datenblatt ... 25tds.html

PS:, ale problém stále trvá
diq
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Fil píše:To nevim, mužeš se ho zeptat,eh vlastně nemůžeš.,zatím ale opravuju to je to 173PS, nepřikládal sem tomu takovej důraz, šak se mrkni, dnes mě svezl, a solidně to šupoce, oproti tomu sco to bylo před tím,husty!!!

diq

Dokud to nebyl brzdit a nema graf tak jsou to keci do vetru... :wink:
N54 PWR
Fil
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fil »

Lukas H. píše:
Fil píše:To nevim, mužeš se ho zeptat,eh vlastně nemůžeš.,zatím ale opravuju to je to 173PS, nepřikládal sem tomu takovej důraz, šak se mrkni, dnes mě svezl, a solidně to šupoce, oproti tomu sco to bylo před tím,husty!!!

diq

To možná jo, ale rozdíl je znatelnej, já věřím jenom tomu co sám cítím, a jelikož jedno TDso máme doma ,tak můžu eštěc srovnávat, ale je to fakt znatelny, táhne to o dost víc odspoda.Ale jak říkáš,´kůň sem kůň tam na papíře to musí vypadat dobře, ale jede to lít na 100%
Anonymous

#6 Příspěvek od Anonymous »

tak uz me z toho hrabne ,jak psal Fil proste se do toho nedostanu jedine jako host anonimus jako ted.Normalne me to samo prihlasi uvita ale dal ani N. Ukaze se jen napis obsah fora/informace ,ale nic nereaguje. Proc? Nerikejte ze nikdo nevite...Dikas Marek IS
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RuDoSh »

Anonymous píše:tak uz me z toho hrabne ,jak psal Fil proste se do toho nedostanu jedine jako host anonimus jako ted.Normalne me to samo prihlasi uvita ale dal ani N. Ukaze se jen napis obsah fora/informace ,ale nic nereaguje. Proc? Nerikejte ze nikdo nevite...Dikas Marek IS

Cekej.... bude novy system.... btw. jsi ten co byl v Mosnove na tom mikrosrazu s e30? Co jsi poridil? :)
Anonymous

#8 Příspěvek od Anonymous »

Cus me z toho cekani uz jebne...jojo jsem to ja z toho Mikrosrazu... :lol: Jak jsem rikal tak jsem koupil e36 325 tds...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Anonymous píše:Cus me z toho cekani uz jebne...jojo jsem to ja z toho Mikrosrazu... :lol: Jak jsem rikal tak jsem koupil e36 325 tds...

Dobra volba... :wink:
N54 PWR
Fil
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Fil »

Lukas H. píše:
Anonymous píše:Cus me z toho cekani uz jebne...jojo jsem to ja z toho Mikrosrazu... :lol: Jak jsem rikal tak jsem koupil e36 325 tds...

Dobra volba... :wink:

Ne pro něj..........ten by potřeboval tak obrněnej transportér, jinač ...........postrach chodců....... 8)
Marek-is

#11 Příspěvek od Marek-is »

Funguju... :D :) :o 8) :lol: :P :twisted: :wink: :idea: :arrow:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od patras Čestný člen »

Marek-is píše:Funguju... :D :) :o 8) :lol: :P :twisted: :wink: :idea: :arrow:

gratuluju :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Huska
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Huska »

Lukas H. píše:[

Právě že Maerk IS Tento graf má...Byl na Brzdě před čipem a po čipu. Myslím že se máš konečně rovnocenného soupeře. :D
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Huska píše:

Právě že Maerk IS Tento graf má...Byl na Brzdě před čipem a po čipu. Myslím že se máš konečně rovnocenného soupeře. :D

Tak at je sem nahodi, dost me to zajima...
N54 PWR
Huska
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Huska »

Lukas H. píše:
Huska píše:

Tak at je sem nahodi, dost me to zajima...

Je do soboty na dovolené, ale měl by se ukázat v neděli v Mohelnici, tak to můžete probrat. Jak jsme se bavili v Lánově tak mám pocit, že oba jste stejní "blázni" a určitě to budou zajímavé souboje. Taky chci vidět grafy z brzdy, protože otec má e34 TDS a...... :twisted: :twisted: :twisted:
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Nevis kde to nechaval brzdit? Ona taky kazda brda brzdi trosku jinak...
N54 PWR
psena
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od psena »

Delali mu to tam kde to nechaval chipovat, tedy ve Frydku.
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od mkalous »

taky se těším na ty grafy.............dost by mě to zajímalo.
Odpovědět