Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problém u Marka Is
-
- Kontaktovat uživatele:
Čao, jako sprostředkovatel,bych chtěl upozornit na problémy, ktery má Marek Is, protože mi říkal, že mu to nějak nefaká, přihlásí ho to, ukáže se mu vítejte Marek Is, ale pak jen modry okno, nebo co, prostě se nedostane na menu (pokec ,mult,.alin.,atd), protože se tam nedostane, nemůže ani upozornit na tento problém, proto prosím někoho zodpovědnyho, esi by se na to nemrknul, díky aji za Marka (byla by škoda nemít tady příspěvky takovyho draka se sakramentsky sníženym,na 180PS načipovanym Tdsem.
Díky Fil

Fil píše:Čao, jako sprostředkovatel,bych chtěl upozornit na problémy, ktery má Marek Is, protože mi říkal, že mu to nějak nefaká, přihlásí ho to, ukáže se mu vítejte Marek Is, ale pak jen modry okno, nebo co, prostě se nedostane na menu (pokec ,mult,.alin.,atd), protože se tam nedostane, nemůže ani upozornit na tento problém, proto prosím někoho zodpovědnyho, esi by se na to nemrknul, díky aji za Marka (byla by škoda nemít tady příspěvky takovyho draka se sakramentsky sníženym,na 180PS načipovanym Tdsem.
Díky Fil
Ma to zmereny na brzde?
N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Fil píše:Čao, jako sprostředkovatel,bych chtěl upozornit na problémy, ktery má Marek Is, protože mi říkal, že mu to nějak nefaká, přihlásí ho to, ukáže se mu vítejte Marek Is, ale pak jen modry okno, nebo co, prostě se nedostane na menu (pokec ,mult,.alin.,atd), protože se tam nedostane, nemůže ani upozornit na tento problém, proto prosím někoho zodpovědnyho, esi by se na to nemrknul, díky aji za Marka (byla by škoda nemít tady příspěvky takovyho draka se sakramentsky sníženym,na 180PS načipovanym Tdsem.
Díky Fil
Ma to zmereny na brzde?
To nevim, mužeš se ho zeptat,eh vlastně nemůžeš.,zatím ale opravuju to je to 173PS, nepřikládal sem tomu takovej důraz, šak se mrkni, dnes mě svezl, a solidně to šupoce, oproti tomu sco to bylo před tím,husty!!!
http://www.hs-elektronik.com/datenblatt ... 25tds.html
PS:, ale problém stále trvá
diq
Fil píše:To nevim, mužeš se ho zeptat,eh vlastně nemůžeš.,zatím ale opravuju to je to 173PS, nepřikládal sem tomu takovej důraz, šak se mrkni, dnes mě svezl, a solidně to šupoce, oproti tomu sco to bylo před tím,husty!!!
diq
Dokud to nebyl brzdit a nema graf tak jsou to keci do vetru...

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Fil píše:To nevim, mužeš se ho zeptat,eh vlastně nemůžeš.,zatím ale opravuju to je to 173PS, nepřikládal sem tomu takovej důraz, šak se mrkni, dnes mě svezl, a solidně to šupoce, oproti tomu sco to bylo před tím,husty!!!
diq
To možná jo, ale rozdíl je znatelnej, já věřím jenom tomu co sám cítím, a jelikož jedno TDso máme doma ,tak můžu eštěc srovnávat, ale je to fakt znatelny, táhne to o dost víc odspoda.Ale jak říkáš,´kůň sem kůň tam na papíře to musí vypadat dobře, ale jede to lít na 100%
-
- Kontaktovat uživatele:
Anonymous píše:tak uz me z toho hrabne ,jak psal Fil proste se do toho nedostanu jedine jako host anonimus jako ted.Normalne me to samo prihlasi uvita ale dal ani N. Ukaze se jen napis obsah fora/informace ,ale nic nereaguje. Proc? Nerikejte ze nikdo nevite...Dikas Marek IS
Cekej.... bude novy system.... btw. jsi ten co byl v Mosnove na tom mikrosrazu s e30? Co jsi poridil?

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:[
Právě že Maerk IS Tento graf má...Byl na Brzdě před čipem a po čipu. Myslím že se máš konečně rovnocenného soupeře.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Huska píše:Lukas H. píše:[
Právě že Maerk IS Tento graf má...Byl na Brzdě před čipem a po čipu. Myslím že se máš konečně rovnocenného soupeře.![]()
Tak at je sem nahodi, dost me to zajima...
Je do soboty na dovolené, ale měl by se ukázat v neděli v Mohelnici, tak to můžete probrat. Jak jsme se bavili v Lánově tak mám pocit, že oba jste stejní "blázni" a určitě to budou zajímavé souboje. Taky chci vidět grafy z brzdy, protože otec má e34 TDS a......