Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chyba ve foru
doxa píše:Dela mi to takovou podivnou chybu, napisu prispevek, odeslu, a kdyz pak kliknu v exploreru na "zpet", treba po hodine, tak mi to tam ten prispevek soupne znova, neda se to nak odstranit? Uz me to docela prudi, mam pocit, ze na jinejch strankach, ktery pouzivaj tenhle modul to nedela...
Trochu starší,ale nemám co na práci:-)
Tohle neni chyba,ale je to způsobeno tím,že když příspěvek odesíláš,odešleš,klikneš na zpět,tak tě to vrátí na stránku která má za úkol příspěvek odeslat,prostě zopakuje akci a odešle ho znova a znova a znova... - to? zjednodušené vysvětlení:-)
Fenri píše:doxa píše:Dela mi to takovou podivnou chybu, napisu prispevek, odeslu, a kdyz pak kliknu v exploreru na "zpet", treba po hodine, tak mi to tam ten prispevek soupne znova, neda se to nak odstranit? Uz me to docela prudi, mam pocit, ze na jinejch strankach, ktery pouzivaj tenhle modul to nedela...
Trochu starší,ale nemám co na práci:-)
Tohle neni chyba,ale je to způsobeno tím,že když příspěvek odesíláš,odešleš,klikneš na zpět,tak tě to vrátí na stránku která má za úkol příspěvek odeslat,prostě zopakuje akci a odešle ho znova a znova a znova... - to? zjednodušené vysvětlení:-)
To chapu, proc, ale na jinejch forech, ktery pouzivaj phpBB se to proste nedeje, proto mi to je divny...