Tosem kecal/nedomyslél, až neska je PLNĚ bojeschopný, v nádrži měl totiž celou zimu úplnou Saharu (dojezd podle BC nula), neska sem do něj ale nalil (z kanystrů) čerstvou Vervu100, a už teda je plně bojeschopný. Neska už to byto bývalo i šlo (slunko a +10), sem zvjedaff, gdy sa už neudržím a vyrazím zase za větrem ve vlasech (a doufám že ne do rybníka ref ten sen nedávno, výše popsaný).
Já už scu!
Bohužel ale collateral damage: Ty moje 20l kanistry na benzín mám už asi 15+ let (občasné použití, jako třeba neska) a ... neska sem u jednoho při zavírání zničil víčko )pras klo sářím) a u obou ulomil lejík (taky ztvrdlý stářím). Už sou oba bez milosti fpopelnici a objednané nové.
Hmm, tak objektivně to ešče nenisu wono, fčíl sem byl bramborem2 projet m4Zlikovské trasy skrz Beskydy (tam, kde jen sypou, nesolí) a .... eeeeee, ten sypký bovdel na cestách je snad horší (jízdní vlastnosti, ne že to práší) než náledí. I dyž je fčíl přes den už pičasí m4Zlikovatelné, nechám to ešče být, než to uklidí resp. smyjou jarní bouřky/deště.
EDIT o dva dny později: Nicméne, gdo je připraven, není překvapen = už sem ze zimního odpočinku resiscutoval do šrajtofle m4Zlikovy doklady...
Tak ani napodruhé samito nepovedlo odhadnout správně - před chvílí sem chtěl už (na chvilku/kousek po silnicích bez prašného bovdela) vyrazil a.... scíp, beterka ... NATO sem teda nemysléél, je tam asi 3 roky stará, to je divné, že už scípla... už nabíjím... paq budu teda muset vynulovat chyby v BC a paq teda už opravdu snad.... brmbrmbrm.
Tak JO! Season´s opening = první křasná jarní stovka brmbrmbrm kilometrů s větrem ve vlasech (i tam kde POV zimní výbava, stydím se za křaťasy a třičko), oach! Hezyk, začínat už před půlkou březence... Líbilo samo, "sport" režim je prostě sport režim (i dyž má jednu mouchu - odjakživa - prudké ubrání plynu = cukanec), kéžby to šlo brzo zas (ale fptátek rači vynechám i dyby to šlo).
pavproch fčera píše: brmbrmbrm s větrem ve vlasech, křasa, oach!
A jako vždy, každý dobrý pocit bude po zásluze potrestán... neska (před chvílí) sem zase vyjel a po pár stovkách metrů taky dojel - rozsfítila se kontrolka motoru a začal vynechávat jeden válec. Takže zpět, diag a milion chyb, fšechny šly vymazat bez vlivu na nechod motoru krom 2EA1 "misfire 3. cylinder"... čuli (asi) sfíčka nebo cífka vřiti. Jednu sfíčku 12122158253 (kupodivu) mám, musím zistit, kerý je ten 3.cylinder, nechám to vychladnout a zkusím ji vyměnit. Dyž nic, tak budu holt muset koupit jednu cívku. Chjo no, prostě autovraky...