Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
7er vs ostatní prémiové vozy
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
A ještě teda jak píše martty, GrandCheero je fakt hodně malý auto, mám doma sice starší WK, ale třeba dětský sedačky tak, aby se dalo pohodlně sedět vepředu, do toho prostě nenarvu. To když už, tak bych přemýšlel spíš o Durangu
Tak důležité je, jestli si z těch jeho blitek něco zjistil. Nebo si ovečka, která zajásá, jako když nějaký raper zarepuje nějakou slátaninu, která nema hlavu ani patu.kabyr01 píše:Už jsem si řikal, co to bude muset být za příspěvek, aby jsi nám zase napsal

Já minulej víkend dělal dřevo a pila mi voní. Moto absolutně nádherná vůně. Ale nafta? ..to je GRC! Jak smradem zvláštním a tak prací na takovým autě. Všechno je špinavý, začouzený. Ale nepopírám, že existují dobrý dieselový motory, to vůbec. Jsou, ale nechci je.
tak co holky, do jakýho "prémiovýho vozu" jste skočily z E65?
Je tu někdo, kdo ještě E65 v roce 2025 provozuje? Co si budem, na silnici už to člověk moc nepotká.
Je tu někdo, kdo ještě E65 v roce 2025 provozuje? Co si budem, na silnici už to člověk moc nepotká.
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
Já mám e65 v rodině jako daily. Teď má krásnejch 480000 a budem to točit dál co to pude.
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 4106
půl roku sem doprovozoval.....auto za 3 míče a ani 30 let to nevydrží
nevim furt co s tim....a ani na to nemám náladu zatim.....

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

DC: pohodová fotka kámo, vořez taky jak vínko
martin440: hoď to do kopřiv a on ti to pak Snejk odpavoukovatí a oživí
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
Focený z půl kilometru telefonem 
Každopádně e65 je fajne kára, jinak jezdíme i novějším Range Roverem, ale sedma je prostě sedma.
Každopádně e65 je fajne kára, jinak jezdíme i novějším Range Roverem, ale sedma je prostě sedma.
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
- Don
- Klubové ID: 1990
taky E66 honim a jsem spokojeny. Kolega v praci ma prakticky stejnou, jen ji ma v chromu. Vratil jsem se k ni z RR a dalky jsou super. Treba v RR me dost vadila blbe fungujici ventilace sedacek. Moc nefungovalo. Na dalky to taky nebyl uplne slagr
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 4106
snejk nebere telefonykurevtor píše: pon 26.05.2025 19:09 DC: pohodová fotka kámo, vořez taky jak vínko

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

-
Blackie
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1458
Já ji mám jako daily,na cestování je super,objeto už kus Evropy a nedám na ní dopustit...

how to view jpg

how to view jpg

BMW E34 540iA

- soukupadam
Já taky ještě jako daily, ale letos už asi konec.
ale no tak Martine to je právě ta E65 ezoterika

DC / Don: srovnávat s Rangem je docela hogo fogo pro mě, ale jak píšeš DC - sedma je prostě sedma. To je k neuvěření jak dementní jsou ta novější auta a jak nepříjemný je s tim jezdit oproti sedmičce vytažený z kopřiv. Takhle po letech už tý E65 vodpouštim vše

adam: proč asi konec? Co ti brání v odložení do kopřiv?

- soukupadam
Už mi to moc nevyhovuje jako daily. A taky už mam připravený místo místo v kopřivách, pak to dam asi do kupy a budu ji mít jako druhý/letní auto. Náhradu nevim, asi nějakýho otloukánka benzin v automatu.
- Don
- Klubové ID: 1990
Já určitě měnit nebudu minimálně do roku 27. Mělo by to být zlomové období a je možné, že ze spalováků bude jen bezcenná hromada šrotu. Pak by z E66 byla víkendovka, protože ten zvuk a projev a celkově vlastnosti jsou takové, že vlastně nevím, co jiného bych měl "normálního" koupit.
Občas se s někým svezu, vyzkouším a i za cenu výměn dověrů a různých takových malých blbostí, je to zatím ve všem lepší, než ty nové křápy. Vím, že to spoustu věcí neumí, protože to je starý pekáč, ale já ho mám kvůli jízdě a ne masturbaci dotykových ploch a RGB gay podsvitů alá čína.
Někdy se chce člověk "projet" a udělat si rohlík a někdy se rozvepřit, pustit hudbu a plout. Náklady jsou proti konkurenci také minimální jak na servis, tak na provoz i přes přístup BMW v posledních letech. Měl jsem MB i Audi a vše bylo násobně dražší. Třeba RR mě překvapilo, že to nebyla taková rákoska, ale dálky s tím nebyly úplná hitparáda + hluk z kufru. U E66 mě vadí jen jedna věc - vrzání plata, když mrzne
a ještě bych zapomněl na největší faktor must have a to je Snejk a JaraX. Ať jsou, jací jsou, takový srdcaře jsem u jiných značek nenašel. JaraX mě několikrát pomohl, když jsem měl ouvej a Snejk se vždycky staral o všechny moje pelechy, i když mě mohl poslat do háje a věnovat se výnosnějším pekáčům ať to byly E39 nebo X5 atd. Takže před nimi velký klobouk dolů
Občas se s někým svezu, vyzkouším a i za cenu výměn dověrů a různých takových malých blbostí, je to zatím ve všem lepší, než ty nové křápy. Vím, že to spoustu věcí neumí, protože to je starý pekáč, ale já ho mám kvůli jízdě a ne masturbaci dotykových ploch a RGB gay podsvitů alá čína.
Někdy se chce člověk "projet" a udělat si rohlík a někdy se rozvepřit, pustit hudbu a plout. Náklady jsou proti konkurenci také minimální jak na servis, tak na provoz i přes přístup BMW v posledních letech. Měl jsem MB i Audi a vše bylo násobně dražší. Třeba RR mě překvapilo, že to nebyla taková rákoska, ale dálky s tím nebyly úplná hitparáda + hluk z kufru. U E66 mě vadí jen jedna věc - vrzání plata, když mrzne
a ještě bych zapomněl na největší faktor must have a to je Snejk a JaraX. Ať jsou, jací jsou, takový srdcaře jsem u jiných značek nenašel. JaraX mě několikrát pomohl, když jsem měl ouvej a Snejk se vždycky staral o všechny moje pelechy, i když mě mohl poslat do háje a věnovat se výnosnějším pekáčům ať to byly E39 nebo X5 atd. Takže před nimi velký klobouk dolů