A už teď můžu prozradit, že například s Bohemia Gloves domlouváme, že bude možné si na akci zapujcit jejich rukavice na spanilku a případně koupit za zvýhodněnou cenu (s tím, že si dopředu na jejich eshopu vyberete jaké rukavice chcete).
Jeden z nápadů byl, že by se hlasovalo o nejhezčí auto srazu pomocí samolepících puntíků, které by se lepily na čelní sklo.
Tak a už můžu prozradit, že pro členy klubu budou výhody v podobě kelímku nebo 100,- poukázky do restaurace a hlasovací lístek o nejlepší auto navíc (nakonec budeme hlasovat pomocí lístků, jelikož puntínky na sklo jsme nesehnali takové, aby byly vhodné).
Tentokráte se projedeme ve směru pod hrad Trosky a Kost. Průjezdné body jsou: Střeleč, Mladějov, Libošovice, Dobšice, Podkost, Sobotka náměstí, Mladějov, Střeleč a zpět do kempu.
FB_IMG_1749237009986.jpg
Dnes jsme byli projet trasu spanilky, koukneme se i pod Kost.
IMG_20250606_160529_1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
DC píše: úte 10.06.2025 22:10
Už ae připravujete? Kdo odsud pojede?
Taky jsem dnes po dlouhé době umyl e30 a nachystal na sraz klasiků
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt Rot
Tak jak bylo na srazu? Já se těšil, ale ve středu se do mě dala nějaká chřipka....a nejsem úplně cajk ještě ani dneska....doufal jsem do poslední chvíle, že to rychle přejde, ale nepřešlo...a na sraz jsem nemohl....himmlherrgott !