OK ještě jednou to zkusímPajk85 píše:Hele zkus se do toho auta zavřít a zahradní hadicí zkoušet místa. Žádná vapka nebo myčka. To je si myslím k ničemu. Obyčejná zahradní hadice a normální proud vody. Tímto způsobem to rozhodně musíš najít.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 voda v interiéru
Re: E61 voda v interiéru
Netece ti pod celnim sklem prasklinou po svazku do interieru? Podivej se zda nemas ucpany odtok z pod skla prycZack83 píše:OK ještě jednou to zkusímPajk85 píše:Hele zkus se do toho auta zavřít a zahradní hadicí zkoušet místa. Žádná vapka nebo myčka. To je si myslím k ničemu. Obyčejná zahradní hadice a normální proud vody. Tímto způsobem to rozhodně musíš najít.
Tak jsem zkoušel auto polévat vodou (cca 45-60 min) přes levý střešní roh, kde mělo, dle mě, být údajné kritické místo zatékání vody do auta (uchycení hagusu) a k mému zděšení, se nikde neobjevila ani kapka vody uvnitř
Nerozumím tomu, ale skrze hagus tam pravděpodobně nezatéká...co se týká odtokových kanálků panoramy, tak ty krásně odtékají (tudy se voda do auta taky nedostává)
Ještě jednou zkusím sundat levé přední kolo a plast v podběhu + zdemontuju kabinový filtry a zkusím průchodnost odtokovýho kanálku, který je u brzdového válce (na jaře byl normálně průchozí a i přes to do auta teklo...)
Pak fakt už nevím
Ještě mě napadlo, zda by nemohlo zatékat skrze nějakou trhlinku v již dosti vyžilém a odrbaném spodním těsnění čelního skla (viz foto) ? Stavu ve kterém je, jsem si
všiml teprve včera

Co myslíte ?
Díky za reakce

Nerozumím tomu, ale skrze hagus tam pravděpodobně nezatéká...co se týká odtokových kanálků panoramy, tak ty krásně odtékají (tudy se voda do auta taky nedostává)
Ještě jednou zkusím sundat levé přední kolo a plast v podběhu + zdemontuju kabinový filtry a zkusím průchodnost odtokovýho kanálku, který je u brzdového válce (na jaře byl normálně průchozí a i přes to do auta teklo...)
Pak fakt už nevím

Ještě mě napadlo, zda by nemohlo zatékat skrze nějakou trhlinku v již dosti vyžilém a odrbaném spodním těsnění čelního skla (viz foto) ? Stavu ve kterém je, jsem si
všiml teprve včera

Co myslíte ?
Díky za reakce

majkl535d píše:Netece ti pod celnim sklem prasklinou po svazku do interieru? Podivej se zda nemas ucpany odtok z pod skla prycZack83 píše:OK ještě jednou to zkusímPajk85 píše:Hele zkus se do toho auta zavřít a zahradní hadicí zkoušet místa. Žádná vapka nebo myčka. To je si myslím k ničemu. Obyčejná zahradní hadice a normální proud vody. Tímto způsobem to rozhodně musíš najít.
Jestli máš na mysli ten odtok, co je u brzdovýho válce a vede ven podběhem, tak ten byl na jaře průchozí a stejně pořád do auta někudy zatejká

To těsnění na torpédu má každá druhá takovéhle, tím to nebude ...
Omlouvám se, ale teď se trochu neorientuju ve Tvé odpovědi….co je torpédo ? Myslíš to těsnění, co jsem poslal na foto a že je celé ztrouchnivělé, že to nebude příčina zatékání ?Tomasis píše:To těsnění na torpédu má každá druhá takovéhle, tím to nebude ...
Ano, to je ten plast s gumou na skle pod stěračema ... Každá E60 -E64 to má v tomhle stavu 

Tomasis píše:Ano, to je ten plast s gumou na skle pod stěračema ... Každá E60 -E64 to má v tomhle stavu
Tak to je v háji…jsem se vcelku upínal k variantě, že tam bude zatékat skrze toto “torpédo”

Mě už fakt nic nenapadá….