Je to horsi nez spatne. Dojebal jsem si zada, pak po trech tydnech sel na tri dny do kolbenky a po trech dnech opet zada total KO. Ani jsem na to nesah, jenom kdyz uz mam velkou depku tak se na to zajdu podivat no a zase zpatky, nedelam na tom nic protoze proste nemuzu... Ale nechybi tomu uplne moc, dodelat narazniky, prahy, poskladat vnitrek... Sere se mi to hezky, nejdriv ruka, potom blazinec na konci roku a ted ty zada. Ale uz je to zase lepsi nez to bylo, to jsem chcal magi v kostkach, ale kaslu to, nebudu delat nic dokud to nebudu mit uplne v poradku, protoze to je nejrychlejsi cesta dostat se do pruseru.
Chtel jsem udelat ten bluetooth, bohuzel mi inzenyri co vyvijeli kokotiny pro bmw prichystali nekolik nepeknych prekvapeni, to nejhorsi ze mam zamutovanou sbernici pokud na ni neni signal. Dokazu to znasilnit a odmutovat, ale je to tak 50:50 jestli to pujde... Uz ted ten prototyp byl katastrofa co se tyce pripadneho zniceni, moc dratu, moc uprav, tak jsem se hecnul, objednal dalsi veci a jako ze bud to pude a nebo to nepude. No a pak se ukaze jestli tu sbernici zamutovali jen v SRC tak to bude uz jenom legrace, pokud ji zamutovali soucasne i v oasysu tak jsem asi v prdeli, protoze to nema cenu lamat pres koleno. A obe moznosti jsou realne. Kdyz si to vztahnu na sebe, tak ja bych to udelal stejne, proste kdyz neni relevantni signal tak mute a nasrat, ale jeden muze v ceste staci, tak tajne doufam a preju si aby ten oasys byl pruchozi a v tu chvili uz vim na tisic procent ze to dam s usmevem na tvari. No a pokud to nepujde tak bych se vydal jinou cestou, nejspis asi znasilnenim ASK protoze do TV tuneru se mne to davat nechce protoze bych musel resit i obraz aby tam nebylo zrneni, radiotuner je silenost kterou jsem mrsknul daleko pryc protoze ackoliv si myslim ze se alespon zakladne dokazu orientovat v elektronice tak jsem nepochopil jak dostali analogovy signal z tuneru do 16 bitoveho digitalu kdyz tam nikde neni 16 bitovy AD prevodnik... Mam takove silne podezreni ze to nechutne ojebali, jsem dost blizko rozreseni, ale byl jsem tak znechuceny ze jsem s tim tunerem mrsknul do kouta a nechci to videt dokud zase nevychladnu. Rad bych se mylil, ale pokud se nemylim tak jsou to teda fakt hovada... Uvidime. Az to odmerim natolik ze si budu naprosto jisty tak pokud je to tak jak si myslim tak si to pro sebe nenecham pekne jim to pozvracim. Alespon jsem se pohnul s dalsim svym audio projektem ze jsem to konecne dorazil do fianlniho prototypu a poslal do vyroby protoze kreslit muzu... Doufam ze to bude fungovat a ze jsem to moc neposral. Uvidime. No a pokud ten bluetoot do te babicky dostanu, tak udelam podobnou desku at to ma alespon trochu uroven. Jo a nasral jsem se opet natolik, ze rozervu logic a misto tech chudinek na basy co tam jsou tam pujde nastehovat 2*130W v takove silne nadstandartni kvalite pro automotive audio. Jenom doufam ze to nebude produkovat moc ruseni protoze je to D-class se vsim co k nemu patri a chci to narvat do puvodni skatule logicatora.. I kdyz dneska jsou ty nejmodernejsi d-class asi uz vstrebatelne ze to hraje uz trochu slusne. Slibuju si od toho nekolikanasobne hezci projev na basech bez limitace protoze z toho mi je na zvraceni. Tlak to sice neda, ale bude to radove lepsi nez co tam je ted.
Chtel bych aby to bylo uz hotove to moje auto, ale proste nedari se. Je to i diky tomu ze kdyz je neco za prachy tak vlastni musi pockat... Ale zase mne to moc netrapi, sporakem se jezdit porad da.