POTREBUJU HELP !!!
Chtel bych do tech svych svetel co vyperu v Perwolu LED smd krouzky. Coz by nebyl uplne nejvetsi problem kdybych chtel bile. Jenze ja nutne potrebuju takove co sviti prijemnym zlutym svetlem jako zarovka, ale s dostatecnou intenzitou abych je mohl pouzivat jako denni sviceni, elektroniku na tlumeni si vyrobim, to neni problem, ale nedari se mi sehnat krouzky ktere by do tech svetel pasovaly a byly zlute jako je ma pan fishmaker... Kdyby sem mohl dat fotecku bylo by to supeeer -))
Neumite mi s tim nekdo pomoct?
Jinak svetlo rozebrane a poskozene jen malinko, jo, skrabnul jsem si tu stribrnou cast kombinovanou s tou cernou kde je napis dnynamic ds2 atd a praskla mi jedna pacicka na krytce okolo paraboly xenonu... Nejspis to nikde nesezenu tak budu jak debil zas prohledavat vzorniky s barvama a hledat co nejvic podobnou stribrnou a lakovat vnitrky svetel... S ryhou to nechci. A kupovat kvuli tomu druhy xenon se mi tez nechce, prachy to zere vic nez bych chtel... Ale vim do ceho jsem sel a proste opicka chce banany...
Vypaleny ten projektor v tom svetle neni, spis jsem se divil jak je ten chrom celistvy, ale je cely matny, odrazivost naprosto mizerna. Asi ty technologie byly tenkrat horsi...