Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Projekt na dlouhe predzimni vecery.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt na dlouhe predzimni vecery.

#81 Příspěvek od matiz »

Takze dokonano jest... V deset rano jsem zacal, v sest vecer skoncil a fakt jsem se neflakal... Dalsi dily mam uplne na lehatku a budu je delat az NEKDY, az bude traktor poskladany protoze to je sileny mordor. Ta kapota je velka a je to takova vykladni skrin auta co je nejvic videt, nechtel jsem to ojebat takze jsem se seredne nadrel. Kdyz to vyfotim cele tak na tom nejde nic videt, proste kapota... Ale dabel se skryva v detailech -) Lepsi to uz nebude... Skoda ze jsem mel na telefonu kvalitu fotek nastavenou na nizka, potreboval jsem nafotit nejake veci a poslat a at to neni ukrutne velke, prcam to, znova to fotit nejdu... Pro hrubou predstavu jak to vypada to urcite bude stacit. Ja jsem spokojeny a vic to dramatizovat nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pajk - s tim vycislenim nevim, ja to radsi asi ani pocitat nebudu, neco to samo ze stoji.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
soukupadam

#82 Příspěvek od soukupadam »

Když to vidim, tak snad koupim nějakou hajtru na renovaci a Matiz mi udělá fialovej celolak :D
Ewou

#83 Příspěvek od Ewou »

Tebe ta violet musí neskutečně brát. :D
soukupadam

#84 Příspěvek od soukupadam »

Ja uz proste strasnou dobu chci fialovy auto.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od matiz »

Uprimne receno jak to tak vidim tak jakmile tu sedmu nastrojim a vymenim ramena s cepama a par dalsich veci co jsou v hovnech aby se s tim dalo jezdit bezpecne tak budu muset nejaky dalsi polovrak vzit protoze tohle auto polyka prachy jak 760i benzin v meste... Bohuzel pruser u tech celolaku je ze pokud to ma vypadat k svetu je to pracne, hooodne pracne a kvalitni znackovy matros je fakt drahy, takze zajemci i po velmi strizlivem naceneni odpadavaji jak mouchy po biolitu protoze se dostavaji mnohdy na cenu auta. Ja po zapocteni prace uz cenu auta docela statecne pretahl a to nemam nic jineho nez lak, jeste jsem nevymenil ani sroubek... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#86 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

krásná práce :thumbsup: :respect: tohle se jen tak nevidí...

mám ale trochu chaos v tvejch 7mách, měl jsi tu V8 diesel individuál, že, pak N62 (?) a tahle je co? chápu, když traktor, tak diesel, zase V8, nebo M57? :?: :idea:
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
matiz
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od matiz »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, mam jich trochu vic... Mam 740d, ta ceka na celolak, je v depozitu. Pak mam 745i, jenze ta mne nici, i kdyz je to sporak na plyn tak do prace to mam 11km po meste a naprostou vetsinu tras mam okolo tech 10km, takze jezdim dost na benzin a jelikoz je to porad studene a nejak se s tim neseru tak mne to krapet deprimuje kdyz vidim jak chlasta... No a kdyz jsem nasel tu 730d s maritime tak jsem proste neodolal a vzal ji s tim ze jakmile ji dotahnu do stavu ze se nebudu muset stydet do toho vlezt tak doufam ze 745i najde rychle noveho majitele. A az dodelam 740d tak se rozhodnu jestli si necham obe nebo jednu poslu do sveta.

Sundal jsem folii ze zadniho narazniku, doufal jsem ze bude bez chyby. Jak hluboce jsem se zase mylil, hnusny je jak pytel na hady. obrouseny, misty v plnici, podrapany, no fuj. Dneska ho musim obrousit na plnic at se nekam zase pohnu. A jelikoz mam toho malo, tak jsem si vzal dalsi auto na lakovani, ale to bude jen takova oddychovka, dvoje dvere a zadni blatnik, zadna katastrofa. Holt z neceho to financovat musim...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od matiz »

Co to asi muze byt??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ano, je to sporak s kterym jsem se otrel o zasranou kamennou zidku a udelal mu skarede sramy do dveri a zadniho blatniku. Taky bude pekna, predek komplet po laku v lete, nyni zadni dvere a zadni blatnik, no a ty predni dvere priberu taky protoze tam byl maly dulek. Jako ze krvacim protoze vim ze mne to nikdo nezaplati, ale kdyz je to pekne tak se to pak prodava snaz... Alespon teda doufam...

Obrázek Obrázek Obrázek
kurevtor

#89 Příspěvek od kurevtor »

beztak si to udělal naschvál, protože tě baví lakovat sedmičky :lol:

Ale nasere to, to je jasný :cry:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od matiz »

Toto pan kurewtor neodhadl nejlip, mrdnul jsem s ni o tu zed proto protoze jsem mamlas... Pruser je ze se mi tim zcela vytratil prostor pro pripadnou slevu. I kdyz to mam za dobrou cenu, tak to stoji porad dost. Je to ctvrtina auta.

Obrázek
matiz
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od matiz »

Jako zamlada -) Akorat by chtela umyt, no ma smulu, az na jaro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrázek Obrázek
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#92 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Už to vypadá jako auto zase.
soukupadam

#93 Příspěvek od soukupadam »

Jo no, ta E65 není zas tak šeredná. Dnes jsem potkal novej active tourer a to je fakt úlet.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od matiz »

Neni... Pokud ma spravnou barvu zvenku i zevnitr tak to je sice skarede auto, ale po case si na to clovek zvykne... Mne uz ani ta prdel neprijde vylozene hnusna. Predek s dynamikama by mohl byt hezci, ale co uz. Facelift je elegantnejsi, predface je takova nasrana. Kdyz stala na lakovne tak tam byl nejaky zanovni superb, popravde receno nemenil bych...

Chtel jsem ji dneska poskladat, no nafucelo mi tu pul metru snehu. Sracky zasrane...

Obrázek
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#95 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Tak jak to vypadá po dalších 10ti dnech?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od matiz »

Situace je zla, nikoliv vsak kriticka. Ani jsem na to nesahl... Byla kosa, pak jsem mel nejake lakovaci kseftiky za prachy (ty ja potrebuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) A pak mne chytly plotynky tak jsem se na to nejak vytento. Nejsou lidi... Sedma stoji a snad nejnije. Tento vikend zase neudelam nic, protoze musim dodelat auto co tu mam uz prilis dlouho a uz ho tu mit nechci. Pak jsem nahazel do kosiku veci co potrebujou vymenit, dvacka fuc... Pres tyden to nejak nedavam abych na tom neco delal.

Ale kdykoliv se dostanu do garaze a podivam se na ten traktor tak se mi libi jak vypada, je to pekne...
soukupadam

#97 Příspěvek od soukupadam »

Tak Sreten na tu alpinu nahodil Azurit black někde v Polsku, nechápu proč to neposlal Matizovi? :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od matiz »

Protoze by to trvalo minimalne do leta -))) No, je to pekne v pr..li, jsem doma se zadama. Cokoliv delat krom lezeni a studovani internetu moc nejde. To je prvni pruser. Druhy pruser je ze na zadni casti auta se mi nejakym nedopatrenim objevilo plno krabic s nejakym dilama, do toho jsem rozrezal svetlo a nevim moc jak dal abych ho nedodrbal uplne a ta treti nejdulezitejsi vec je ze jakmile se otepli na unosnou miru tak musim vyriznout okno z darce organu co tu mam, nalepit a traktor pomaze ven a bude se na nem pokracovat jen ve volnych chvilich protoze krize dolehla i na mne a musim si vzit nejake auto aby byly nejake volne chcechtaky. Ale neco normalnejsiho, ne takovou jebku po foliarich at to netrva tak ukrutne dlouho. Moc mne toho nechybi, narazniky, prahy, kliky, zrcatka a stresni listy a finito. Ale zadni naraznik budu davat urcite az to bude venku a predni az budou zrepasovane svetla, nemuzu tam dat ten hnuj puvodni, tim bych zkurvil celou schuzi. Prvorada vec pro mne jsou nyni svetla, bez nich se neposunu.

Kdyby tady nekdo byl kdo je mel rozebrane, uvital bych kontakt, potrebuju se zeptat na nejake drobnosti. Jinak ty predni svetla rozebrat je prave nefalsovane peklo. A to se s tim neseru a plexi jsem rozrezal...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od matiz »

POTREBUJU HELP !!!

Chtel bych do tech svych svetel co vyperu v Perwolu LED smd krouzky. Coz by nebyl uplne nejvetsi problem kdybych chtel bile. Jenze ja nutne potrebuju takove co sviti prijemnym zlutym svetlem jako zarovka, ale s dostatecnou intenzitou abych je mohl pouzivat jako denni sviceni, elektroniku na tlumeni si vyrobim, to neni problem, ale nedari se mi sehnat krouzky ktere by do tech svetel pasovaly a byly zlute jako je ma pan fishmaker... Kdyby sem mohl dat fotecku bylo by to supeeer -))

Neumite mi s tim nekdo pomoct?

Jinak svetlo rozebrane a poskozene jen malinko, jo, skrabnul jsem si tu stribrnou cast kombinovanou s tou cernou kde je napis dnynamic ds2 atd a praskla mi jedna pacicka na krytce okolo paraboly xenonu... Nejspis to nikde nesezenu tak budu jak debil zas prohledavat vzorniky s barvama a hledat co nejvic podobnou stribrnou a lakovat vnitrky svetel... S ryhou to nechci. A kupovat kvuli tomu druhy xenon se mi tez nechce, prachy to zere vic nez bych chtel... Ale vim do ceho jsem sel a proste opicka chce banany...

Vypaleny ten projektor v tom svetle neni, spis jsem se divil jak je ten chrom celistvy, ale je cely matny, odrazivost naprosto mizerna. Asi ty technologie byly tenkrat horsi...

Obrázek
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#100 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Nechci dělat nikomi reklamu, ale "svit líp" a "dobre svítíme" jsou asi ti kdo dovedou se světlama poradit&poladit. Imho procesy jako renovace chrom parabol tj. vakuové pokovení apod. si nikdo v garáži sám neudělá. Vím, že neřikám nic novýho.
Odpovědět