Pokud by někdo měl zájem, přikládám svou cheat-table pro vozy G30, G31 a G32. Sám mám G32 (6er GT) pár měsíců, přecházím ze skupiny VAG, tam jsem ohledně kódování našel všechno možné, u BMW mi připadá, že si to každý střeží a pár jedinců se na tom snaží i dost vytřískat. Netvrdím, že jsem odborník úplně na všechno (kódoval jsem Škoda/VW/Audi s OBDEleven a VAG pro), ale kdyby měl někdo zájem a jel kolem Pardubic, tak můžu za nějaký symbolický poplatek kódování zprostředkovat (samozřejmě, pokud na to máte v autě patřičný hardware). Základní featury pomocí BT donglu a mobilu s BimmerCode, pokročilé funkce přes enet pomocí Esys a LauncherPro. Všechno, co je v tabulce uvedené, v mém autě funguje, seznam to není určitě zcela kompletní (pokud najdete nějakou chybu, budu rád za upozornění), existuje i víc věcí, které tam ale záměrně neuvádím, protože o ně nemám zájem (např. změna barev vnitřního osvětlení), nebo nejsou pro mé auto vhodné (protože nemám zubní vrtačku, ale poctivý benzín *mpower*). Ale pokud bystě měl někdo nějaký typ na rozšíření toho seznamu, sem s ním (doplním, že jsem se pokoušel laborovat i s EasyEntry, ale to se mi ani po nakódování provést nepodařilo, takže uvedeno není).
https://ulozto.cz/tamhle/Ck7jA3mT6ERg/n ... IMGQZ4Zj==
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.