Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

G30 Teče klima

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
FYN69

G30 Teče klima

#1 Příspěvek od FYN69 »

Ahoj. Sorry, jestli zakládám zbytečně vlákno nebo to sem nepatří, ale potřeboval bych nasměrovat.

Po delší jízdě 2-3h začnou být na středovém tunelu mokré koberečky ze strany řidiče i spolujezdce, při zapnuté klimě. Tuším, že by asi mohl být vypadnutý odtokový kanálek z kondenzátoru nebo výparníku. Auto by potřebovalo do servisu, kde by s naprostou jistotou zjistili, o co se přesně jedná a dokázali to tam i následně opravit.

Nevíte někdo, kde by mi v Praze dokázali pomoct? Auto zatím plesniví a já už jsem se dvakrát spálil, když mi řekli, že tohle nezvládnou vyřešit - vzali si prachy za sudnání tunelu a řekli, že dál neví co s tím...
Hledám něco v Praze, ideálně pod litr za hodinu práce.

Díky moc za rady...
M4we

Re: G30 Teče klima

#2 Příspěvek od M4we »

Čau, osobně můžu doporučit Snejka.
Auto dávam jenom tam a nikomu jinýmu bych ho nesvěřil. Jen jsou delší čekací doby vzhledem k vytížení.
Ul. Pramenná v Kunraticích, zahneš doprava do brány a pak druhá doleva a pořád rovně (obvykle je tam asi 25 BMW), to nejde minout.
FYN69

#3 Příspěvek od FYN69 »

M4we píše:Čau, osobně můžu doporučit Snejka.
Auto dávam jenom tam a nikomu jinýmu bych ho nesvěřil. Jen jsou delší čekací doby vzhledem k vytížení.
Ul. Pramenná v Kunraticích, zahneš doprava do brány a pak druhá doleva a pořád rovně (obvykle je tam asi 25 BMW), to nejde minout.
M4we díky. Nemáš na něho náhodou číslo prosím?
PetoK

#4 Příspěvek od PetoK »

FYN69 píše:...
Hledám něco v Praze, ideálně pod litr za hodinu práce...
Na toto nepotrebujes telefon, ani sa tam namahat chodit...
Odpovědět