Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
540i ano či ne?
-
540i ano či ne?
Ahoj všem,
potřebuji rozseknout zda jít do zadokolky 540i rv 2021 či ne. Vzhledem k tomu, že jsem vždy měl xdrive, tak nevím. Na hory jezdíme manželky xdrivem, takže já xdrive v Praze nepotřebuju.
Jde mi pak o prodej...neklesá pak moc rychle cena auta? Je stále zájem o BMW bez x? díky za názory.
potřebuji rozseknout zda jít do zadokolky 540i rv 2021 či ne. Vzhledem k tomu, že jsem vždy měl xdrive, tak nevím. Na hory jezdíme manželky xdrivem, takže já xdrive v Praze nepotřebuju.
Jde mi pak o prodej...neklesá pak moc rychle cena auta? Je stále zájem o BMW bez x? díky za názory.
-
- Člen Klubu
Re: 540i ano či ne?
Tak logicky na co s sebou tahat všude do města xDrive, kterej se leda víc porouchá, než váhově lehčí zadokolka. To se pak prodá, neboj.
-
Díky za názor....jojo prodá, ale za kolik
V tomhle jsem horší než ženská, nerozhodnej....

Tak to nekupuj, kdyz se nemuzes rozhodnout
-
Užitečná rada 

-
- Člen Klubu
Vzhledem k tomu, že od roku 2035 zákaz výroby spalovacích motorů v EU, tak možná že pujdou spíš nahoru. Skvělá sběratelská příležitost!
Stávající výhoda: Tak lehký a obratný auto jako BMW zadokolka, žáden těžkej elektrokrám nedosáhne.

Stávající výhoda: Tak lehký a obratný auto jako BMW zadokolka, žáden těžkej elektrokrám nedosáhne.
Myslím si, že všeobecně je větší zájem o vozidlo bez xDrive. Spíš vyber dobrou barevnou kombinaci.
Mezi fanoušky urcite, ale když se kouknes na prodeje novych aut, tak velká většina je s Xdrive.
I když tu 540i si asi koupi jenom fanoušek, standartni uživatel pujde pravdepodobne do 530d
Tezko rict, ale ta B58 je považována zatím za velmi dobry motor a když to bude ve velmi Dobre vybave, tak to kupce urcite najde
I když tu 540i si asi koupi jenom fanoušek, standartni uživatel pujde pravdepodobne do 530d

Tezko rict, ale ta B58 je považována zatím za velmi dobry motor a když to bude ve velmi Dobre vybave, tak to kupce urcite najde

A to se fakt da sehnat v zadokole ? V toce 2020 muj kamos kupoval fungl G31 540i a bez xdrive to neslo.
-
Ještě jednou díky všem za vaše názory a z každého jsem si něco vzal
Dneska jedu pořídit
A ano, opravdu to tak je, 540i zadokolka 250Kw.

A ano, opravdu to tak je, 540i zadokolka 250Kw.
Tak pak můžeš aspoň hodit VIN, abychom mohli mrknout na výbavu