Jajky, to je ale škoda.Filozof píše:To je fakt deb.lní - měl jsem napsané pěkně pár vět a vše se smazalo po 10-20min nepřítomnosti.
Tak ty sračky napiš znovu

Jajky, to je ale škoda.Filozof píše:To je fakt deb.lní - měl jsem napsané pěkně pár vět a vše se smazalo po 10-20min nepřítomnosti.

Dostaneš sotva 2tis. Individual jen barva.Filozof píše: Pajk kolik toho je na váhu ? A kolik to udělá 5K cena hliníku... ? Individual je totožná jako klasika ? Nebo jde jen o barvu ?
Měl jsem za to že individual e65/e66 je prostě speciální výbava nebo speciální vzácný lak auta jinak kastle bude stejná.
Problem je ze sa skor trafi Mars s Jupiterom, ako by toto pochopil...kabyr01 píše:… Spis by jsi se měl zamyslet nad tím, proč to resit nemusi a co udělat lepe, aby jsi se do toho levelu dostal také

tohle za pade doláčů, tohle za kilo
 tohle za pade doláčů, tohle za kilo   ještě neznamená, že když mám nějaký věci, tak je obratm střelim a nebude mi to doma hnít x let -pokud se tím někdo nezabývá jako profi a má k tomu místo kde to může ležet, mám mraky dílů na 39 novejch  a za děkuju pomálu a nikdo to nechce
 ještě neznamená, že když mám nějaký věci, tak je obratm střelim a nebude mi to doma hnít x let -pokud se tím někdo nezabývá jako profi a má k tomu místo kde to může ležet, mám mraky dílů na 39 novejch  a za děkuju pomálu a nikdo to nechce 

inspi1981 píše:Jajky, to je ale škoda.Filozof píše:To je fakt deb.lní - měl jsem napsané pěkně pár vět a vše se smazalo po 10-20min nepřítomnosti.
Tak ty sračky napiš znovu

forum/viewtopic.php?f=57&t=105255PetoK píše:Tak daj nejaký slušný inzerát, co mas, poriadne foto...

R.v asi není 2005, když to je předface
 R.v asi není 2005, když to je předface