A jaká motorizace ?
2.0tdi sup II
ve srovnání se 7er je to drahé ?

1,3K přední kotouče ?
destičky přední litr.
ATE
Filtr kabinový 230kč s uhlíkem ?

Tlumiče přední 1,1K
Hmmm co tam je drahé ?
Kdyby toto byli ceny na moji e38 tak jsem spokojenej.

Nebo jako ty by sis to servisoval na xaliče?
  Nebo jako ty by sis to servisoval na xaliče? Tlumič za 1,1 káááá - to je zánovní z bazoše, ne?Filozof píše: Tlumiče přední 1,1K
 Já vidim druhovýrobu za 1,5 kááá (pozor, rozdíl 0,4 káá už může nabourat servisní kááá CASH plán).
  Já vidim druhovýrobu za 1,5 kááá (pozor, rozdíl 0,4 káá už může nabourat servisní kááá CASH plán).  

hustlim?soukupadam píše:Hele kurevtor takže na sedmu hastlíš gumy od snejka za pár stovek, ale na supa všechno origo tip top díly s brutální marží škodovky?

Ale jako fakt seriózně. Po chvilce jsme se domluvili na dvojce nebo možná na 15 stovkách nevim, ale to se Snejk docela nechal přemlouvat, aby si ty prachy vzal
  Ale jako fakt seriózně. Po chvilce jsme se domluvili na dvojce nebo možná na 15 stovkách nevim, ale to se Snejk docela nechal přemlouvat, aby si ty prachy vzal   
    a zadruhý superbéčko beru jako káru co jsem koupil svý holce tak se nechci cejtit trapně, že jí klepou zkroucený kotouče nebo bouchá tyčka řízení. A zatřetí, pan servisák má stejnýho supa jako já, on ví líp než já kde nešetřit a vždy když mi doporučil origo díly tak jsem nadšeně souhlasil, budí to ve mě dojem solidní práce resp. péče. Určitě se najdou díly, které kupuje v těch levnějších variantách, když to neni nic kritickýho...
  a zadruhý superbéčko beru jako káru co jsem koupil svý holce tak se nechci cejtit trapně, že jí klepou zkroucený kotouče nebo bouchá tyčka řízení. A zatřetí, pan servisák má stejnýho supa jako já, on ví líp než já kde nešetřit a vždy když mi doporučil origo díly tak jsem nadšeně souhlasil, budí to ve mě dojem solidní práce resp. péče. Určitě se najdou díly, které kupuje v těch levnějších variantách, když to neni nic kritickýho...  
[/quote]Filozof píše:Všechno díly ATE stejně jako na BMW.
Jinak destičky jdou i za 5kilo ale to je shit.
Takže kurevtore žádne fujky fujky z číny jak sis asi myslel .
Ale slušná druhovýroba ATE.

.
. 

Filozof to netuší, ale Kurevtor zásadně píchá na to co většina. Jedna věc je servisovat starou sedmičku, kde prostě použiješ druhovýrobu, případně klidně i starší vojetej díl, proč ne. Ale to je báwo, kde ceny dílů fakt docela dokážou překvapit - zrcátko, diff, ŘJ... Nevidim v tom problém, protože je to báwo -> bude se to srát s novejma dílama i se starejma dílama.Filozof píše:Kurevtor to netuší ale většina lidi na Bmw klubu proste kupuje lepší druhovyrobu a jen par lidi tam sype originály na vše
 Originál kotouče v páru za bůra, to si mam koupit to nejlevnější na netu a dovézt to do servisu, abych ušetřil dvojku? Jako dvojka ušetřená super, ale tak daleko v kolenovrtství zase nejsem.
 Originál kotouče v páru za bůra, to si mam koupit to nejlevnější na netu a dovézt to do servisu, abych ušetřil dvojku? Jako dvojka ušetřená super, ale tak daleko v kolenovrtství zase nejsem.Polož si otázku zda cena nemůže korelovat s kvalitou/jakostí produktu.Filozof píše: Někdy je rozdíl minimální ale jindy i 2-3nasobek ceny.
Nikdo, kromě tebe moreFilozof píše: Nikdo zde nezmiňoval nekvalitní díly co stojí ještě o polovinu méně jak druhovýroba
 Víš hovno co je spolehlivé a co ne, nemáš zkušenosti. Jak můžeš vědět, která druhovýroba je ok a která už je moc levná a nekvalitní?
  Víš hovno co je spolehlivé a co ne, nemáš zkušenosti. Jak můžeš vědět, která druhovýroba je ok a která už je moc levná a nekvalitní?jůůůů, to je ale krásně popsané. Ale leda tak pro debílky co nechtěj dát někomu litr za výměnu tak si to musej dělat na xaliče.
aha, minimální házivost.DegenskejČlánekProDegeny píše: PREVENCE VZNIKU POŠKOZENÍ FILMU A HORKÝCH SKVRN
1. Kotouče je nutné namontovat s minimální házivostí
2. Kotouče i destičky musí mít vůči sobě hladký povrch
3. Je nutné destičky na kotoučích správně zajet
4. Brzdy je nutné používat pro účely, pro které byly navrženy.
 Všichni laskavě dodržujte prevenci!!
  Všichni laskavě dodržujte prevenci!!
napíšu jen svůj názor, prosím neměj mi to za zlé.Jaris330D píše:Kazdy kotouc musis namontovat spravne, aby se nezvlnily. Kamard je automechanik a mel Q7mu, kde se mu zvlnily kotouce, tak se nasral a koupil nejvetsi jebky. Snad Protechnik? A ty kotouce brzdili uplne normalne a nezkroutili se, az z roho byl prekvapenej.

poraďte někdo JaraXovi ať to točí na šířku