Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis v okolí Olomouce

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lada_KOV

Servis v okolí Olomouce

#1 Příspěvek od Lada_KOV »

Hezký den,
jsem tu nová :D
Mám necelý půlrok E36tku, krásnou, velmi sportovní a moc si ji užívám.
Chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se servisem HJB Bavor Suchonice?
Kdyby můj synek něco nezvládl poopravit :roll:
Díky
Lada
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Servis v okolí Olomouce

#2 Příspěvek od MattyX Moderátor »

forum/viewtopic.php?f=37&t=105661

Tady jeden příklad za všechny ... :D
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
bmwwehrwolf

#3 Příspěvek od bmwwehrwolf »

Zdravím :P ,....ono s těmi servisy a "servisy" je to dnes složité,viz odkaz kolegy. E 36 je jedno z relativně velmi bluvzdorných aut,konstruovaných ještě s lidským přístupem,s ohledem na co nejvyšší životnost a image značky,což se o dnešních bakelitových hnusech a jejich patvarech nedá ani zdaleka říct. Holt zdravému rozumu a soudnosti zvoní umíráček.
Opravy e 36 nejsou nějak technologicky zvlášť náročné,....njn,ale servis a servis je rozdíl. Dneska je obvykle ten největší tlachal zároveň i největší facebookový "profesionál",zvládne všechno,.....takovému typu "mechanika",když dovezeš opravit vrtulník,tak kývne na všechno,vše ví,...rozebere ho,při troše "štěstí" bude i chvíli fungovat,...a těch dílů a šroubků,který mu zbudou,který tam dal blbej konstruktér zcela zytečně :lol: :lol: .

Dnes je těžký poradit,...ale vyhnul bych se člověku,který z rozhovoru s ním byt přímo či nikoliv starším vozem opovrhuje,......někteří lidi si totiž neuvědomují,.....že pokud by se stal zázrak a jejich nejnovější model maxi,baxi,plexi rádoby bezemisního přibližovadla by se dožil stáří 20,25,30 a více let ve vůbec provozuschopném stavu,musel by být za tu dobu mnohokrát "reinkarnován" bucharem lisu a žárem vysoké pece :P
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Teď nevím co má Hampl u Vizovic společnýho s Olomouckem, navíc známej z Otrokovic mu vozí svou 335i v matu už pár let a na výměny olejů atp. si nestěžuje, většinou chválil. Ale taky mu zakešuje všechno co si řekne, na můj vkus dává zbytečně všechno jen OEM origo a cenově mi přijde na pozáruční servis už drahej. :) Čekačka min.14dní standard, jako skoro všude.
MattyX píše:forum/viewtopic.php?f=37&t=105661

Tady jeden příklad za všechny ... :D
Dovolil bych si přidat link, tam je E36 určitě taky nostalgie :) forum/viewtopic.php?f=37&t=15443
Odpovědět