Ahoj,
je tady někdo, kdo se specializuje na úpravy typu retrofitu předního PDC na E92? Samotné senzory mám, nějakou střihnutou kabeláž taky, ale asi by byla třeba nová. Než nad tím haldit a jezdit po kódování, nejlepší by bylo, kdyby to byl někdo schopný udělat all in one.
Díky předem za případné reakce (klidně do SZ).
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E92 PDC retrofit
-
- Člen Klubu
Re: E92 PDC retrofit
Jo ještě OEM "drobnosti" jako příslušněj nárazník s dírama a PDC jednotku, případně ovládací panel/tlačítko výbavy (nevím teď jak je to v E92 přesně řešené). Taky budu dodělávat předek/zadek (holt E60 sociálka bez PDC). Nárazníky a čidla jsem posháněl rovnou v barvě. Pošlu pak kontakt na autoelektrikáře v NJ co to dovede.
Re: E92 PDC retrofit
Super, díky moc, to ocením.
Co vím, tak je potřeba udělat díry (mám rovnou nárazník "s"), senzory (mám), tlačítka (mám), kabeláž (musel bych sehnat) a tu jednotku (předpokládám, že jiná než jen pro zadní PDC, takže taky bych musel sehnat).
Co vím, tak je potřeba udělat díry (mám rovnou nárazník "s"), senzory (mám), tlačítka (mám), kabeláž (musel bych sehnat) a tu jednotku (předpokládám, že jiná než jen pro zadní PDC, takže taky bych musel sehnat).