Pajk85:
Nevím jestli je F10 totální stará paštika na 20% slevy dílů, záleží na názoru a je mě to fuk. Autorizák, no drahý měniči dílů, ale pokud rovnám autorizak co mě u E70 dělali výměnu oleje (zima), jako můj mechoš cena je úplně stejná (7tis), jen ti borci mě dali do N62 5W30, ouu to zabolí, takže za 8tis šel ven.
Takže, nemám náladu učit borce v BMW co je pro moje auto fajn (asi uprimne maj nejakou normu, co muzou a tomu rozumim), stejně, jako u F10 mě řekli za čištení EGR, klapky a vířivek 18tis kč, jako fakt ? To byla svolavacka na chladic EGR a ani ten ukon cisteni neudelaj, pac jim to nezaplati tvl....
Díly, ale u BMW beru, ta cena je na pohodu u všech 3 modelu co mam, rekl bych, ze nejdrazsi je E70

a v HK sedi pan na servisu u dilu, co me vzdy perfektne vyhovi, az se sam divim a hlavne maj v sobotu, no tak naprosta pecka.
Ono, já zaplatím rád, ale nebudu přeplácet učně na praxi, aby se na mojím autě učil, tak jak to je. Stejně tak mě řekli, že na svolávačku nemůže protože tam je LPG, jen při přejímce se borec nezeptal a druhej to zjsitil až bylo půlka auta rozdělaná, no jo šikovnej mechoš to schoval a ne jak u ostatnich to narvat do motoraku...to je, ale blbá fuj LPG, blááá bláá, neámš prachy bláá bláá blááááá milion lidi milion nazoru.
Máš Jaraxe oukuej tak si to foukej, 99% lidi ho nemá ani Snejka, skrz jejich povahu a upřímně ja ani nechci, jak sem rekl sem na to starej a spousta lidi taky, nebudu se doprosovat snizenyho termostatu, klapky do vyfuky atp. a dalsich pí....jednou je to nafta, jednou mala vybava E65 u E70 4,8 uz si clovek pripada jak debil....., tak snad is ho nenaseres

ale me je to uz burt.
A nehledejte v tom nic, tady je klub, jako na Bimmeru, tak jsem neco udelal dal to sem, hezky, skaredy no aspon jsem dal neco pozitivnho a ne jen blbosti co se nedaj cist, treba to nekdo vyuzije, pusti se do neceho, jako ja, nebo si udela u Renovace kolChrudim kola, jako ja, za me paradni firma, ani me nevyhodili, ze kola maj moc malou vybavu

...super jednani a vysledek stoji za to. Zitra jedu na prezouvani, tak zas dam nejakou fotku.
E70/E53 prodavat nebudu, tam to vidim, jako nejvetsi pruser, kdo to dal bude servisovat, je to takovej druch auta na vyhynuti, tyhle stary atmo V8, tak za dalsich 20 let to bude krasna historie.