Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Ale ukazuje, len tomu nerozumies... ---> riadny servis
pocas dna ked jazdim v pohode ide aj ked casto startujem. a napriklad aj pri odstavke 3 hodin taktiez nastartuje. ale po 12tich uz nie.
Diagnostiku som spravil ale po nastartovani cez kable a bolo tam milion chyb koli baterke. po zmazani chyb auto nehlasi nic.
teraz sa dlshsie k mechanikovy nedostanem. Skusite mi napisat nejaky postup v diagnostike kde by som mal hladat?
Diagnostiku som spravil ale po nastartovani cez kable a bolo tam milion chyb koli baterke. po zmazani chyb auto nehlasi nic.
teraz sa dlshsie k mechanikovy nedostanem. Skusite mi napisat nejaky postup v diagnostike kde by som mal hladat?
Diagnostika energie
Nebo multimetrem, když auto usne měřit odběry a zjistit, co vybíjí baterku.
e66 750Li
Mas pocit, ze to zvladne, ked ani nevie urobit energy diag ?
Nikto učený z neba nespadolPetoK píše:Mas pocit, ze to zvladne, ked ani nevie urobit energy diag ?

Ludia ako zistim ktory vyrobca ma na podvozku hydrolozisko?? Respektive ak tomu dobre rozumiem tak kazdy vyrobca pouziva hydrolozisko alebo su aj vyrobcovia ktory pouzivaju klasicky gumeny silentblok??? Pozeram ze napriklad TRW vyrobca neudava nic ale LMI udava. vdaka
Takhle nějak si představuji, když se tu někdo zmíní, že udělal komplet motor

Dokázali by to někde vůbec udělat pečlivěji...?
- soukupadam
Možná v tý Alpině.
No tak na to se dobre diva! Prijemnej relax...ettore píše:Takhle nějak si představuji, když se tu někdo zmíní, že udělal komplet motor![]()
Kolik odhadujete cenu, za takovou praci?
- soukupadam
Kdybych tohle dokázal, tak si řeknu jenom za práci tak kilo, spíš víc.
znamenám si do notýsku datum zajímavého videjíčka a se zájmem budu zde sledovat, kdy se pod inzerátem nějaký dojetý alpiny objeví rada od nejmenovaného člena, že přece stačí udělat komplet motor pohoda normálně doma podle youtube 

Kurevtore, stejným způsobem můžeš zrepasovat i motor 750
. To video je skvělé i tim, že vysvětluje technologické postupy, na které samouci - dojížděči kašlou a jejichž opomenutí má za následek další katastrofu. Stačí jen začátek jak se mazlí s tesnenim hlav válců... a samozřejmě důležité je vybavení dílny pro takovou práci. Ta preciznost práce třeba v nastavování momentů včetně úhlu, používání special tools... Ceny momentových klíčů od Stahlwille s potřebnými rozsahy si dohledejte sami
jo a ta myčka se mě taky moc líbila 

no, tyhle specials tools mam a pouzivam taky, ale spis na diesely ktery maji se spodkem problemy... zrovna u n62 neni potreba venovat spodku radeji zadnou peci, stoji to jen spoustu penez a vysledek zadny... n62 se proste nezadira...
ale jinak tam neni nic zajimavyho, momentaky, merky, uhlomery, plastigauge, nandavace pistnich krouzku... takova zakladni vybava...
ale jinak tam neni nic zajimavyho, momentaky, merky, uhlomery, plastigauge, nandavace pistnich krouzku... takova zakladni vybava...
Snejku, kdybych hrál Premier league v servisu BMW jako Vy, tak mě to video asi taky nepřijde až tak zajímavé 

-
- Člen Klubu
tak ono je rozdíl, když to člověk dělá pravidelně, jako svou práci, tak to zná skoro nazpaměť a když se to rozhodne někdo dělat prvně, já jako motorář ze starý školy bych asi taky dost tápal a byl opatrnej ...kor s rozvodama 

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Ludia ako vam ide odvetravanie sedadiel vpredu na sedackach??? ja mam na plnu uroven a niekedy citim niekedy praveze moc nie cakal by som asi viac...
Když si nechám drobný v zadní kapse na riflích, tak je to vycucne. 

Mas to pokazene, mne to odtrhlo kapsu uplne, taky to ma tah...