Ahoj,
prosím zkušenější o radu. Po velké dekádě mě už asi nemine výměna mého BMW. Protože to chci mít opět na delší dobu a chtěl bych aby to byl tentokrát kombík, vybírám mezi F11 nebo lépe G31.
R.v. 2018 vejš, nájedz do 60tis, manuál. a asi motor 2,0D 140kW
Můžete někdo napsat zkušenosti, nebo na co tyto auta trpí, na co si dát pozor, jsou tam podvody? S čím vším se pak musí na servis, nebo se na servis jezdí? Koukal jsem, že kábl a SW by se pro tu základní diagnostiku a výmaz mohl dát sehnat na Ebay.
Není mi taky jasný, pokud jsi dojedu pro auto do DE, půjde mi pak SW přepnout do češtiny? Co navi taky? nebo nebude tam nějaký problém v tomto směru?
Díky všem za jakoukoliv radu či postřeh.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
F11, G31 - zkušenosti, dovoz, rady ?
Re: F11, G31 - zkušenosti, dovoz, rady ?
Ahoj a nic ve zlým, ale máme rok 2022 a ty se ptáš na věci, které jakoby zapadly do doby přesně před 10 lety, kdy čeština v BMW ještě nebyla samozřejmostí...
F11 vs. G31 - tak to je otázka jen peněz a ničeho jinýho, pokud na G31 máš, tak není o čem hovořit.
Manuál 2.0d - myslel jsem, že v G31 se bude jednat o raritu, ale k mému překvapení je na mobile.de cca 60inzerátů s nájezdem do 150.000km, tak směle do toho.
Budeš mít auto, co nikdo už pak chtít nebude, ale co my víme co bude za 10let...
F11 vs. G31 - tak to je otázka jen peněz a ničeho jinýho, pokud na G31 máš, tak není o čem hovořit.
Manuál 2.0d - myslel jsem, že v G31 se bude jednat o raritu, ale k mému překvapení je na mobile.de cca 60inzerátů s nájezdem do 150.000km, tak směle do toho.
Budeš mít auto, co nikdo už pak chtít nebude, ale co my víme co bude za 10let...