Nadzi píše:Nema nahodou sedma nieco take ze ked nieco bateriu vybija tak sa cela odpoji??? niekde som cital ze to dokonca vypluje kluc. (teda ze by sa nemala vybit a nechat ta stat) to je odpoved pre xalera
No tak to určitě......
Voltmetrem samotnou baterku nezměříš, když ho zapojíš na svorky baterky v autě tak vidíš jaké tam je napětí a víš kolik má dávat, ale u BMW použij to skryté menu a uvidíš. To auto je na stabilitu napájení z baterky dost citlivé.
Doporučil bych ti sehnat kabel z aliexpresu a vzdělávat se s inpou a istou, nechci vypadat jako profík. Já tohle auto nedal.
Teď mi vlastně ještě kvůli baterce furt houká alarm, to je taky příjemný. Budu muset najít sirénu a odpojit jí.
Ano ma, auto si hlida minimalni odber. Pokud tusim po 15 minutach neklesne na urcitou minimalni hodnotu, tak ti Power modul baterku odpoji. Pokud mas auto v poradku, tak takhle funguje. Ja nastartuju i po 3 tydnech nejezdeni, ale uz to je na hrane. Pak je jeste na Power modulu tlacitko, kterym lze auto prepnout do hlubsiho spanku, kdyz treba vis, ze dyl nepojedes.
Jaris330D píše: Pak je jeste na Power modulu tlacitko, kterym lze auto prepnout do hlubsiho spanku, kdyz treba vis, ze dyl nepojedes.
já to tuhle zkoušel , accu do plna z baráku 25 do práce tam to stálo tejden a rozdíl byl 0,1V v napětí oproti přechozího týdne, tak nevim jak moc velkej vliv to má , po tejdnu stání jí mám cca 12,3-12,4 s vypnutým module 12,4, když jí nedobiju 14 dní tak už 12,2 a třetí tejden okolo12 jen ....takže každej tejden jí doma napíchnu na 14,3 a nechám než zas jedu v po ... ale je to obyč banerka, když je okolo nuly tak i když je dobitá tak dobíjení ukazuje k 15 V skoro
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
Nadzi: ta zkusenost, kdy ti sedma odpoji podvozek je nahodou k nezaplaceni To pak clovek teprve zazije co to je E65 fakt za auto (kdyz vse funguje)
Xaler: nehouka ti to nahodou kvuli senzoru otevreni kapoty? Jen hadam Protoze kvuli baterce si nemyslim, ze by ti auto houkalo. (Mas ve vybave alarm? Nektere socky ho nemely....)
Tak priatelia batéria sa podarila oživiť a plne nabiť.
Auto zatiaľ jazdí. Problém ale mám stym skrytým menu
Sčítam posledné 4 číslice vinka idem do menu na položku unlocking zadám číslicu a podržím tlačidlo ale nič sa nestane len ma to vráti z pravého budíka na ľavý.
Išiel som v menu na položku 9 a ukazuje mi počas jazdy 11189mV
To znamená že nedobija? Nemala by to hlásiť aj nejaká kontrolka batérie alebo niečo podobne?
Pripadne origo diagnostika by ukazala uplne presne kde je problem???
xaler píše:Čidlo kapoty je rozježděné někde před barákem.
xaler píše:
Nevím co by mohlo houkat jiného než alarm, jde to někde z motoru
ty jo, to je záhada... čidlo kapoty, který ve většině případů dělá to houkání je rozježděný někde před barákem hmmm, co by to houkání mohlo způsobovat?
a zamykáš to double clickem? Předpokládám, že senzor náklonu je někde rozježděnej před barákem a senzor pohybu dohořívá v kamnech co?
no máš moje sympatie co si budem, odpojit to takhle na cigána přeštípnutím kombinačkama jak totální krypldement a považovat to za "opravený".... wow, to je styl kterej tady nemá moc obdoby. Myslim, že kdybys to pouštěl na youtube jak si takhle doma kutíš bmw tak máš popularitu a lidi posílaj donates... navíc hodně lidem by se mohlo líbit jak to auto nenávidíš. Takovejch chacharů co horko těžko schrastili škváru na koupi extra levný E65 a pak toho hořce litovali je docela hodně. Čili podobně naladěné obecenstvo by bylo, my ostatní na to budem čumět z neutuchající zvědavosti kam až zajdeš.
Myslim to vážně Xalere, nastavuješ úplně nový prahy servisování E65
Určitě nic štípat nebudu, nejsem hovado. Ještě budou následovat motory ovládající nastavování volantu. Protože to už nedávám, pořád si nastavovat volant.
O žádné ytb a donates nestojím,pokud budu mít dost peněz na nákup jiného auta tak vám pošlu fotku z drtiče. Jinak budu nucen to auto prodat dál.
Išiel som v menu na položku 9 a ukazuje mi počas jazdy 11189mV
To znamená že nedobija? Nemala by to hlásiť aj nejaká kontrolka batérie alebo niečo podobne?
Pripadne origo diagnostika by ukazala uplne presne kde je problem???
da sa nieco skontrolovat navonok ???
Ano, to znamená že nedobíjí vůbec, ale proč to nehlásí fakt netuším. Mělo by to být mezi 13000-15000mV.