Upřímně, mně ty Tvoje komenty z 90% snad i trochu vadí, dyť je to samej hejt. Neříkám, že neporadíš. To je těch 10%.PetoK píše:Uz to netarajte dokola s rozpravkami, ze to niekto preleze do posledneho srobku...
je to nemozne, vzdy sa tam najde kopa veci, ktore nemas sancu preverit, ani nijak skontrolovat, resp. nie bez rozsiahlej demontaze a rozboru...
vela veci funguje a naraz odide, bez akehokolvek naznaku predtym... su to stare vrany, treba to tak brat, ze hocico sa moze pokazit, ved to je davno po planovanej zivotnosti...
Když auto prolezeš, tak rozhodně bys věděl, že máš KO uhlíky. Nebo prolínající hadice, popraskaný podtlakový hadičky, nebo vůli v pumpě. Jasný, že jsou věci, který nemáš jak ovlivnit. Ale některý máš a mají vliv na spolehlivost. Nebo ne? A né že mě teď budeš nadávat

Mimochodem JaraX tuhle prohlídku dělá nějakých 6 hodin. Pak Ti dá pár A4 s každou blbostí i se stupněm důležitosti, co je potřeba udělat dřív nebo co počká… i u aut v top stavu. Takže jednak víš, co Tě tak nějak čeká a některý věci si můžeš třeba vyřešit sám. Z mýho pohledu u auta takovýho typu výborný postup. Já osobně jako lajk aspoň vím, po čem mám koukat.