Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Ďakujem pekne. Užívam si veľmi to auto. Investície mi vôbec nevadia... nieje to moje prvé takéto auto. Mal som w140 s600 od mercedes a taktiež e38 750iL kde na 7er.cz mam svoj príbeh.
Co sa týka tých kilometrov tak pred kúpou som si auto skontroloval cez overenie vozidla bodka sk. Sedí to a taktiež podľa servisnej knižky to tak vyzerá. Pred necelým mesiacom sa robila STK kde to taktiež sedí... naviac nemám pocit ze auto je nejakým spôsobom vylietane...
Co sa týka tých kilometrov tak pred kúpou som si auto skontroloval cez overenie vozidla bodka sk. Sedí to a taktiež podľa servisnej knižky to tak vyzerá. Pred necelým mesiacom sa robila STK kde to taktiež sedí... naviac nemám pocit ze auto je nejakým spôsobom vylietane...
Nadzi podla sedacky by som odhadol ze to bude mat o nieco voacej no…ale tak mozno to mal nejaky 200kg mastodont…kazdopadne nech sluzi a robi radost:)
Skúsim lepšiu foto za svetla 

Taky přeji spoustu šťastných km. Máme to skoro stejný. Jen si někde sežeň ty krytky do tapecirunku zadních dveří. Já když někde vidím auto, co tam ty zaslepky nemá, tak to u mě vyvolává pocit zbastlenyho auta. 

Podle volantu a řidičovi sedačky bych to viděl asi trochu jinak,já mám 230 a oboje jak nový...martin440 píše:jen tak mimochodem....fakt věříš tomu, že to má nahrkáno jen 2 kila ? ale každopádně přeji jen radost z auta a co nejmíň problémůNadzi píše:208000 najazdené som spokojný aj s farbou vozidla.
....

BMW E34 540iA

Jsem nerad poslem špatných zpráv a určitě nechci kazit radost z auta, ale musím doplnit info.
krytka do tapecu stojí 170kč v BMW, u motoru chybí šroub přepážky, druhej je jinej než co tam patří a ještě rezavej, chybí krytka startovacího polu, váha vzduchu drží stahovací páskou a stěrač někdo/něco posral/o.

krytka do tapecu stojí 170kč v BMW, u motoru chybí šroub přepážky, druhej je jinej než co tam patří a ještě rezavej, chybí krytka startovacího polu, váha vzduchu drží stahovací páskou a stěrač někdo/něco posral/o.

Koukám na to na mobilu, on tam tu krytku možná má, vycvaknutou, ale černou. Taky jsem měl černou… pár hodin. 
Jinak já bych nedokázal vyfotit nevysátý auto.

- soukupadam
Ty krytky to je pekny svinstvo. Lame se to samo od sebe a je to hnusny, ikdyz tam jsou. Tohle se jim nepovedlo.
-
- Člen Klubu
TWL co vše znalci nevidí
já bych se kurwa zaměřil na to listí !!!!! a odtoky v motoru ...

jakou krytku ???? to sem slepej ?Pajk85 píše:Koukám na to na mobilu, on tam tu krytku možná má, vycvaknutou, ale černou. Taky jsem měl černou… pár hodin.

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Jsi
U těch krytek mi vadí barva. Nový maj jiný odstín, teda aspoň u předfacu.
Nadzi co světla (přijdou mi fest zašlý) a koberce (origo je origo)?

Jo jo jo jo tie fotky sú len concept
Ta krytka na plusový bod tam je len som ju zabudol dat nazpet keď sme to štartovali cez káble.
Tie krytky samozrejme objednám a kúpim som sa aj chcel spýtať ze načo sú tam tie krytky?.
Áno svetla sú zašle to taktiež pôjde na renovaci.
Ten volant vravel majiteľ aj v inzeráte bolo písané že ho treba vymeniť. Keď sme sa stretli aj mi povedal ze prečo ale presne si to nepamätám, už som sa tešil že mám nové auto
Podľa dokumentov ktoré mam k dispozícii nič nenasvedčuje že by boli km stočene aj keď mi moc nedá a zmysel prečo by niekto na sedme stocil km. Na octavku q passata chápem dáva to zmysel pre predajcu ale sedma... sedel som v sedme ktorá mala 347tisic a bola ôk ved na týchto autách to moc nieje poznať ale boli tam také drobné chybičky ktoré začínajú pri tom nájazde odchádzať. Rôzne vôle na volante podvozku ... aj keby auto bolo stocene tak vnútorné by mi to vadilo z etického kódexu bývalého majiteľa ale aj tak by som si ju pravdepodobne kúpil.

Ta krytka na plusový bod tam je len som ju zabudol dat nazpet keď sme to štartovali cez káble.
Tie krytky samozrejme objednám a kúpim som sa aj chcel spýtať ze načo sú tam tie krytky?.
Áno svetla sú zašle to taktiež pôjde na renovaci.
Ten volant vravel majiteľ aj v inzeráte bolo písané že ho treba vymeniť. Keď sme sa stretli aj mi povedal ze prečo ale presne si to nepamätám, už som sa tešil že mám nové auto

Podľa dokumentov ktoré mam k dispozícii nič nenasvedčuje že by boli km stočene aj keď mi moc nedá a zmysel prečo by niekto na sedme stocil km. Na octavku q passata chápem dáva to zmysel pre predajcu ale sedma... sedel som v sedme ktorá mala 347tisic a bola ôk ved na týchto autách to moc nieje poznať ale boli tam také drobné chybičky ktoré začínajú pri tom nájazde odchádzať. Rôzne vôle na volante podvozku ... aj keby auto bolo stocene tak vnútorné by mi to vadilo z etického kódexu bývalého majiteľa ale aj tak by som si ju pravdepodobne kúpil.

Bývalý majiteľ vravel ze stým chodil do Francúzska a bez problemov. Moc som tomu neveril ale zistil som ze keď som tam vložil navigačné CD a išiel do menu tak tam boli uložené skutočne adresy francúzska. Nepôsobil pan ze by mi v niečom klamal ale nikto nikdy nezistí co sa dialo na 18 ročnom aute 

Není člověk jako člověk. Nevidím důvod, proč by ty km nemohly sedět.
Pod těma krytkama jsou hlavní šrouby tapce.
Ta krytka na ten kontakt se dělá červená. Doporučuju vyměnit. Je to sice taková blbost, ale udělá radost. Koukej, já si to i vyfotil
Jinak auto se mi líbí. Vypadá vybaveně. Co Tě stálo jestli to není tajný?
Pod těma krytkama jsou hlavní šrouby tapce.
Ta krytka na ten kontakt se dělá červená. Doporučuju vyměnit. Je to sice taková blbost, ale udělá radost. Koukej, já si to i vyfotil

-
- Člen Klubu
tak to sem uplně plebejec OUT , páč mám taky černou ...hned zejtra jí tedy povezu aspoň 200 km k lakýroviPajk85 píše:
Ta krytka na ten kontakt se dělá červená.

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

No matne si spomínam že tu krytku mam síce čiernu e s červeným logom plus
Myslím si, že než řešit tu krytku je lepší vyházet vidlema tu hromadu napadeného listí 

Teraz je tam toho ešte viac
ale jo urobím to a pošlem nejaké lepšie foto ak by to niekoho zaujímalo.
Neviete aká značka repro sú v tom logic7?
Zaujímalo by ma ci bang olufsen v audi a8 hraje lepšie. Nemal tu niekto audi a8 v takej konfigurácii?

Neviete aká značka repro sú v tom logic7?
Zaujímalo by ma ci bang olufsen v audi a8 hraje lepšie. Nemal tu niekto audi a8 v takej konfigurácii?
Ja tam zadnou znacku nenasel. Jenom Logic 7.
-
- Kontaktovat uživatele:
Třeba tady
https://www.bimmerfest.com/threads/who- ... -7.227686/
píšou, že L7 sound procesor je firma Lexicon a k tomu jsou tam JBL reproduktory. Obojí údajně výrobci spadající pod Harman Kardon.
https://www.bimmerfest.com/threads/who- ... -7.227686/
píšou, že L7 sound procesor je firma Lexicon a k tomu jsou tam JBL reproduktory. Obojí údajně výrobci spadající pod Harman Kardon.