Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
- Don
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
muzete si za to sami... porad reagujete
AmenDon píše:muzete si za to sami... porad reagujete
Trola se zbavis, že nereagujes a on za chvíli odtáhne.
tak to nevíš no. Ano Filozof to nemá a nikdy mít nebude. Ale nevim co se vopíráte do mý super sedmičky, když víte píčuHyndaDan píše:Pokud vim, taktový jsou tu jenom Filozov a Kurevtor.xaler píše:Právě, že dost z vás ty auta právě nemá, nebo s nima nejezdí. Maj je rozebraný někde ve stodole.

Tys dal za servis 30k už v lednu? Tak doufej, že do konce roku nebudeš muset moc dolejvat olej, už bys byl přes budget 

a teď si vem, že před dvěma týdny jsem si od Snejka dovezl dvě gumy za 1,5 ká CASH, takže budget je totálně nabouranej. Teď mi u toho vraku stojí kanystr a v tom 19 připravenejch litrů N95 - taky 1,4 ká v prdeli. Prostě furt jen samá "investice". Za chvíli zas nová dálniční známka.... ta Filozofovo krize nemohla přijít v horší čas

Chtěl jsem se zeptat… vozíte v kufru už konzervy? Si říkám, jestli není čas. Že bych vydělal navigaci a DVD měnič a nacpal tam nějaký lunchmeaty a Májky nebo tak něco.
na to je sedmička málo, ja už dle Filozofovy předpovědi objednal námořní kontejner, kde právě začnu syslit konzervy, toaleťák, snížený termostaty a hlavně ty pohonný hmoty jak řikal Filozof... kolik set litrů bylo to doporučení?
-
- Člen Klubu
Pajk85 píše:Chtěl jsem se zeptat… vozíte v kufru už konzervy? Si říkám, jestli není čas. Že bych vydělal navigaci a DVD měnič a nacpal tam nějaký lunchmeaty a Májky nebo tak něco.

aspon 5K litrúkurevtor píše:na to je sedmička málo, ja už dle Filozofovy předpovědi objednal námořní kontejner, kde právě začnu syslit konzervy, toaleťák, snížený termostaty a hlavně ty pohonný hmoty jak řikal Filozof... kolik set litrů bylo to doporučení?

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

kurevtor píše:na to je sedmička málo, ja už dle Filozofovy předpovědi objednal námořní kontejner, kde právě začnu syslit konzervy, toaleťák, snížený termostaty a hlavně ty pohonný hmoty jak řikal Filozof... kolik set litrů bylo to doporučení?

půlku směníš za jídlo a druhou půlku budeš házet po zombících místo granátu.
- soukupadam
Vy se smějete, ale Filozof to má do puntíku promyšlený. Teď pořídí tlupu ovcí. A až bude fakt real echt krize (což bude opravdu brzo, tentokrát už doopravdy), kdy lidi nebudou mít co žrát, tak jednu z těch ovcí vymění za naloženýho longa. 

tahle teorie, stejně jako každá filozofovo teorie, má (dokonce jen) dvě vady.
Pokud by byl fakt hlad, tak nemůže vyměnit ovci za longa, protože by sám neměl co žrát.
A co si budem pokud by mělo bejt takhle zle, tak tu svojí ovci vymění po pohrůžce střelnou zbraní za svůj život, ne za auto
To mě pobavilo, že Burry prej investuje do zdrojů pitný vody. Sem si tak říkal joo vole, ale až lidi nebudou mít co pít, tak si ten papír o tom, že je to jeho, může vopravdu užít
Pokud by byl fakt hlad, tak nemůže vyměnit ovci za longa, protože by sám neměl co žrát.
A co si budem pokud by mělo bejt takhle zle, tak tu svojí ovci vymění po pohrůžce střelnou zbraní za svůj život, ne za auto

To mě pobavilo, že Burry prej investuje do zdrojů pitný vody. Sem si tak říkal joo vole, ale až lidi nebudou mít co pít, tak si ten papír o tom, že je to jeho, může vopravdu užít

xaler píše:Právě, že dost z vás ty auta právě nemá, nebo s nima nejezdí. Maj je rozebraný někde ve stodole.

Máte pravdu, sám jsem měl rozebranou E60ku, neboť teklo řizeni aktivní, takže poprvé jsem sundaval napravnici a mám novou zkušenosti a jsem rád že jsem to zvládl a E60ka je spokojená a já sni zase jezdim a jelikož jsem už věděl jak sundat napravnici, tak se mi nová zkušenosti hodila na druhé E60ku pro demontáž motoru V8 N62 (tahali jsme to s napravnici ven)xaler píše:Právě, že dost z vás ty auta právě nemá, nebo s nima nejezdí. Maj je rozebraný někde ve stodole.

Kupoval jsem ji bezdiagnostiky a musim zaklepat že jednotky jsou bez chyby, motor jede jak má (bylo dělano už několik věci, DPF je funkční, každý rok měnim žhavicí svíčky, a má zrepasovane sání se swrilf flaps)
Matiz ví v jakem stavu ji mám (jinak Ahoj Tome, dlouho jsem tě neviděl

Fotky: https://postimg.cc/gallery/Jn7cmDv a https://postimg.cc/VJvbz1XB
Adame jsi to vyhmátl ... 
Ovce a kamerový systém prostě bez toho nejede vlak.
Tady zajimavé video s phaetonem asi docela slušná prémiovka a bude to luxusní povození a docela bych i zkusil takovou voňavku.
By se Xalerovi jistě líbilo auto co má kilo najeto a ne 6ti kilo po 15ti majitelích vytažené z řeky...
čas 23:36s

Ovce a kamerový systém prostě bez toho nejede vlak.
Tady zajimavé video s phaetonem asi docela slušná prémiovka a bude to luxusní povození a docela bych i zkusil takovou voňavku.
By se Xalerovi jistě líbilo auto co má kilo najeto a ne 6ti kilo po 15ti majitelích vytažené z řeky...

čas 23:36s
Další dva krasavci, ale zatím mimo rozpočet, musel bych prodat E65.
http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anze ... jpKcT_lpvg
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 2-216-9101
http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anze ... jpKcT_lpvg
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 2-216-9101
-
- Člen Klubu
xaler píše:Právě, že dost z vás ty auta právě nemá, nebo s nima nejezdí. Maj je rozebraný někde ve stodole.
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Xaler a ten Cayenne budeš kupovat jak?
Pojedeš pro to sám nebo s mechanikem?
Nebo pro to rovnou pošleš odtahovku jako u e65?
Pojedeš pro to sám nebo s mechanikem?
Nebo pro to rovnou pošleš odtahovku jako u e65?
e66 750Li
Záleží na ceně, ale já tomu moc nerozumím a když tam pojedu tak stejně nevím jak to má jet, řadit, hrát. mohu se podívat jak vypadá a jestli není rezavej.
no tak to bych taky nejel neasi. Normálně to kup přes smsky a nech to dotáhnout na podvalu a ještě ušetříš čas za nějakou prohlídku zbytečnou. Úplně zbytečný tam jezdit, když ani nevíš jak to hřeje a jak to má jet
Prostě prohlídka před koupí auta je čarákovina a kdo to dělá je hlupák debilní. Kór tydle auta ve stavu 1 A + je zbytečný vidět. Dneska se nakupujou auta na internetu prostě a prohlídky sere pes

Prostě prohlídka před koupí auta je čarákovina a kdo to dělá je hlupák debilní. Kór tydle auta ve stavu 1 A + je zbytečný vidět. Dneska se nakupujou auta na internetu prostě a prohlídky sere pes