Kdyby to nahodou v budoucnu nekoho zajimalo, dole je srovnani barvy a struktury kuzi, co pouziva Volantech (hladka cerna nappa, struktura MOB, struktura cerna) s originalnim potahem na eMkovem volantu.
Cerna je spis hodne tmave seda. Struktura taky malicko jina.
Ta nejvetsi struktura dost pripomina tu puvodni strukturu kuze v 6er. Jen je prilis “hluboka”. Prostredni ma “hloubku” ok, ale zas nesedi textura. Ta nappa je uuuplne jina, ale zas se prijemne drzi v ruce
Tak nakonec asi vyhraje nappa, protoze je nejprijemnejsi na omak, ty zbyly dve jsou takovej hroch
Jeste uvidim, jestli dam boky perforovanou nappou, nebo to zkusim udelat podle originalu
Kožená palubka by se mi taky líbila....narazit na nějakou v pěkným stavu, tak bych se hecnul to i vyměnit...ale tahle je nějaká divná tam nahoře vlevo....to by prostě chtělo vidět na vlastní oči....
Ten nápoják....5 táců...no není to málo....ale nový stojí 35.000,-...tak asi jo no Ale faceliftový je levnější...ten stojí jen 25.000,-
Ty sedačky M6 ta barva se mi moc nelíbí....loketka KO....ale cena mi přijde přívětivá.
Jo, tak na těch Tvých fotkách už ta barva vypadá o poznání lépe
Ty povodně - nedávno byli 2ks e63 650i po faceliftu na díly na mobile za 150.000,-kč každá....ale wasserschaden...už jsem si řikal, že pro to za 150 letím, ale "wasserchaden" mě zase usadil na zem
to je docela masakr cena...sem kupoval nedávno na jedničku přes Schmiedmanna...a stál 800 s poštou...vypadá skoro stejně...u šestky teda bude asi trochu líp zpracovanej...ale možná by šel použít
Tak ono ten držák je částečně vyroben z lehkého platinového kovu, který se využívá i ve šperkařství. Takže ta cena je tak trochu oprávněná. Facelift už z ruthenia držák ale nemá, pokud se nemýlím.
Zdravím pánové.
Měl bych dotaz ohledně nezávislého topení. Mám v autě webasto, funguje krásně, ale ohřívá jen interiér. Jde nějak nakódovat, aby to předehřívalo současně i motor?
To stejné prospekt výbavy pro e46, hromada věcí, které jsem tenkrát objednával na zakázku (různé řadičky, madla ruční brzdy). A taky jsem v prospektu viděl nasvícení do zatáček (e46 ci po faceliftu), parkovací kameru a šíbs odvětráváním. Katalog mam doma, ale nechce se mi ho hledat. Ani jedno jsem v reálu nikdy neviděl.. bylo tam toho víc,
Alois píše:To stejné prospekt výbavy pro e46, hromada věcí, které jsem tenkrát objednával na zakázku (různé řadičky, madla ruční brzdy). A taky jsem v prospektu viděl nasvícení do zatáček (e46 ci po faceliftu), parkovací kameru a šíbs odvětráváním. Katalog mam doma, ale nechce se mi ho hledat. Ani jedno jsem v reálu nikdy neviděl.. bylo tam toho víc,
Neviděl? Především u 330Ci po faceliftu jsou AHL světla celkem běžná a šíbr vlastně taky...
Jinak ta světla na té tce jsou fakt ošklivá Takový DEPO tuning stajl