Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
soukupadam

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#12581 Příspěvek od soukupadam »

Dlouho stoji a je potreba si s tim trochu pohrat. Jinak receno uz to nikdy nepojede more.
xaler

#12582 Příspěvek od xaler »

Na mě je drahý a nezbylo by mi na servis, musí jít tak o deset dolu.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#12583 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Dyť je to soubor ND. Ten vyšisovanej interiér mluví za vše. To musí být heavy střep.
kurevtor

#12584 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše:Trocha konkurence pro vaše káry.
https://auto.bazos.cz/inzerat/141927171 ... vybava.php
pro naše káry? Tady se jede nějakej contest zdechlejch plesnivejch vraků? Tak to je snad konkurence pro tvojí káru, ne?

jinak tohle má být konkurence sedmičky? Nafouklej passat? Dojetej do sraček s plísní na sedačkách co stojí v horní dolní na štěrku a mechu? To i ty různý šedivky a vyjetiny za kilodvacet mají vyšší úroveň než tohle. Navíc s tím historicky nejhorším motorem. Mimochodem, tady už dýzl neva? Nebude to ostuda jet někam nafťákem?

Jako neřikam nic, volant super, interiér by mi asi nevadil :lol: Ale nepochopim, že někdo prodává auto (oukej dojetý do hoven za pade) a neutře hadrem plíseň ze sedačky a loktetky.
Jaris330D

#12586 Příspěvek od Jaris330D »

Uz me to doslo, sice pozde, ale doslo. Xaler je hoax duch, ktery z nudy prdi do klavesnice a prudi tu pro jeho pobaveni. Takze bych na nej uz nereagoval.
xaler

#12587 Příspěvek od xaler »

Mě nafta v zásadě nevadí ty třílitry co bývaly v BMW neměly chybu, já jen nechci jezdit v nějaký socce 1,9tdi protože to nejsou bezpečná auta. Měl jsem alfu v naftě a nemohu říct jediné slovo, ale to jsem byl mladší, neměl děti a neživil rodinu.
To že vypadá jako pasát je důvod proč to nikdo nechtěl. Koncern v té době prostě hezký auta dělat neuměl. E65 před fl je proti tomu nádherný auto z jiné planety. Uvidím jestli se prodá a jak se bude hýbat cena. Potřeboval bych zase nějaké normální auto, je zima a o víkendu jsem byl zmrzlej jako hovno, připadám si jako bych opravoval tanky. Jedna motohodina je několik hodin oprav. Už se těším jak budu před barákem tahat motor ven abych přetěsnil Hi tech alternátor z budoucnosti do kterýho jde z nepochopitelných důvodu voda a dá se říct i olej.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#12588 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše: Už se těším jak budu před barákem tahat motor ven abych přetěsnil Hi tech alternátor z budoucnosti do kterýho jde z nepochopitelných důvodu voda a dá se říct i olej.
olej ti do altíku nemá kudy jít , pokud vím....a na zemi se to fakt dělá blbě ----fšechno... :(
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Jaris330D

#12589 Příspěvek od Jaris330D »

Jestli mas vodni altik, tak jde vyndat bez vyndani motoru. Delal jsem to a v pohode. Rozeberes predek a je tam pekny pristup. Do altiku nema kudy jit olej, ale ten drtak pod altikem je na hovno.
Ja jsem si uz v sobotu zapl vyhrivany volant a krasna lahoda :lol:.
soukupadam

#12590 Příspěvek od soukupadam »

Ten VW drevo volant je nadhera. Hezci uz ma snad jenom Jeep WK2.
kabyr01

#12591 Příspěvek od kabyr01 »

xaler píše:Mě nafta v zásadě nevadí ty třílitry co bývaly v BMW neměly chybu, já jen nechci jezdit v nějaký socce 1,9tdi protože to nejsou bezpečná auta. Měl jsem alfu v naftě a nemohu říct jediné slovo, ale to jsem byl mladší, neměl děti a neživil rodinu.
To že vypadá jako pasát je důvod proč to nikdo nechtěl. Koncern v té době prostě hezký auta dělat neuměl. E65 před fl je proti tomu nádherný auto z jiné planety. Uvidím jestli se prodá a jak se bude hýbat cena. Potřeboval bych zase nějaké normální auto, je zima a o víkendu jsem byl zmrzlej jako hovno, připadám si jako bych opravoval tanky. Jedna motohodina je několik hodin oprav. Už se těším jak budu před barákem tahat motor ven abych přetěsnil Hi tech alternátor z budoucnosti do kterýho jde z nepochopitelných důvodu voda a dá se říct i olej.

A ty jako vážně věříš, že ten Phaeton odjede? Nebo jako že mu dáš servis za 10k a bude to všechno v pohodě? Povim ti přeně jak to bude - bude to dojetá mrtvola 6x po smrti, stejně jako tvoje 7ma... A ty pak napíšeš, že Phaeton je sračka :lol: Nechceš jezdit jako socka v 1.9tdi, ale místo toho budeš v zimě jezdit ve 3 zimních bundách v autě, aby jsi neumrznul :lol: Věř mi, že v tom sociálním autě by ti bylo nejlíp, protože podle toho co píšeš, tak prostě na lepší asi momentálně nemáš...

Neber to špatně, pořád se s tím dá něco dělat - musíš se holt věnovat seberozvoji a zlepšení příjmové stránky, pak budeš moct jezdit 7mou nebo Phaetonem, který normálně fungujou ;) Ale takový auta za 50 nejsou a nebudou :!:
kurevtor

#12592 Příspěvek od kurevtor »

soukupadam píše:Ten VW drevo volant je nadhera. Hezci uz ma snad jenom Jeep WK2.
je krásnej, ale pořád to neni full myslivna pro myslivce :lol:

https://auto.bazos.cz/inzerat/142026506 ... z-w126.php
xaler

#12593 Příspěvek od xaler »

Já jsem nevyndaval alternátor, ale ten držák a na ty zadní hvězdičky se nedá dostat. Musel bych vyndat převodku řízení a to už bych za víkend nedal. Ten olej samozřejmě nevede do alternátoru, ale zcela nesmyslně do držáku. Asi někdo moc přemýšlel a já ty širší souvislosti nevidím.
Já nevím jestli ten Phaeton po svých odjede z toho bazaru a dokud nebude stát pod 40 tak je mi to jedno. S tím jak jde nafta nahoru tak tyhle auta budou zlevňovat a pořád si nejsem jistý jestli chci měsíčně za naftu platit 8 tisíc.
Mě je jedno v čem jezdím já nejsem náročný. Koupím si na zimu elektrický topení do zapalovače a půjde to vydržet.
Už mám víc jak padesát tisíc, ale neumím si představit po těch zkušenostech, že bych za sedmu dal třeba 70, nebo víc. To je na mašli.
horan

#12594 Příspěvek od horan »

Já včera najel 600 km. Ráno jsem si topil a odpoledne klimoval. Jestli to nebude tím, že jsem platil při koupi víc než těch 50000.
xaler

#12595 Příspěvek od xaler »

Já bych něco napsal, ale točíme se tu pořád v kruzích a nemá to smysl. Prostě si nerozumíme.
horan

#12596 Příspěvek od horan »

Se obávám, že jedinej kdo nerozumí seš ty. ;)
cheater

#12597 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:55, celkem upraveno 1 x.
kurevtor

#12598 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše: Už mám víc jak padesát tisíc, ale neumím si představit po těch zkušenostech, že bych za sedmu dal třeba 70, nebo víc. To je na mašli.
kdo chce mít sedmičku tak timhle stylem může šetřit na nový gumy, ale ne na nákup auta.

Docela prdel, každej normální člověk (a tipnul bych i Filozofa jako mistra nákupčího v cenových úrovních nula + zadarmo + sleva) pochopí, že za 70 tisíc lze koupit sedmičku tak maximálně na ND a bude to prostě mumie co má za sebou 3x vysušení vylovení odbahnění. Na ježdění, aby to bylo +- spolehlivý to chce minimálně o kilo víc a na každodenní ježdění do fachy to chce káru co dnes stojí o dvě kila víc prostě. A furt "minimálně" pokud se bavíme o nákupu e65/e66. Tohle je fakt další level, chtít sedmičku za 70 a čekat něco suprovýho s STK na 23 měsíců co půjde oživit na zahradě s kladivem a drátem a ještě lamentovat jak je to na mašli, protože za ty prachy to musí bejt vůně v individual double el pí dží, protože 70 je vole 20 nad padesáti tisíci :lol: Filozof2.
Jaris330D

#12599 Příspěvek od Jaris330D »

Xalere ja ted jezdim v praci socialni Octavii 2 1.9 TDI a topi me to, klimuje :lol:. Jsem spokojeny a od pracovniho auta vic nepotrebuju. Mam tam dokonce PDC a elektricky predni okynka + zrcatka. :lol:
xaler

#12600 Příspěvek od xaler »

Na internetu není ani hovno, není to ani v Tisu a jestli mě chceš školit podle ytb tak mi někoho připomínáš. Měli byste si ty ceny sladit, někdo píše 50, někdo 70... 170 jakože prej OK, další napíše minimálně 250. Nejsem lama abych do takovýho starýho krámu zahučel několik kil a řešil o třetinu méně věcí než teď. Já nevěřím vám a vy mě, to je život.
Jarisi jestli jsi léta jezdil soc fábií s dvouma sedačkama tak ti ochcávka musí připadat jako Rolls Royce. Nevím jestli zrovna ty nejsi ten moula co na FB psalže má sedmu bez TK v depozitu zavřenou někde ve stodole. Možná se pletu, na fb používáte jiný jména.
Srovnávat mě s filozofem mě nijak neuráží, on to pozná sám. Je rozdíl tu házet imaginární cifry, nebo je tahat z kapsy. Je to spíš smutné. Někdo sní o Mercedesu CLK GTR, nebo jako já o Rolls Royce, ale E65, to jsme někde v Indii, nebo Somálsku?
Odpovědět