Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Je, v zadním dolním rohu asi centimetr od kraje a pořád stejné. Navíc víko u řidiče tam ani pořádně nejde když je motor v autě.
ettore: termostat od Davida mám možná už rok a dobrý
tannera je skoro nemožný kontaktovat,jarax neměl tak sem koupil ten z odkazu a funguje
tannera je skoro nemožný kontaktovat,jarax neměl tak sem koupil ten z odkazu a funguje

BMW E34 540iA

Měl byste někdo na prodej parkovací světla do předních kroužků předfacelift. Jde mi o žárovku i s tím kalíškem. Mám tam led diody a chtěl bych tam zpět žárovky. Nejlépe poslat na zásilkovnu. Kontakt SZ.
-
- Člen Klubu
pozdě, já to vyhodil....xaler píše:Měl byste někdo na prodej parkovací světla do předních kroužků předfacelift. Jde mi o žárovku i s tím kalíškem. Mám tam led diody a chtěl bych tam zpět žárovky. Nejlépe poslat na zásilkovnu. Kontakt SZ.
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Setkal se někdo s tou plachtou naživo? A nevíte z jakýho matroše to je vyrobené?Pajk85 píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/141949562/prodam-plachtu-rady-7.php
Nesetkal, ale jestli to chceš na ven, tak na to zapomeň. Nic horšího už pro lak udělat nemůžeš.
-
- Člen Klubu
-přesněhoran píše:Nesetkal, ale jestli to chceš na ven, tak na to zapomeň. Nic horšího už pro lak udělat nemůžeš.
tipuju, že nějakej micro-plyš nebo něco podobnýho .....plachtu na auto garáž-stodolu (kvuli prachu ) kde není pohyb vzduchu ...možná , dát to na auto venku může jen debil.... na lak --super

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Ale prd, pod plachtu to muzes dat, ale auto musi byt ciste. Ze spoda je mikroplys a nic to autu neudela. Jedine, co bych nedoporucil je stat na travniku kvuli vlhkosti. Mam pod plachtou stareho Peugeota, protoze stoji pod vrbou a nic laku neni. Proste to umeju, navoskuju a muze to tam stat celou zimu. Pokud je lak navoskovany, tak muze byt i jemne spinavy, porad lepsi, nez stat pod stromem a aby na to padaly tresne nebo lepkava miza. Ta plachta se poradne privaze a nemel bych z toho strach.
Obávám se, že tohle je ta poslední věc co bych potřeboval....
- soukupadam
Za odvoz dobrý.
To je docela dobra cena. Ale nemely by k tomu byt i gumy do dveri? Kdyby mel nekdo touhu, mam kdyztak kompletni retrofit, vc. zadniho okna, ale o pulku drazsi noettore píše:https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-e65-doppelverglasung-fenster-scheibe-tuer-seitenscheibe/1905016681-223-16235