čau,mam dotaz-nesvítí mi světlo v kufru, pouze když si přepne do polohy stálého svícení,ale na otevření kufru nereaguje-žádná šťáva tam nejde.Kde je nějaký čidlo otevření 5tých dveří?Nemělo by to svítit i při otevření dveří?prosím o radu.
v zámku?-ve dveřích nebo někde v tom protikusu v kastli?Fakt nevim,do toho světla prostě nejde šťáva ze spínače..
Myslel sem že se rozsvítí i při otevření ostatních dveří.
mam kombika otevru jakekoli dvere rosviti se mi obe svetylka na strope dela to vetsinou kabelaz ke svetylku taky mi to blblo rozebral jsem to rozpojil a prostrikal kontaktya od ty doby mi to sviti
Pitrsh píše:mam kombika otevru jakekoli dvere rosviti se mi obe svetylka na strope dela to vetsinou kabelaz ke svetylku taky mi to blblo rozebral jsem to rozpojil a prostrikal kontaktya od ty doby mi to sviti
Jenže klega myslel asi to světlo velké v kufru. Uprostřed ve stropu. Ne ty malý boční světýlka za zadními dveřmi. Pokud tedy v kufru nemá být ještě nějaký to světlo navíc.
Ahoj, mám asi stejný problém u e46 touring. Když otevřu kufr, tak se mi nerozsvítí ty boční světýlka v kufru a světýlko na pátých dveří. Ale když otevřu dálkou sklo pátých dveří, tak ty světýlka normálně svítí. Takže tam proud jde. Je to tím spínačem v liště? Nebo? Díky