Myslím si že nejsem sám kdo čekal na auto dost dlouho. Jen čekatelů zde je několik.
Konečně to Kurevtore mělo nějakou štábní kultůru ten text ikdyž s něčím nesouhlasím ale ok nebudu to pitvat.
Asi jo hledám jednorožce a ten se objeví pouze jednou za čas ... ale za 200k se už objevilo dost aut.
Kurevtore a řeknu ti jednu věc. Když si zvykneš tankovat plnou nádrž za 800kč a najedeš stím kolem cca 450-500km tak pochopíš že LPG je užasná věc ve spojení s BMW a mysli si co chceš ale toto ti potvrdí spousty majitelů aut co mají LPG. Tohle téma ale řešit nemusíme.
Prostě krátké e65 jsou a dají se sehnat kolem 200k ale long sehnat v podobné ceně je problém.
Vitazoslavne sem das link na 745Li za 310tis jak si nasiel Chaeterovi....to ze si predtym stranu pisal jak sa daju krasne zohnat v pohode za 150-200 to si uz opat pozabudol....povedz mi uprimne, vobec to nemyslim v zlom, ty si to neuvedomujes jak si kazdy druhy den protirecis???alebo mas za to ze stale mas "rovnaky" nazor a len my to tu zle chapeme...
cheater: a co je to malicko z vybavy co chybi? Vzdyt to ma vse, kroma ACC, ne? A pokud to ma normalni tempomat tak myslim, ze mozna i vyhoda... netusim co dalsiho neni ve vybave, vzdyt tohle je full.
Za me k vybave neni zadny problem, i bych rekl, ze u takhle jetyho auta je vyhoda nemit perforovanou kuzi. Ale 400 tisic najeto.... Bych cenu čekal hodne pod 300
cheater: aha no tak to jsem prehledl videl jsem 4x vyhrev a myslel 4x comfort.... to je blby, mas pravdu, komforty vzadu proste chces u longa. Tak to bych se ani nejezdil koukat, protoze tohle je problemek na vybave.. prihlidnu-li k cene a najezdu... skoda. Za 310 se tohle neproda.
kurevtor píše:cheater: aha no tak to jsem prehledl videl jsem 4x vyhrev a myslel 4x comfort.... to je blby, mas pravdu, komforty vzadu proste chces u longa. Tak to bych se ani nejezdil koukat, protoze tohle je problemek na vybave.. prihlidnu-li k cene a najezdu... skoda. Za 310 se tohle neproda.
nevím tedy od kdy se dávali tyhle tříramínka ...ale je to fest uměle omlazený a 400K km nevěřim už vůbec..... ten člověk je blázen , ale třeba se pletu ... ale zas hezká budoucí kasička hned po prodeji
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
Michal595 píše:Vitazoslavne sem das link na 745Li za 310tis jak si nasiel Chaeterovi....to ze si predtym stranu pisal jak sa daju krasne zohnat v pohode za 150-200 to si uz opat pozabudol....povedz mi uprimne, vobec to nemyslim v zlom, ty si to neuvedomujes jak si kazdy druhy den protirecis???alebo mas za to ze stale mas "rovnaky" nazor a len my to tu zle chapeme...
Psal jsem několik měsícu zpět a v pruběhu tu byla 745ka za 150k pak za 180k pokud se nepletu a ted jen tento individual drahej za 310k.
Mě osobně to přijde moc za ten nájezd a stav kdyby 220-240k neřeknu nic.
Jsem zapoměl že má limit Cheater 200k.
Pokud by chtěl krátkou jsou nějaké k mání ale bohužel většina bez LPG.
Stejně by mě zajímalo kolik lidí má jako denní auto 7mu a kolik to má jako auto v garáži pro občasné projetí.
Don píše:Zadni komforty zvysuji tuhost karoserie, takze to neni jen o komfortu
Ahoj, tohle mě zaujalo, nemáš k tomu dodatečné info?
Mají snad speciální rám ve kterém se pohybují?
A dotaz - 750Li,4 kolečková klima- dá se někde nastavit ten defaultní stav distribuce vzduchu po stisknutí AUTO?
Chtěl bych aby to šlo trochu víc na nohy, ale jakmile do toho hrábnu, zruší se automatické řízení ventilátoru...
pro mě by byl problém : nájezd- cena- barva vnitřku .....to že bych chtěl bílou, nebo stříbrnou , už sem pustil z hlavy ...nesehnatelný ...tak mám černou zvenku
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....