Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tak mu napis, ze je debil, ze to ma moc drahy, ze to za 6k mozna, moooznaaa vezmes
-
- Kontaktovat uživatele:
A neni to moc tech 6k? Xaler koupil za dva a jezdi kazdy den!
inspi1981 píše:Tak mu napis, ze je debil, ze to ma moc drahy, ze to za 6k mozna, moooznaaa vezmes

-
- Člen Klubu
TWL Ty nevíš co chceš ...předface je špatně ...řešíš houno jako 40kobyl u LPG ...to není do plusu ani mínusu ..buď to chceš nebo ne ....Filozof píše:Třeba to nebude naku.vený a bude to fungovat v pohodě a dobře.Pajk85 píše:Filozofe proč nejedeš na tuhle? Chceš jen LCI?
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=329248315
Cenu ještě ukecáš. Hotový LPG ber spíš jako negativum. Bude to nakurwený.
Ten negativismus tady a celkově v ČR je strašný. Věřím že i jinde umí servisovat BMW a i jinde umí LPG udělat kvalitně aby dobře fungoval.
Jako já nemužu mít předface už z principu navíc manželka je odpůrce ... to jako žít s vůdcem talibanu.
By mě usekla hlavu za předface...
Bych to mrčení a kecání atd nesnesl navíc mě se předek prostě předface nelíbí ... ostatní vše ano jen ten předek je problém.
Jsem rád že jsem přesvědčil rodinu jak je 7er e66 face užasné auto ... předface prostě už nejde je to krok dozadu.
Koukám ted jen roky 2005-2008
tahle má rez na dveřích ... třeba by to nebylo nic tragického a za pár tisíc to jde ošetřit a sedačky se pořeší časem ... tato je blíže.
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 82492.html
Tato další je docela drahá a málo fotek ale snad by to šlo pokud by byl stav A1 a něco by se ukecalo.
Ale zase je to tisic km ... šílenost taková dálka a cena vysoká---- pokud by ji nechal za 9k tak snad.
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 95605.html
Pokud něco najdete klidně hodte ale s rozumem --- Spíše 8-10k a něco málo snad ukecat.
V LPG jich je jako šafránu ale je to 40k do plusu pokud dobře funguje.
vybírat auto podle foto ...si se zbláznil ...chci auto musim to vidět vyzkoušet svézt se ...jeto 1000 km daleko ? řeš základní veci--technickej stav -optřebovanost - atd ...pak řeš výbavu ....na co je ti výbava , když to bude odhoukaná naleštěná plečka zralá na go podvozku i motoru...... + min pade na prvotní servis ---oleje- kolomatiky seš tam za 30 skoro.... kosmetika atd další nepodstaný věci, který fanda vubec nepočítá a naskakuje to postupně .....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Prostě nebudu dávat 300k za auto které bude chtít taky servis za hodně.
Sám jarax říkal že není problém sehnat slušné auto kolem 200k aby fungovalo a mělo výbavu s menším servisem.
Nechci dělat z aut leštěnku ...tam chápu astronomické částky. Chci auto pěkné a funkční co bude chtít běžný spotřebák a sem tam něco navíc.
U té druhé varianty je motor po GO dle všeho a má LPG.
LPG rozhodně chci nebudu jezdit za 15-18L benzínu - to je absolutní nesmysl.
Sám jarax říkal že není problém sehnat slušné auto kolem 200k aby fungovalo a mělo výbavu s menším servisem.
Nechci dělat z aut leštěnku ...tam chápu astronomické částky. Chci auto pěkné a funkční co bude chtít běžný spotřebák a sem tam něco navíc.

Filozof píše:Cenu ještě ukecáš. Hotový LPG ber spíš jako negativum. Bude to nakurwený.Pajk85 píše:Filozofe proč nejedeš na tuhle? Chceš jen LCI?
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=329248315
- bude na 99,9% treba sa s tym zmieritTřeba to nebude naku.vený a bude to fungovat v pohodě a dobře.
urcite vedia, len ich treba najstTen negativismus tady a celkově v ČR je strašný. Věřím že i jinde umí servisovat BMW a i jinde umí LPG udělat kvalitně aby dobře fungoval.
na zivo to je v pohode, zadok by som povedal ze je este krajsi na predface.Bych to mrčení a kecání atd nesnesl navíc mě se předek prostě předface nelíbí ... ostatní vše ano jen ten předek je problém.
- neosetris, zas to vylezie, vymenit dveretahle má rez na dveřích ... třeba by to nebylo nic tragického a za pár tisíc to jde ošetřit a sedačky se pořeší časem ... tato je blíže.
Sanca ze ti niekto preda top A1 stav za 'pan boh zaplat' sa blizi k nule zľava.https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 82492.html
Tato další je docela drahá a málo fotek ale snad by to šlo pokud by byl stav A1 a něco by se ukecalo.
Ale zase je to tisic km ... šílenost taková dálka a cena vysoká---- pokud by ji nechal za 9k tak snad.
Treba sa s tzm zmierit ze do toho zahuci min 100t, alebo sa nic nebude robit a bude to ako bude.
A teda ani jedna z nich nie je podla mna daleko, pokial sa najde auto tak netreba vahat ist aj 2tkm.
Inak su to len vyhovorky.
Filozof píše:Prostě nebudu dávat 300k za auto které bude chtít taky servis za hodně.
Ked neni problem zohnat slusne auto za 200k tak proste nechapem preco ho nemas …toto je strasna komedia.
- Don
ze vubec reagujete
Tak hlavně aby ta sedma měla repasovaný alternator 

jako já nevim, ale tohle neni propagační video, ne? Je to nějaký komerční / reklamní video o sedmičce prostě. Ale neni to BMW official ne? Vybrali k ukázce fakt špatný auto, nezajímavý, ale hlavně - co ta loketka?Jaris330D píše:Tady je pro zajimavost. Dokonce propagacni video v tyrkysove kombinaci.
Delali ji i do E39tky a tam se mne hodne libila. Asi jsem divnej![]()
https://youtu.be/z8zi11uyIwk

koukal jsem na fotky té tvé znova a asi musim říct, že by pro mě sedačky v tvé šedivé možná nebyl takovej problém, ale vadily by mi ty světlý tapece pod oknama... máš správně černej ten spodek, škoda že ne i ten vršek... nejlepší z tvýho interiéru je ale ten volant, na tenhle nic nemá (jen dřevo)
Kurevtore: bohuzel ty vrsky cerny byt mohly i mne by se vic libily. Videl jsem to i predelavane, takhle to mela E39tka..
Když ti teda Jarax říkal, že za 200 můžeš mít hotovo tak proč už jí dávno nemáš? Proč sis hned 3 vteřiny po tom co ti to řekl jednu neobjednal? Koho se tu snažíš přesvědčit? "Sám Jarax říkal" - wow a co jako. Jarax říkal, že nikdy neměnil diff na sedmičce třeba, že se neni potřeba a další všci. Ne vše co Jarax tvrdil se ukázalo jako fakt, že. Přesto pro tebe modla, která co řekne to je garantováno. Zajímavý, že si mohl mít tehdy tu levnou za asi 110 a taky to neklaplo.Filozof píše: Sám jarax říkal že není problém sehnat slušné auto kolem 200k aby fungovalo a mělo výbavu s menším servisem.
Já nevim jak pro ostatní, ale pro mě je k nepochopení jak tu furt operuješ s informacema (která prezentuješ jako fakta, což ale nejsou) typu "ale Jarax říkal". Nechceš už s tím jít do píči? A nebo líp - nechceš s tim jít za Jaraxem teda? Jarax tady neni, proč o něm furt tlacháš?
Odpozoroval jsem jednu věc - furt sem už roky píšeš stejný pablbský teze a cílíš vždycky na někoho, kdo to ještě nečetl. Tvým cílem je zabřednout do diskuze s "nováčkem" na téma "a je lepší koupit levnější a věci dodělat nebo koupit drahou hotovou" - viz naposledy před pár týdny v sekci 5er. Tvým cílem je si od někoho v diskuzi nechat potvrdit tvou fabulaci, že někde na internetu přece musí čekat vybavená perfektní sedmička za cenu vraku. Lze to v tvých textech dohledat a vidět - hledáš ujištění, že má cenu hledat zázračnej inzerát.

Filozof píše:Prostě nebudu dávat 300k za auto které bude chtít taky servis za hodně.

Fáákt? Vážně? Chceš koupit skoro 20 let starou vyjetou vránu z té nejnižší cenové hladiny a nechceš z toho dělat leštěnku? To je konečně rozumné, Filozofe, asi náhoda. Leštěnku bys z toho neudělal, ani kdybys chtěl.Filozof píše: Nechci dělat z aut leštěnku ...tam chápu astronomické částky. Chci auto pěkné a funkční co bude chtít běžný spotřebák a sem tam něco navíc.

Absolutní nesmysl šeš ty.Filozof píše:LPG rozhodně chci nebudu jezdit za 15-18L benzínu - to je absolutní nesmysl.
Absolutní nesmysl je kupovat pětilitr a řešit spotřebu. Absolutní nesmysl je nemít peníze a roky kupovat bmw 7. Absolutní nesmysl je nemít peníze a kupovat něco co je určeno bohatým lidem.
To jak tady píšeš, že je super jak ti bude stačit jezdit na půl plynu a jak si budeš hlídat spotřebu.

Nechápu a nepochopim jak si někdo, kdo nemá ani na vyjebanej benzín chce kupovat bmw 750i

Nic ve zlém jo, ale opakovaně tu dokazuješ, že asi budeš neuvěřitelně tupej idiot. Úroveň tvé naivity a schopnost furt furt furt dokola omílat ty stejné šračkoidní nepravdivé (a mnoha lidmi vyvrácené) teze je opravdu zarážející. Omlouvám se, jestli jsem moc vulgární nebo útočnej, ale tohle už neni normální.
A poslední věc - přistupuješ k nákupu, že automaticky očekáváš, že prodávajícího zklepeš na ceně. Za mě - nejezdi nikoho otravovat s prohlídkou, když nejsi ochoten zaplatit plnou požadovanou cenu. Je ok se domluvit u auta na něčem během prodeje, ale přijít a zamachrovat s měřičem laku a začít vydírat s cenou stylem slev mi dva litry EUR z deseti - to mi přijde dost levý a připadá mi, že přesně to ty chceš udělat. Je to fakt trapný co předvádíš, ale to ty kolenovrt nepochopíš.
Fakt se netěšim až budu prodávat svojí sedmičku a přijede mi na kouknutí nějakej dement jako ty a začne špekulovat a vobkládat mě kecama a zklepávat mě na ceně. Zjistil jsem, že nejlepší je s úsměvem slušně položená otázka: zda dotyčný nechce jít do píči.
Dost pochybuju, že by tu poslední větu pochopil. Už x- krát tady padla (nejen na filozofa) a stejně to ani jeden z těch Osvaldů nepochopil. 

Nedalo mi to a znovu jsem vyndal membrány a není v nich díra, ani tam nejsou žádné nečistoty. Jak se pozná že jsou špatné. Dá se na nich něco změřit? Na netu jsem četl, že nefungují jiné než originál, podle katalogu je to tedy 2x 3000,- korun?
Tak to pak teda pěkně skočily na ceně.
Naposledy pamatuju 2000,- cca.
JaraX má Bosche na webu za 1200,- ks.

JaraX má Bosche na webu za 1200,- ks.
Ja pred 4 lety kupoval membrany za 500 kc. Kdyby to clovek vedel
. Nastesti to kupujes jednou za 10 let?

Filozof píše:
No ja treba jezdim na benzin a pohoda
…musim uznat ze je to prdel tu cist prispevky filozofa a xalera
…jeden breci o tom jaky je to auto srac a druhej mele furt svoje teorie o koupi auta…kde jsou ty casy kdy sem se tu dival na inzeraty aut..ted je to tu zajebany kecama ktery jsou furt dokola..
No ja treba jezdim na benzin a pohoda

Jarax má dalších 10 zákazníků co čekají na auto nemá čas se mnou jezdit a když jsem mu říkal o pěkné za 10k euro už pro ni byl se zákazníkem.
Ne už nic rozvádět nebudu ... aut je dost jen kratké ...chtít krátkou verzi už auto mám a za pěkné peníze vybavené co jsem se díval.
E61 se pěkná dá sehnat v pohodě za 150-180k i vybavená ale místa vzadu je fakt málo a do té bych šel až uplně ze zoufalosti když nic neseženu nebo se objeví pěknej kus.
Už nebudu nic psát protože ikdybych psal že mám 300k na auto stejně to polovina lidí bude hejtovat že je to málo a musím mít aspon 80k měsíčně abych tu mrchu mohl živit apod. kecy. A hlavně že polovina lidí zde má méně jak 40k a živí ty auta v pohodě.
Jen pár lidí zde mi rozumí a díky za fajn pokec třeba přes sz co mi píšou atd. To mi stačí. Tady místní machýrci si stále myslí že mají patent na rozum.
Nebudu se zde s tebou dohadovat kurevtore a s tvými přitakávači už vubec ne ... nasedni na traktor a běž jezdit nebo stím meganem když sám BMW nemáš a jen tu machruješ. Sám si to auto nedokázal schopně provozovat a hodil jej na špalky ale do druhých se navážíš co ty auta mají rádi.
Možná se občas jarax v něčem spletl ale taky těch aut už dost dovezl. To že servisuje jen extra kusy bohužel ukazuje na fakt že to co říká není realita.
Z 90procent jsou to prostě vyjeté kusy co chtějí velkej servis... to tak bohužel bude.
2005 - 2008 rok je 16-13let staré auto a ne 20 kurevtore... dost přeháníš a s tebou opravdu není řeč jen to zase zhejtuješ a přeženeš na druhou stranu.
Jo možná to je nesmysl ... ale mě se to auto prostě líbí. A kdybych jezdil hodně 5litr bych na to nepoužíval a vubec bych se nestyděl jezdit v 6ti válci na LPG nebo něco skromějšího narozdíl od některých členů zde co si furt na něco hrají ... to já nemám zapotřebí.
Nemám problém jezdit v čemkoliv slušném co funguje a mít pro radost auto co mě baví.
Ezm: No když budu jezdit pár tisíc ročně klidně budu jezdit na benzín za 20l na sto.
Ale propálit víc jak půl mega ročně v benzínu jistě hrdinství není a vědí to i ti nahoře už dneska.
Ne už nic rozvádět nebudu ... aut je dost jen kratké ...chtít krátkou verzi už auto mám a za pěkné peníze vybavené co jsem se díval.
E61 se pěkná dá sehnat v pohodě za 150-180k i vybavená ale místa vzadu je fakt málo a do té bych šel až uplně ze zoufalosti když nic neseženu nebo se objeví pěknej kus.
Už nebudu nic psát protože ikdybych psal že mám 300k na auto stejně to polovina lidí bude hejtovat že je to málo a musím mít aspon 80k měsíčně abych tu mrchu mohl živit apod. kecy. A hlavně že polovina lidí zde má méně jak 40k a živí ty auta v pohodě.
Jen pár lidí zde mi rozumí a díky za fajn pokec třeba přes sz co mi píšou atd. To mi stačí. Tady místní machýrci si stále myslí že mají patent na rozum.
Nebudu se zde s tebou dohadovat kurevtore a s tvými přitakávači už vubec ne ... nasedni na traktor a běž jezdit nebo stím meganem když sám BMW nemáš a jen tu machruješ. Sám si to auto nedokázal schopně provozovat a hodil jej na špalky ale do druhých se navážíš co ty auta mají rádi.
Možná se občas jarax v něčem spletl ale taky těch aut už dost dovezl. To že servisuje jen extra kusy bohužel ukazuje na fakt že to co říká není realita.
Z 90procent jsou to prostě vyjeté kusy co chtějí velkej servis... to tak bohužel bude.
2005 - 2008 rok je 16-13let staré auto a ne 20 kurevtore... dost přeháníš a s tebou opravdu není řeč jen to zase zhejtuješ a přeženeš na druhou stranu.
Jo možná to je nesmysl ... ale mě se to auto prostě líbí. A kdybych jezdil hodně 5litr bych na to nepoužíval a vubec bych se nestyděl jezdit v 6ti válci na LPG nebo něco skromějšího narozdíl od některých členů zde co si furt na něco hrají ... to já nemám zapotřebí.
Nemám problém jezdit v čemkoliv slušném co funguje a mít pro radost auto co mě baví.
Ezm: No když budu jezdit pár tisíc ročně klidně budu jezdit na benzín za 20l na sto.

Ale propálit víc jak půl mega ročně v benzínu jistě hrdinství není a vědí to i ti nahoře už dneska.

Naposledy upravil(a) Filozof dne úte 17.08.2021 13:56, celkem upraveno 1 x.
A kurvertor to rekl naproste presne…vem si to k srdci filozofe