Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Nevím, jestli hraje L7 a topí tak možná.
ty seš fakt retard ale, že? Jako ne že by se tě někdo ptal takže fakt díky za odpověď, ale buď ubezpečen, že MY VÍME JAK SI TO MYSLEL!!! Nemusíš psát stránku textu "jak to bylo myšleno". Doprdele pochopíš už, že nemusíš po sto dvanáctý vysvětlovat něco co sem bleješ imrvére poslední dekádu?Filozof píše:bylo to myšleno tak že když si odloží 3-4k měsíčně tak třeba 2x ročně si udělá servis třeba za 15-20k.
Jak tvrdil JARAX některým stačí i 20k ročně na servis pěkné 7er. Ale když je to vrak bude chtít aspon 2x nebo 3x tolik.
Nic víc v tom nehledat.
Já třeba teď chvilku do auta nic nedal. A to jezdím denně a 3x týdně delší trasy cca 50km. A 2x měsíčně extra delší trasy 250-300km.![]()
Mám nabídku za 55k nepojízdnou 745i vybavenou... co stačí jen motor pořešit. Prý velký servis za sebou. Asi majitel finančně vykrvácel a nechce už dál řešit.
To je výzva co ?
Nebo ji nechceš ty XALERE ?

Tvrdil to JARAX. Stačí 30 káááááááá CASH. Střelte mě někdo do hlavy cy krávo.
Ne, ty vole nekecej, fakt? Až 12 kááááá měsíčně za servis?!!!!! Ne, to nevěřim. Jako určitě máš ten koeficient správně, máš zkušenosti se servisem vlastních E65 a k tomu statistiky od JARAXe žejo, takže to je nezpochybnitelný. Ale i tak - fakt až 12 kááááááá na servis měsíčně když je daná E65 vrak? No ty píčo to čumim teda. Wow. 12 kááááááá měsíčně! Dnes neusnu.Filozof píše: "Ale když je to vrak bude chtít aspon 2x nebo 3x tolik."
PS: To musí být prodávající dobrá lama jestli si myslí, že tobě něco prodá, resp. že ty někdy něco koupíš. Cena 55 tisíc, to mu nabídneš kolik, 2 kááá CASH? Nebo nabídneš, že ho tý káry zbavíš za odvoz, když ti přispěje CASH na podval?

No koment --- kurevtore ty perlíš.
Já narozdíl od tebe nenosím zmuchlané prachy po kapsách že nevím kolik mám a kolik co stálo ale počítám a musím počítat a přesně. Abych byl v plusu když mám 13-17 výdajových položek. A dokážu si tak propočítat spousty věcí.
Víc k tomu nebudu psát ano opakuji se ale jen protože mám pocit že to někdo nepochopil a bylo to šměřované přímo na něj.
Pro Xalera: tady máš auto kde je jen problém dodělat motor je tam N62 asi to samé co máš tedy N62B44 Ten máš taky stejný.
Pokud tam není jiný problém máš komplet auto funkční a ještě oblečen do faceliftu. Plno jednotek a funkční audio atd.
Ale vem si na to profíka at to proklepne at tam nejsou další zrady. Pokud to ještě neodjelo třeba ho má. Své si nech na díly zde jen motor a LPG přehodí plynař.
https://auto.bazos.cz/inzerat/136472717 ... -245kw.php
Já narozdíl od tebe nenosím zmuchlané prachy po kapsách že nevím kolik mám a kolik co stálo ale počítám a musím počítat a přesně. Abych byl v plusu když mám 13-17 výdajových položek. A dokážu si tak propočítat spousty věcí.
Víc k tomu nebudu psát ano opakuji se ale jen protože mám pocit že to někdo nepochopil a bylo to šměřované přímo na něj.

Pro Xalera: tady máš auto kde je jen problém dodělat motor je tam N62 asi to samé co máš tedy N62B44 Ten máš taky stejný.
Pokud tam není jiný problém máš komplet auto funkční a ještě oblečen do faceliftu. Plno jednotek a funkční audio atd.
Ale vem si na to profíka at to proklepne at tam nejsou další zrady. Pokud to ještě neodjelo třeba ho má. Své si nech na díly zde jen motor a LPG přehodí plynař.
- soukupadam
Jo jasný, kup si další nepojízdnou sedmičku. Tentokrát hegeš se zeleným interiérem a překoplej na facelift.
Pro něj je to za málo peněz hodně muziky ... on si za 200k auto nekoupí.
Takto by si svoji nechal na díly. Tady To duležité je.
Navíc by se to stejně muselo proklepnout a nevím zda má energii ještě něco s e65 řešit.
Navíc by se to stejně muselo proklepnout a nevím zda má energii ještě něco s e65 řešit.
- Don
Me se libi, jak se stale najdou jedinci, co si mysli, ze koupi vybydlenou popelnici a da do kupy za par. Pak uz jen sype a porad nic... porad je to popelnice a jeste v ni zahucelo. Tyhle akce u takovych aut nefunguji a pak tu na foru breci jak mimina... neni co proklepavat. Je to srac
Kamo a ty si auto za 200k kupis?:)odporucas to xalerovi ktory aspon nieco kupil, popalil sa ale vyskusal...ty to mas stale len v teoretickej rovine...tak preco nejdes a nekupis toto za smiesny peniaz, mozno bude stastie a aspon nejak to bude fungovat...aj ked naozaj to je suma ze tomu moc neverim...teraz ma viacej akurat stal servis bezny na mojom terajsom aute co som daval olej filtre automat a predne komplet brzdy...Filozof píše:Pro něj je to za málo peněz hodně muziky ... on si za 200k auto nekoupí.
-
- Člen Klubu
Filozof§§§ to je tak max na dárce orgánů.... 

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

- soukupadam
A že tam toho moc není. Možná tak ty skla a faceliftový díly.
No podívej já pokud bych měl plat 25tis každý měsíc a žil sám tak těch 4k do toho dám abych se postupně dopracoval k top stav ale pokud bych měl plat 25tis a manželka třeba dalších 25tis a 2deti tak musím platit hypotéku na větší barák nebo byt a pak aspoň minimálně každý měsíc udělat nákup jídla za cca 8tis pak nějaké oblečení pro děti a palivo do auta a palivo do dalšího auta kde jezdí žena no a dát servis 4tis do e65 tak to raději budu jezdit v eskortu protože bych na to bmw prostě neměl.
martin440 píše:PRAHAV8.... 4K a udržovací servis ???co to jako je ?
Plyn prehozeni stojí u Vanka 10tis motor okolo 15tis a převodovka bude stát počítám tak 11tis i s olejem. Pak rovnou zjistíš že najednou potřebuješ novou hadici a uložení a další blbosti a jsi na ceně 55tis za které jsi koupil to auto takže to auto tě stalo 110tis a to ještě nevíš co elektrika. Není lepší aby to svoje prodal za co nejlepší peníze a přihodil k tomu pár tis a koupil funkční e65 aby poznal že e65 je opravdu něco jiného než to co má teď?
Filozof píše:No koment --- kurevtore ty perlíš.
Víc k tomu nebudu psát ano opakuji se ale jen protože mám pocit že to někdo nepochopil a bylo to šměřované přímo na něj.![]()
A to se chlubíš nebo si stěžuješ?Filozof píše:No koment --- kurevtore ty perlíš.

Snažit se kupovat vraždu a dávat ji zalevno dohromady je fakt výbornej nápad. Tyhle projekty totiž přesně dycky dopadnou tak, jak je plánovaný, na korunu přesně a mega se to vyplatí. Zejména někomu, kdo nemá vercajk, zkušenosti, ani prostor, kde by si to mohl pořádně rozložit a bastlí to všechno na ulici před barákem podle informací z internetu.
Vono se to krásně řekne, "LPG ti přehodí plynař". Super. Ikdyby se s tím jebal jenom jeden svůj pracovní den, nic se neposralo, všechny díly šly použít (...). Tak seš v tom minimálně za 6-7 tisíc ty vole. A tos tomu autu ještě nic nepomohl, jenom sis tam nechal dobaslit píčovinu abys ušetřil na spotřebě.
Takovýhle akce chceš doporučovat někomu, kdo šetří na auto tempem 7k měsíčně nebo kolik?
A to ses ještě nepodíval na ten motor, tomu že převodovka řadí teda věříme a ještě doufáme, že všechno ostatní je úplně fpohodě a nevyrazí nás z STK, protože kdyby sme museli měnit část podvozku, tak sme úplně v píči a budem volat HomeCredit nebo chodit čtvrt roku pěšky / jezdit bez STK?

Neblázni ježiš.
Naposledy upravil(a) Stepan1 dne čtv 03.06.2021 12:58, celkem upraveno 1 x.
Jinak myslím si že vytahovat Jaraxovo výpočty nákladů na servis není moc dobré. Pro každého je číslo 30tis úplně jiná hodnota. Pro někoho je tato suma celý rok šetření a pro někoho jen odložení částky z 2 měsíčního platu. Čím má člověk více peněz tak postupně rostou jeho výdaje protože on má jiný životní komfort takže i ten co bere 90tis měsíčně nemusí být schopný těch 30tis odložit protože má drahý barák který musí platit a drahý životní standart
No hlavně Jarax a jeho info je v tomhle výpočtu uplně k hovnu už od vstupních dat.
Servisák, kterej se chlubí, že bere jenom creme de la creme auta a navíc ještě dává těm nejzoufalejším majitelům práci / díly zadarmo nebo s brutální slevou, jak tady sám kdysi psal, a jeho výpočty o tom, co kde jak stojí na servis, jsou z principu špatný. Sorry. Ať si dělá co chce, jeho svatá volba, ale neměl by podobný čísla pouštět do světa, protože tím akorát některým lidem motá hlavu.
Auto jako xalerovo by se Jaraxovi vůbec nedostalo do statistiky, protože by ho vyrazil už od vrat.
Daleko lepčí by bylo vzít jako referenčního zákazníka kurevtora a jeho prostřelený diferáky
A btw. všimli jste si taky, kolik kilometrů a kde xaler najede? Nadprůměrnej kilometrovej nájezd, navíc po úplně prdelních cestách. To ti hodí v horizontu pár let takovou pecku do nákladů na spotřebák, že veškerý průměry z internetových fór jsou k ničemu už jenom kvůli tomu.
Servisák, kterej se chlubí, že bere jenom creme de la creme auta a navíc ještě dává těm nejzoufalejším majitelům práci / díly zadarmo nebo s brutální slevou, jak tady sám kdysi psal, a jeho výpočty o tom, co kde jak stojí na servis, jsou z principu špatný. Sorry. Ať si dělá co chce, jeho svatá volba, ale neměl by podobný čísla pouštět do světa, protože tím akorát některým lidem motá hlavu.
Auto jako xalerovo by se Jaraxovi vůbec nedostalo do statistiky, protože by ho vyrazil už od vrat.
Daleko lepčí by bylo vzít jako referenčního zákazníka kurevtora a jeho prostřelený diferáky

A btw. všimli jste si taky, kolik kilometrů a kde xaler najede? Nadprůměrnej kilometrovej nájezd, navíc po úplně prdelních cestách. To ti hodí v horizontu pár let takovou pecku do nákladů na spotřebák, že veškerý průměry z internetových fór jsou k ničemu už jenom kvůli tomu.
Mě se to auto líbí, když si vezmu kolik stojí zesilovač u falkona a kolik faceliftový díly, airbagy, ovládání klima, zadní sedák. Plus dalších asi tisíc dílů co potřebuji. Akorát chce trochu moc na mě. Zkusím mu napsat.
Dojíždím od roku 2006, předtím jsem byl na ubytovně. Většinou jsem jezdil autem v ceně kolem deseti tisíc a vydrželo tak 3-4 roky. Předchozí 528i stála 27 tisíc a jezdila něco víc než tři roky, kdyby neshnila tak jezdí furt. Sedma to dá vždycky tak zhruba 3-5 dní pak se v tom víkend hrabu a zase jezdí. Dnes přestala klima fungovat úplně, ale auto krásně topilo a ozval se pravý zadní airbag a airbag řidiče, také to furt otravovalo, že jsou otevřené dvěře. Zítra je pátek tak to už dám.
Dojíždím od roku 2006, předtím jsem byl na ubytovně. Většinou jsem jezdil autem v ceně kolem deseti tisíc a vydrželo tak 3-4 roky. Předchozí 528i stála 27 tisíc a jezdila něco víc než tři roky, kdyby neshnila tak jezdí furt. Sedma to dá vždycky tak zhruba 3-5 dní pak se v tom víkend hrabu a zase jezdí. Dnes přestala klima fungovat úplně, ale auto krásně topilo a ozval se pravý zadní airbag a airbag řidiče, také to furt otravovalo, že jsou otevřené dvěře. Zítra je pátek tak to už dám.
Tohle proste nemůže byt pravda!!
Vzdyt tohle musí být celý prdel... xalere přiznej to, že jsi kurevtor!!

Vzdyt tohle musí být celý prdel... xalere přiznej to, že jsi kurevtor!!
Naposledy upravil(a) kourk dne čtv 03.06.2021 17:35, celkem upraveno 1 x.
xaler je JanaX 

- soukupadam
Hele kdo to byl tenkrát ten JanaX?
-
- Člen Klubu
jj přesněPRAHAV8 píše:Jinak myslím si že vytahovat Jaraxovo výpočty nákladů na servis není moc dobré. Pro každého je číslo 30tis úplně jiná hodnota. Pro někoho je tato suma celý rok šetření a pro někoho jen odložení částky z 2 měsíčního platu. Čím má člověk více peněz tak postupně rostou jeho výdaje protože on má jiný životní komfort takže i ten co bere 90tis měsíčně nemusí být schopný těch 30tis odložit protože má drahý barák který musí platit a drahý životní standart
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....