Pokud bych si měl vybrat tak raději hořčici
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
-
PRAHAV8
- Klubové ID: 1723
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Dízl mi příjde že je více celkově špinavý jak na laku tak v motoru a vadí mi ten zvuk. Pokud ale můžu tak vyberu benzín pokud možnost výběru není tak pojedu i v dízlu. Auto je prostě spotřební zboží a když mám peníze tak si vyberu co chci když peníze nebudou tak budu jezdit klidně i favoritem.
- soukupadam
Tohle je jako napsat na E46 klub automat nebo manuál?
Nejlepší je nemuset řešit 2-3 koruny na kilometrFilozof píše:nejlepší je mít oba dva ... benzín i diesel.
Diesel jako běžnej dříč co jezdí za 5L na sto.
Benzín pro radost na pěkný víkend a spotřebu člověk neřeší.
Za chvilku budou diskuze zda ELEKTRO nebo spalovací motor jak přijde daň z výkonu a objemu k tomu číslo euro smradu 1-7...
jakou máš průměrnou spotřebu s tou 740D?matiz píše:No a ja zase nemam rad benzin
Zvlastni, videl jsem na youtube nekolik srovnani ohledne akcelerace nafta vs benzin a ta nafta pokazde pohorela. Byla to sice F01cka, ale podobne to bude i u E66tky. Neni to jen pocit? Vsechny zavodni auta jsou benziny, proc?
Vždyť psal “ pokud se netočí “. Tak co to má společného s akcelerací na youtube. Nemusíš být velký Einstein abys věděl že ve sprintu obyčejně bude rychlejší větší výkon.
-
PRAHAV8
- Klubové ID: 1723
To bych si dovolil nesouhlasit okolo těch závodních aut. Jen se podívej na rallye tam je hodně dízlů. Myslím že snad i WTCC má taky dízl pár aut.
Jaris330D píše:Zvlastni, videl jsem na youtube nekolik srovnani ohledne akcelerace nafta vs benzin a ta nafta pokazde pohorela. Byla to sice F01cka, ale podobne to bude i u E66tky. Neni to jen pocit? Vsechny zavodni auta jsou benziny, proc?
A v cem je problem? Tak si to podradi a vytocis ho, kolikrat nemusis nic tocit a jedes si jak pan. Vzdyt ten zvuk po vytoceni je krasny. Tohle stejne nema cenu resit, protoze se tu nafta vs benzin resila uz nekolikrat bez vysledku.
Pisu to v seobecnem pomeru.PRAHAV8 píše:To bych si dovolil nesouhlasit okolo těch závodních aut. Jen se podívej na rallye tam je hodně dízlů. Myslím že snad i WTCC má taky dízl pár aut.
Jaris330D píše:Zvlastni, videl jsem na youtube nekolik srovnani ohledne akcelerace nafta vs benzin a ta nafta pokazde pohorela. Byla to sice F01cka, ale podobne to bude i u E66tky. Neni to jen pocit? Vsechny zavodni auta jsou benziny, proc?
-
matiz
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nedelam pikacoviny tak okolo 9-9,5l kde prevlada mesto a kratke trasy, na 'dlouhou' mam ukrajinu a zpet za 7,5l a zmerenych fyzicky dle km a dotankovanych litru. Nejde ale o tu spotrebu jako o to pruzne zrychleni. Proste mi to vyhovuje. Umim jezdit s obema, ale kdyz sednu do toho ropaka neni mi to neprijemne ba naopak, ten kroutak je fakt fajn. Co mi ale neprijemne je, tak to je sporak v kreci vytoceny do bezvedomi. Prijde mi to k sedmici nedustojne a nemam to rad. Nemam rad v aute hluk z jakehokoliv motoru, cenim si klidu. V tom je zase sporak tezce na koni, protoze v pri stani je hlucnejsi. Ale neni to peklo, porad je to tichsi nez eFko -)JohnyB píše:jakou máš průměrnou spotřebu s tou 740D?matiz píše:No a ja zase nemam rad benzin
Ale znate to, popichnout jsem musel, jinak jde uplne o prd -) A nebojim se ani rict a to verejne ze by mi vubec nesmrdela ani 730d. Prosla by nadmernym dopingem az by to bylo nechutne. jel jsem v jedne takove brutalni trojce, mel jsem z toho strach, na trojku to hrabalo a jelo to proste fest a moc.
Co je to sporak?
Ja mam za to, ze prave ropak je ve vysokych otackach v krecich.
Ja mam za to, ze prave ropak je ve vysokych otackach v krecich.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne pát 07.05.2021 22:38, celkem upraveno 1 x.
-
LiborX50dM
tady by si ti plynaři měli fakt nalistkat.
Proc naliskat? Naliskat by si mel ten, kdo s LPG nikdy nejel a jen blbe keca.
-
LiborX50dM
ja proti LPG nic nemam, ale provrtat tu Individual kuži?
To nebylo vylozene na tebe. Jo, ted jsem si toho vsiml, to jo no, to fakt clovek chce tam mit diru. Bych taky zabijel
-
matiz
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
No, pani plynari se s tim neserou. Sporak ma taky provrtany individual champagne merino tunel. Co nadelas? Nic... Pritom poelnik je fakt jenom kousek...
Takoveho plynare bych zabil, ale nastesti se ta kuze da spravit. Tem plynarum je to fuk, protoze k tem autum nemaji cit. Jediny JaraX to montuje tak, ze to ma hlavu a patu, protoze k tem autum ma vztah.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:22, celkem upraveno 1 x.