Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

F10 meluzina/huceni pri zaple klimatizaci

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
jofrey

F10 meluzina/huceni pri zaple klimatizaci

#1 Příspěvek od jofrey »

auto se zaplou klimou mi tak divne huci trochu jak vysavac :) jde to slyset i v kabine ale nejvic kdyz si stoupnu pred auto a dam hlavu k narazniku. jsem po vymene chladiciho media. je to normalni ?:) nepamatuju ze by to takle delalo :( kdyz vypnu tlacitko klimy tak se ten zvuk rapidne snizi, a kdyz dam klimu na max na nejnizsi teplotu tak se ze zvuku kteri pripomina zapnuty vysavac stane zvuk ktery pripomina spise sirenu a hodne se zesili.. vsechen ten zvuk jde od mist chladice a mam pocit ze cim se vetraky toci vic tim je i ten zvuk vetsi... co to muze byt ?

dik za rady
horan

Re: F10 meluzina/huceni pri zaple klimatizaci

#2 Příspěvek od horan »

Myslím, že si si rovnou i odpověděl.
jofrey

#3 Příspěvek od jofrey »

jak ? vychozeny loziska na chladici ? nebo klimakompresor ? ja fakt nevim :) jinak klima chladi.... je fakt ze to zni jako kdyz na PC huci vetrak od procesoru, akorat ve vecim...
jofrey

#4 Příspěvek od jofrey »

zjistil jsem ze to dela i kdyz vypnu klimu a zapnu na max ofuky a teplotu ofuku. hrozna sirena... poradne to roztoci vetrak u chladice a sirena je na svete
jofrey

#5 Příspěvek od jofrey »

na jednom zahranicnim foru mi poradili at zkontroluju termostat ze je vysoka sance ze bude vinikem.. koukam ze stoji kolem 1000 ale vubec nevim kde je a jak ho mam zkontrolovat, poradi nekdo ? dik
horan

#6 Příspěvek od horan »

Všechno už víš přes SZ. Na termostat zapomeň. Nech to tomu mechanikovi, co ti řekl, že to jsou ložiska na sahaře. ;)
Odpovědět