matiz píše:Ale jsou i tady slusne auta, jen je nikdo neda pryc za to dekuji za co je chcete koupit... To je ten problem. Zadne vam tady nevoni, kazdemu neco chybi nebo je tam podle znalcu nejaky problem. Ty prvni vyrobene maji pres dvacet let a jen blazen si mysli ze budou ve stavu jako kdyz mely tri roky. Jsou to vsechno az na vyjimky silne ojete auta. A pokud nekdo ma nejakou hezkou kterou udrzuje, nema prilis mnoho duvodu davat ji pryc. Nema moc co koupit pokud nerozbije prasatko nebo nelovi v relacich okolo mice.
Vsichni tady hledaji ultra mega vybavu, nejlepe individualy, v zime nejete co vypadaji jako ty trilete kraksny z premium selection. Takovych je malo a zadna neni na prodej. A kdyz se fakt nejaka pekna objevi, jako ta minule co mela ty nove kozene potahy tak vam smrdi ze nejsou ventilovane, s masazi a ze jsou vlastne nove a co motor, a prevodovka atd.
Musim se smat, nikdy uz to nebude takove ze si budete moct vybirat. Pokud chcete krasavici bude to stat balik. Nikdy nebude za 150k a pokud se nekde za takove penize v inzerci objevi nepujde to auto koupit.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
To máš pravdu ale když máš třeba e38 s nivo a EDC tak prostě chceš něco víc než znovu nivo a EDC. To stejný pokud máš v autě z roku 98 masažní sedačky a výhřev tak chceš aby jsi v e65 měl znovu to stejný a něco víc jako když máš v e38 zadní sedačky posuvné tak přeci nekoupíš e65 která tuhle funkci nemá.
-
nedávno jarax dával na svůj FB že dovezl celkem hezky kousky za pěkny peníze.
https://blog.jarax.net/blog/
myslím že pořád jsou, ale u nás moc ne a když jo, tak už jsou zrenovované od jaraxe nebo Snejka, a pak si to logicky lidi nechají zaplatit.
obávám se že za 190 lidi přetěsněnou 750i s novym LPG prodávát nebudou.
Člověk si musí na levnej pěknej kousek hodně počkat a nebo prostě nečekat ale vysolit uplně jiné peníze.
https://blog.jarax.net/blog/
myslím že pořád jsou, ale u nás moc ne a když jo, tak už jsou zrenovované od jaraxe nebo Snejka, a pak si to logicky lidi nechají zaplatit.
obávám se že za 190 lidi přetěsněnou 750i s novym LPG prodávát nebudou.
Člověk si musí na levnej pěknej kousek hodně počkat a nebo prostě nečekat ale vysolit uplně jiné peníze.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale ano, ja to nijak nezpochybnuju. Preju ti prijemne hledani. Ale ver ze jakmile se objevi v inzerci pouzitelny, schudny kus temer okamzite mizi protoze tech supu co na nej cihaji je nejak moc. Je vic cekatelu na pekne auto nez trh nabizi. Jeste vetsi prdel je kdyz chces nejakou vybavu co v uz koupenem aute nemas, ja kvuli te vybave kupoval cele dalsi auto protoze samostatne absolutne nesehnatelne. A tak mam ten individual intros vetrany i s masazema, maritime i dvojsklama
Jeste by se mi moooc libil pappel rubin, neverim ze se nekdy objevi nekde komplet sada.

No já e66 nehledám už mám. Ale uvažuji že bych koupil 3 kousek domů. Právě kvuli tomu abych mohl poskladat výbavu tak jak chci. Když už koukám na inzeráty tak spíš kvuli tomu jaké má určité auto problémy a kolik asi tak stojí. Zajímám se ted hlavně o g11 ale zatím jen výhledově.
Co se ještě musí stát, aby někdo toho trotla zabanoval?xaler píše:Já vám ho nabízel 3x
Za to, že v téhle rubrice připomínám prodej svého vozu? To už by tu moc lidí nezůstalo.
Já bych jí zkusil nabídnout po čtvrtý: koupená jako nejlevnější v Evropě (45tk?) , následně rozjebana a nyní v nabídce za 70. Teď ti lidi utrhaj ruce.
Kde máš inzerát mrknu na to
xaler píše:Za to, že v téhle rubrice připomínám prodej svého vozu? To už by tu moc lidí nezůstalo.
Xalere ukaž tu tvoji nejlevnější e65, hoď sem inzerát jestli nějakej je, fakt mě to zajímá, jak už ti tu řeklo několik lidí, koupil jsi tu nejlevnějši e65 a čekáš ze to bude zázrak
ale je to docela sranda tu číst ty tvoje hejty na e65
se pak nestačím někdy divit 

Inzerát nemám a obrázky jsem dával několikrát. Teď to ani nefunguje to vkládání.
Tak mi dej odkaz kde tady na fóru ty fotky jsou. Když to chceš prodat tak stačí hodit inzerat z bazos.cz kde fotky nahrát jdou když ne sem.
forum/viewtopic.php?f=26&t=97695&start=2780
Tady jsou fotky co mi posílal řidič, máš tam i VIN
Na počítači ty fotky nevidím tak je popřípadě dej zobrazit sólo.
se tady kolegou Xalerem a Filozofem bavím každý den
lepší než seriál v tv. nicméně ve světle vývoje celé causy Xaler best Car mne pobavila Xalerova hláška když tu past koupil za fakt levné peníze . (Napsal: čtv 25.06.2020 14:42 ) "díky té ceně mi zbylo dost peněz, mohu je použít za něco smysluplného jako čiptuning, nebo dobrý kola.
" no myslím, že smysluplné využití ztratilo smysl, takže zbývá je využít nesmyslně např. na zprovoznění základních funkcí auta

Taky to nevidím. Výbavou je to ale zajímavý auto
xaler píše:https://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=26&t=97695&start=2780
Stačí kliknout pravým tlačítkem a dát zobrazit na nové kartě 

Tady to máte:
- Přílohy
-
- 4fkc_745d.jpg (79.26 KiB) Zobrazeno 1427 x
-
- 1471_745c.jpg (78.58 KiB) Zobrazeno 1427 x
-
- 5efq_745b.jpg (62.21 KiB) Zobrazeno 1427 x
-
- bk9g_745a.jpg (77.05 KiB) Zobrazeno 1427 x
e66 750Li
-
- Kontaktovat uživatele:
A pak ze nerostou -)))))))
Ale není za kilo.......... místní votravové najdou tisíc důvodů.
Hmm možná tak na pc

Tomasis píše:Stačí kliknout pravým tlačítkem a dát zobrazit na nové kartě