https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 8-223-6300

Porovnat to se svojí 745i bez radia ?
 Porovnat to se svojí 745i bez radia ?  

Filozof píše:xaler - a co jako ? Jede to dobře co víc chceš vědět ?Porovnat to se svojí 745i bez radia ?
Nechceš si spíše poslechnout muziku v L7 kde to funguje ?
Vyzkoušet podvozek jak má DD fungovat ?
Sedačky co jim funguje výhřev ?
Radio které po zapnutí hraje ?
Stěrače co stírají ?

Musel jsem si rejpnout. A ted hurá do mě že já e65 nemám.
 Vidět, jak jiní dělají to, co já bych hrozně chtěl, ale kvůli vlastní malosti a nedostatku odvahy nemůžu.
  Vidět, jak jiní dělají to, co já bych hrozně chtěl, ale kvůli vlastní malosti a nedostatku odvahy nemůžu. 

A víš, že přesně tohle mně napadlo, mám lednici i stropní klimu a kuchat to nehodlám. Ale kdybych to v 7er neměl, tak si tam tu přepážku dám a za ní schovám bombusoukupadam píše:Me rozbiji ta lednice, to je silenost. Jakoze hnus. Bych se nedivil kdyby to nekdo vykuchal a za tu prepazku dal lpg bombu.

Šecko víme, táhneš domácnost, máš spotřebitelský úvěry a banka ti nechce refinancovat, oplocuješ pozemky, čtyřnásobek na kryptoměnách, rekonstrukce hrozně peněz sežrala, hrůza hrůza. Problém je, že to je úplně irelevantní. Když nemáš, tak nemáš. A když sám nemáš, tak je dost komický neustále kopat do někoho, kdo se aspoň pokusil. Ikdyž blbě.
 Šecko víme, táhneš domácnost, máš spotřebitelský úvěry a banka ti nechce refinancovat, oplocuješ pozemky, čtyřnásobek na kryptoměnách, rekonstrukce hrozně peněz sežrala, hrůza hrůza. Problém je, že to je úplně irelevantní. Když nemáš, tak nemáš. A když sám nemáš, tak je dost komický neustále kopat do někoho, kdo se aspoň pokusil. Ikdyž blbě.souhlas s tebou a tady máš za odměnu Hamiho jak si sere do krku.Stepan1 píše:Od rána si mě nasral akorát ty a Hamáček, oba svojí tupostí.
 . Otevrel bys hospody a pohoda
. Otevrel bys hospody a pohoda    . Tak, jak to je, tak je to dobry. Nam v ulici se ted nakazily 4 rodiny. A ani jeden si fakt nepiskal. Tak trochu mam info z par nemocnic a dobre to fakt neni. Politici jsou curaci, ale ti co porad prskaj, tak jeste vetsi.
. Tak, jak to je, tak je to dobry. Nam v ulici se ted nakazily 4 rodiny. A ani jeden si fakt nepiskal. Tak trochu mam info z par nemocnic a dobre to fakt neni. Politici jsou curaci, ale ti co porad prskaj, tak jeste vetsi.