Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Jarax nikomu žiadnu nascu nikdy necpe
JaraX vzkazuje
"já jsem rozhodně nikomu neřekl že je to přešitá nasca, ani si nemyslím že je to nasca, ta kůže bude nejspíš merino, ale to nevím, neviděl jsem to auto naživo, pro todle auto jsme měli jet někam do Estonska s Mcfilem, ale když jsme se dozvěděli že je v tom jiny interier, jelikož dle vinu tam má byt nějaky Merino Ecru s odvětráním a ted je tam neodvětraný platin, tak se tam s tim nějak čachrovalo, ted mi na to par lidi psalo a ja jim řekl to samy, je v tom nějaky jiny výměněny nebo přešity interier, navíc to není moc dobře udělane když nehřejou sedačky, tím to ale končí, ale rozhodně si nemyslim že je to nasca, tak mě tu prosím Jamesi přestan pomlouvat"
"já jsem rozhodně nikomu neřekl že je to přešitá nasca, ani si nemyslím že je to nasca, ta kůže bude nejspíš merino, ale to nevím, neviděl jsem to auto naživo, pro todle auto jsme měli jet někam do Estonska s Mcfilem, ale když jsme se dozvěděli že je v tom jiny interier, jelikož dle vinu tam má byt nějaky Merino Ecru s odvětráním a ted je tam neodvětraný platin, tak se tam s tim nějak čachrovalo, ted mi na to par lidi psalo a ja jim řekl to samy, je v tom nějaky jiny výměněny nebo přešity interier, navíc to není moc dobře udělane když nehřejou sedačky, tím to ale končí, ale rozhodně si nemyslim že je to nasca, tak mě tu prosím Jamesi přestan pomlouvat"
-
Nechtěl jsem tady dát žádnej flame. Jarax mi nic neřekl, vycházím z fotek co mi majitel poslal. Dle vin decoderu to má mít ventilovaná sedadla, a kůži merino perforated. Na detailu zadní loketní opěrky jsem viděl takovou tu hrubou strukturu, která mi připomíná nascu. Jestli to je meriňo tak se omluvám, nechci majitele nijak poškodit. Na Jaraxe útočit nemusíš, nemá s tím nic společného, s prodávajícím jsem si volal a psal já. Btw rozhodně si nemyslím že by proboha někdo přešíval interiér v celém autě.
Zdravim chlapi , proč se teda nezeptáte co je na aute v prdeli nebo co je špatně ? Proč se nepřijedete podívat osobně ? Neberte to jako rejpání ale jen jako otázku.
Auto je moje ( stačí trochu pohledat na clubu kde jsem to po koupi dával na forum ) a díky jednomu členu který měl dřív o auto veliký zájem jsem zjistil veškeré informace od cca narození až po současnost.
. Nechci ho tu jmenovat ale pokud to čte tak ti ještě jednou děkuji
. Mám i nějaké videa z dřívější doby....
Každopádně abych Vás ujistil tak jak vypadá auto na fotkách tak je i ve skutečnosti. Fotky nejsou nijak upravený nebo retušovaný. A co je na autě špatně je vše vypsané v inzerátu. Ohledně ceny - věčné téma
. Pro někoho drahé , pro někoho férová cena a pro někoho nějak levné . Jsou mezi námi lidi kteří takřka stejné auto kupovali za 400+ s tím že je v TOPu ale stejně do něj 100tis. ještě zahučeli. Jak je to sakra možné ??? Auto v TOPu ??? Každý má svojí hranici kdy je auto "dokonalé" . V inzerátu nepíšu že je auto dokonalé a píšu narovinu že je na něm práce . Jsem schopný i ty věci dát do pořádku za pár peněz ale momentálně je mi přednější zůstat v Německu a radši řešit zakázky ze kterých mám slušný příjem . Jen to píšu proto , že drtivou většinu oprav je každý trochu zručnější člověk udělat sám a ušetřit dost peněz. Já na to čas momentálně nemám a ani nebudu v příštích měsících. Je celkem fuk jestli to auto prodám za tolik nebo tolik. Dodělat tempomat je otázka 8 tisíc , dodělat Night Vision je už o něčem jiném to ano ale není to nemožný. Koupíte jí i komplet celou za 20 tisíc . Našel jsem jí i za 15...
Tyhle moje keci co tu píšu je jen proto že tu dost lidí z jednoho člena dělá nějakého mistra který ví úplně vše a dělá to tak že jen on to všechno dokáže vyřešit ( nebavím se o SNEJKOVI ) . Já byl u takového člověka a před ním taky smekám . Snejk je pro mě GURU , jak po profesionální stránce tak i po lidské stránce. Všichni ho známe . Byl jsem u něj sice jen dvakrát ale to mi stačilo si udělat obrázek.
On auto viděl hned po koupi. Auto nastartoval , nechal běžet a mezitím ho napíchnul . Okouknul to a řekl hmm hmm hmm , samý píčoviny jinak celkem dobrý. Otevřel dveře , sešlápl plyn a řekl máš v pí*i gufera . Zasmál se a řekl to je klasická nemoc. Projel se s tím a bylo . Řekl mi že potřebuje péči ale ne nijak drastickou.
Ať to zkrátím , zeptal jsem se ho jakou to má v tý době cenu ( nebylo tak absolutně nic dělaného ) tak mi řekl 250 tisíc. Od té doby dostalo auto péči kterou si zasloužilo. Neříkám že od něj ( neměl na mě čas nebo jsem ho málo uháněl ) to nění SNEJKU nijak mířený proti tobě . Jasně jsi mě na to upozornil že máš málo času.
Na auto mi volalo "dost" lidí ale otázky tipu - MÁ AUTO PLYN ???? Ne nemá a ani by ho nikdy nemělo !!! nebo kdy končí TK , jakou to má spotřebu , kolik platím pojistku , kolik stojí pneu a podobný blbosti se mi nechce odpovídat pořád dokola. Tohle jsou otázky které je každý schopný najít na internetu za 10 minut. Včera jsem volal jedné známé z Áček abych se jí zeptal kolik mi dají za auto. Řekla mi že na tohle auto je jen určitý sortiment lidí kteří to chtějí a že mi dají 250 - 260 tisíc. Vím kolik mě to auto stálo celkem a upřímně jsem i trochu nalomenej že ho tam klidně odvezu . Bude mi to líto ale mám jiný priority . Mluvím narovinu... Peníze mě vážně netlačí... To že chci Viano je fakt , ale pořád zůstanu u BMW jen u jiného modelu. Koukám po 2002 a nebo zpátky po 38...
Když bude mít někdo zájem se na něco zeptat tak se klidně zeptejte .
Zdar bando a ať to lítá
Auto je moje ( stačí trochu pohledat na clubu kde jsem to po koupi dával na forum ) a díky jednomu členu který měl dřív o auto veliký zájem jsem zjistil veškeré informace od cca narození až po současnost.

Každopádně abych Vás ujistil tak jak vypadá auto na fotkách tak je i ve skutečnosti. Fotky nejsou nijak upravený nebo retušovaný. A co je na autě špatně je vše vypsané v inzerátu. Ohledně ceny - věčné téma

Tyhle moje keci co tu píšu je jen proto že tu dost lidí z jednoho člena dělá nějakého mistra který ví úplně vše a dělá to tak že jen on to všechno dokáže vyřešit ( nebavím se o SNEJKOVI ) . Já byl u takového člověka a před ním taky smekám . Snejk je pro mě GURU , jak po profesionální stránce tak i po lidské stránce. Všichni ho známe . Byl jsem u něj sice jen dvakrát ale to mi stačilo si udělat obrázek.
On auto viděl hned po koupi. Auto nastartoval , nechal běžet a mezitím ho napíchnul . Okouknul to a řekl hmm hmm hmm , samý píčoviny jinak celkem dobrý. Otevřel dveře , sešlápl plyn a řekl máš v pí*i gufera . Zasmál se a řekl to je klasická nemoc. Projel se s tím a bylo . Řekl mi že potřebuje péči ale ne nijak drastickou.
Ať to zkrátím , zeptal jsem se ho jakou to má v tý době cenu ( nebylo tak absolutně nic dělaného ) tak mi řekl 250 tisíc. Od té doby dostalo auto péči kterou si zasloužilo. Neříkám že od něj ( neměl na mě čas nebo jsem ho málo uháněl ) to nění SNEJKU nijak mířený proti tobě . Jasně jsi mě na to upozornil že máš málo času.
Na auto mi volalo "dost" lidí ale otázky tipu - MÁ AUTO PLYN ???? Ne nemá a ani by ho nikdy nemělo !!! nebo kdy končí TK , jakou to má spotřebu , kolik platím pojistku , kolik stojí pneu a podobný blbosti se mi nechce odpovídat pořád dokola. Tohle jsou otázky které je každý schopný najít na internetu za 10 minut. Včera jsem volal jedné známé z Áček abych se jí zeptal kolik mi dají za auto. Řekla mi že na tohle auto je jen určitý sortiment lidí kteří to chtějí a že mi dají 250 - 260 tisíc. Vím kolik mě to auto stálo celkem a upřímně jsem i trochu nalomenej že ho tam klidně odvezu . Bude mi to líto ale mám jiný priority . Mluvím narovinu... Peníze mě vážně netlačí... To že chci Viano je fakt , ale pořád zůstanu u BMW jen u jiného modelu. Koukám po 2002 a nebo zpátky po 38...
Když bude mít někdo zájem se na něco zeptat tak se klidně zeptejte .
Zdar bando a ať to lítá

Nevím jestl tím členem myslíš mě, ale na tuto sedmu, o které píšete jsem na ten východ chtěl jet. Dokonce jsem byl předběžně domluvený s Jaraxem. ale po kontrole VINu a nesrovnalosti ventilovaných sedaček (někteřpíšou, že kdo to vlastně používá) já bych bez toho nevzal ani 5er a 7er ani omylem. Je to super a pro mě must. Jarax má raději club protože je opravdu měkčí a zapadneš tam jak do ušáku. No zpět k té sedmě. Barva, merino platin, žadný chrom je pro mě prostě TOP kombinace. Tak pánovi volám. byl sdílný, ale o bouračce nebyla ani řeč.
Říkal, že auto bylo zabavené bankou předchozímu majiteli a ten ještě předtím z toho rozprodal co se dalo (takže nejen to ACC a NV) . On to od ní koupil a celé zrestauroval. K sedačkám říkal, že to nechal očalounit profi firmou a tu kůži si prý nechal poslat origo z Německa. A ještě ten celolak dělal. To auto se prodávalo na mobile.de docela dost dlouho a nakonec mi nabídnul odkup za něco kolem 78OOEUR. Aniž bych to viděl.
Teď je tuším za 350k a za to si představuji originál v super stavu a ne předělávku. Ale to jsem já a tolik za mě k tomuto autu. S pánem jsem komunikoval několikrát. Tím se nechci prodávajícího nijak dotknout. Jen můj názor - a to auto i tak může být skvělé.
Říkal, že auto bylo zabavené bankou předchozímu majiteli a ten ještě předtím z toho rozprodal co se dalo (takže nejen to ACC a NV) . On to od ní koupil a celé zrestauroval. K sedačkám říkal, že to nechal očalounit profi firmou a tu kůži si prý nechal poslat origo z Německa. A ještě ten celolak dělal. To auto se prodávalo na mobile.de docela dost dlouho a nakonec mi nabídnul odkup za něco kolem 78OOEUR. Aniž bych to viděl.
Teď je tuším za 350k a za to si představuji originál v super stavu a ne předělávku. Ale to jsem já a tolik za mě k tomuto autu. S pánem jsem komunikoval několikrát. Tím se nechci prodávajícího nijak dotknout. Jen můj názor - a to auto i tak může být skvělé.
To je někdo opravdu schopnej zaplatit 350 tisíc za patnáct let starej krám.
Ty seš tady ještě?
Xalere, pokud je OK, tak uplne s prehledem. Co by sis chtel koupit za 350 000 kc?
Nový auto.
Tak jestli ti v AAAčkách nabízí 250tis tak tam hned vyraž,protože až tam přijedeš tak ti je stejně nedají a kdyby náhodou jo,tak si aspoň ušetříš spoustu nervů a starostí s nějakým kupcem/špekulantem.... A jak psali ostatní,auto za tyhle peníze by mělo mit všechno co má mít a ne že NV a ACC si můžete dodělat za XX tis kč,tvl to néééé
Asi bych přežil přešitej interier,auto po celolaku pokud je to pořádně atd,nějaké věci nefunkčí-není to nový auto,ale chápu že tohle může pár lidem "smrdět"

BMW E34 540iA

Tak bez a kup si ho...xaler píše:Nový auto.
Co ti na to clovek muze rict???
Dle tyhle vety ocividle vis o autech uplny hovno...
Bez a kup si tu nejlevnejsi fungl novou mrdku!!.
Budes stastnejsi ty, ale i vsichni ostatni tady.
Lidi jako ty zpusobujou tu degradaci celyho automobilovyho prumyslu(( nic proti, to je 90% populace..))
Tohle jsou auta, ktery staly 3-4 miliony, co bys za to chtel?
Ten servis je proste odpovidajici hodnote vozidla, a ze ty ses kus najivniho snilka, co si mysli, ze to bude jezdit zadarmo, i kdyz a tom nic nevymneni...( a tom sem hodne slusnej a drzim se zpatky..)
Takze si kup si funglofku, tahni na Dacia forum a prestan tady otravovat vzduch...
Tady jsou lidi, co jsou ochotni si priplatit par tisic za supr svezeni....
Novy auto urcite neni lepsi, levnejsi ano, ale lepsi ani nahodou...
Proste na provoz e65 potrebujes 40k rocne, pokud na to nemas, tak drz hubu a tahni do pice.
e66 750Li
Xalere: dam ti radu. Dej si pytel na hlavu a rozebehni se proti zdi. Nemam slov. Ani nevim, jestli se za ty penize da koupit vybavena Dacia
.

Tak napsáno je to srozumitelně. Jen mám obavu, že to stejně nepochopí.
Za 3-4 miliony bych chtěl auto, kde nebudou vyhřátý zesilovače. Jak je možný, že to jiní umí a BMW ne. E65 je nekvalitní sráč, bohužel jsem to zjistil pozdě.
Já na nový auto nemám a proto jezdím ve starých autech, ale nerozumím tomu kdo má v kapse 400 tisíc a je ochotný je dát za starou olítanou popelnici.
Starou olitanou popelnici mas jenom ty.
Tak tu prestan brecet.
A jestli nepoznas rozdil mezi R3 a V8, tak si dej pak facek a drz jazyk za zuby. Tady je skupina fandu, co maji radi auta.
Mne je 26 a ani ahodou nejsem zadnej zbohatlik... Jsem obyc clovek co vydeleva 25k mesicne...
Kdyz tady porad cpes Dacie, tak mi ukaz jednu kterou koupis pod 400k a za 10 let bude mit nejakou hodnotu ..
My mame radi auta a dobry svezeni, ale ty tahni nekam na Dacia/Octavia forum a dej nam pokoj.
Ano, e65 chce pom 300k km servis.
Pokud chces auto, co nic nechce, tak hledas neco do najezdu 100k, ale na to nemas...
Tak tu prestan brecet.
A jestli nepoznas rozdil mezi R3 a V8, tak si dej pak facek a drz jazyk za zuby. Tady je skupina fandu, co maji radi auta.
Mne je 26 a ani ahodou nejsem zadnej zbohatlik... Jsem obyc clovek co vydeleva 25k mesicne...
Kdyz tady porad cpes Dacie, tak mi ukaz jednu kterou koupis pod 400k a za 10 let bude mit nejakou hodnotu ..
My mame radi auta a dobry svezeni, ale ty tahni nekam na Dacia/Octavia forum a dej nam pokoj.
Ano, e65 chce pom 300k km servis.
Pokud chces auto, co nic nechce, tak hledas neco do najezdu 100k, ale na to nemas...
e66 750Li
zajímavá diskuze. Docela se mi vyhřejvá zesilovač ale.
Xalere už teda lovíš na bazoši Dacii? Já rozumím tvé nasranosti a jak ti ta kára zhořkla, ale překrucuješ fakt, že to auto nový stálo tři míle v základu. Že po x letech jdou věci na autě kouřit je tak nějak způsobeno životem prostě. Sedmičku nemůže mít člověk co řeší prachy. Proto i bazarovej trh má určitej rozptyl cen těch srovnatelnejch aut a když koupíš to nejvíc dole tak co čekáš.
Přemýšlel jsem takhle co by bylo to nejlevnější auto co bych si koupil jako nové. A nemůžu si pomoct, ale líbí se mi Lada Niva. Fakt bych to rád na chvíli měl
Pětidvířko super a trojdvířko extáze. 
Xalere už teda lovíš na bazoši Dacii? Já rozumím tvé nasranosti a jak ti ta kára zhořkla, ale překrucuješ fakt, že to auto nový stálo tři míle v základu. Že po x letech jdou věci na autě kouřit je tak nějak způsobeno životem prostě. Sedmičku nemůže mít člověk co řeší prachy. Proto i bazarovej trh má určitej rozptyl cen těch srovnatelnejch aut a když koupíš to nejvíc dole tak co čekáš.
Přemýšlel jsem takhle co by bylo to nejlevnější auto co bych si koupil jako nové. A nemůžu si pomoct, ale líbí se mi Lada Niva. Fakt bych to rád na chvíli měl

Ja jezdim bezne starejma autama a byl jsem loni projet par aut novejch/zanovnich, protoze me lakaj paradni led svetla, paradni adaptivni tempomaty, vychvalovany podvozky, ticho v kabine a nevim co. Cenovky pod i pres milion a byl jsem teda dost zklamanej. Led svetlum se zacinam spis vyhejbat, adaptivni tempomat bych nevyjezdenymu ridici nedoporucil (na kruhaci to je na vybourani), podvozky tvrdy, uvnitr auta kraval. Naftovy motory bidne odhlucneny, benziny s DPF filtrama, prevodovky to casto dusej na volnobeh (coz e65 dela treba taky, ale tam je to uplne v poradku), o emisnich picovinach, malejch palivovejch nadrzich nebudu ani psat. Uplne se vytacim jak to pisu. A za to chtej balik penez. Jo jeste se mi treba libi eckovej mercedes, ale tam jsou zase nepohodlny interiery.
Takze 350 za sedmu proc ne. Je to stara ludra, ma po 20ti letech vyhratej zesilovac, protoze to tenkrat pri navrhu prehnali a zkratka to moc topi. To auto ma i dalsi negativa, ale kdyz funguje jak ma, tak se s tim jede paradne a nenahradis to jen tak necim a za par korun uz vubec ne. Servis stoji prachy, nekdo je tam castejc, nekdo minimalne. Komu staci jezdit v drncajici plechovce, tak at, ale kdo se rad dobre povozi, tak jde treba cestou e65. Az na to jednou nebudu mit prachy, tak to proste prodam a budu vzpominat, jak jsem se tenkrat paradne vozil jako pan. Kazdemu zabavy dle jeho chuti
Takze 350 za sedmu proc ne. Je to stara ludra, ma po 20ti letech vyhratej zesilovac, protoze to tenkrat pri navrhu prehnali a zkratka to moc topi. To auto ma i dalsi negativa, ale kdyz funguje jak ma, tak se s tim jede paradne a nenahradis to jen tak necim a za par korun uz vubec ne. Servis stoji prachy, nekdo je tam castejc, nekdo minimalne. Komu staci jezdit v drncajici plechovce, tak at, ale kdo se rad dobre povozi, tak jde treba cestou e65. Az na to jednou nebudu mit prachy, tak to proste prodam a budu vzpominat, jak jsem se tenkrat paradne vozil jako pan. Kazdemu zabavy dle jeho chuti

-
AAA dávají na místě o 60-70 tisíc méně, oproti nabídce po telefonu. 

-
Za 3 miliony jsi dostal auto bez vyhřátých zesilovačů, a s funkčním chladícím okruhem a vším ostatním. Po 15 letech dostaneš za 4% puvodni ceny holt auto s problemama, ale taky spoustou funkční výbavy prakticky zadarmo.xaler píše:Za 3-4 miliony bych chtěl auto, kde nebudou vyhřátý zesilovače. Jak je možný, že to jiní umí a BMW ne. E65 je nekvalitní sráč, bohužel jsem to zjistil pozdě.