Zesilovač opravit jde. Pokud je horni / dolni deska v kundě tak falkáč přece běžně dělá skládačky. Kolik já těch L7 už měl... Hodíš to snejkovi, ten ti to přemostí optiku ať ti hraje aspoň normální rádio a řekne kterou část L7 sháníš a asi ji i bude mít. Obě dvě dáš Falkonovi a ten ti za pár tisíc udělá L7, na který dává i záruku - v čem je problém?xaler píše:Zesilovač opravit nejde, ASK také ne, CD měnič nekomunikuje takže nejspíše neopravitelný, rádio nedokázalo chytnout žádnou stanici nebo hrozně šuměla, takže mrtvý a navigace taktéž bez komunikace.
Diagnostika nekomunikuje s autem. Mám zkusit znovu nastavit porty na PC, to jsem nezkoušel, nechce se mi do sněhu a do bláta.
Teplota převodovky je mi ve sněhu před barákem k ničemu.
Jestli mám vyndávat něco za motorem, tak je větší šance počkat na jaro až nebudu muset topit. Hlavně se mi už moc nechce, hrabu se v tom půl roku a k ničemu to nevede.
ASK - typickej spotřebák, ano, vyměnit, Snejk jich má plný prádelníky a neni to nic zas tak drahého
CD měnič - s tim jsem se natrápil opravdu hodně a dokáže ho poslat do hoven právě nefunkční ASK. Nebo se prostě při jinym ASK najednou samo oživý - moje zkušenost.
Rádio - zažil jsem svý a taky mi jednu chvíli hrálo jen ty nepoužívaný frekvence.
všechny tyhle věci co popisuješ dělá snejk fakt na počkání, často dokáže půjčit třeba ASK, abys neodjel s nehrajícím apod. Tady by fakt stačilo tak málo a měl bys klid....