Hoši jaká chladicí kapalina se dává do b58? Něco co koupím běžně v autokelly nebo mám radši do BMW?
Btw co tam je za error že to tak žere chladičku? Zdá se že nejsem sám kdo dolívá (nájezd 35tis km..).
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
440i chladící kapalina
Re: 440i chladící kapalina
Čau, jestli chceš mužů ti dodat chladicí kapalinu přímo co tam patří.
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jestli doléváš Chladící kapalinu do okruhu pro intercooler a nebo pro chlazení motoru 
Každopádně s největší pravděpodobností máš prasknutý chladič od kamínku. Celkem častý jev, protožev BMW s novým chladičem dostaneš i mřížku před žebra chladiče by se to neopakovalo, řešili jsme to na kamarádove 340i F31

Každopádně s největší pravděpodobností máš prasknutý chladič od kamínku. Celkem častý jev, protožev BMW s novým chladičem dostaneš i mřížku před žebra chladiče by se to neopakovalo, řešili jsme to na kamarádove 340i F31

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Klubové ID: 568
- Kontaktovat uživatele:
Doléval jsem chlazení motoru (ta nádobka dál od kraje). V intercooleru je ok..
Každopádně jsem tam lípnul asi tak dvě decky destilky na úplně minimum, ale musím to doplnit něčím správným, co tam teda patří nejlépe co se dá koupit v autocoře?:-)
Každopádně jsem tam lípnul asi tak dvě decky destilky na úplně minimum, ale musím to doplnit něčím správným, co tam teda patří nejlépe co se dá koupit v autocoře?:-)
Dej tam chladicí kapalinu C048 je to německý výrobce Alpine. Tohle liju já.Martyn píše:Doléval jsem chlazení motoru (ta nádobka dál od kraje). V intercooleru je ok..