koupil jsem BMW E61 2006 530XD, je to krasny vuz, ale ma urcite nedostatky. Jednim z nich je ze nefunguje centralni zamykani. Podle vseho to vypada ze odesla antena co prijima signal z klicku. Nema nekdo jednu funkcni doma? Pokud ano, napiste i s cenou. Dik!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Shanim diversity antenu na BMW e61 2006
Shanim diversity antenu na BMW e61 2006
Jsem tu novacek tak zdravim vsechny! 
koupil jsem BMW E61 2006 530XD, je to krasny vuz, ale ma urcite nedostatky. Jednim z nich je ze nefunguje centralni zamykani. Podle vseho to vypada ze odesla antena co prijima signal z klicku. Nema nekdo jednu funkcni doma? Pokud ano, napiste i s cenou. Dik!
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Re: Shanim diversity antenu na BMW e61 2006
Ahoj, takové komplexnější závady elektroniky na E60/E61 potkají úplně každýho, jinak ty auta umí jezdit docela slušně. Jen zrovna nefunkční dálka může mít aspoň pět příčin, takže je potřeba víc pátrat a nejlíp začít INPA / ISTA diagnostikou jednotek.
Jednak může být problém přímo v klíčku. U mě byl například 1) uvolněný kontakt po pádu (ale antena OK), nebo bývá 2) slabá baterka. U mýdla do slotu už je to většinou pohodě.
Pak 3) ten Diversity modul K.O. Ale pravá příčina u E61 jest vhnutí a vytopení pod stříškou pátých dveří 4). Popř. 5) nalomené dráty ve svazku dveří. Pokud nebyly už opravovaný, abys tu antenu neměnil za chvíli znova. Ke všemi se tady dočteš mnoho popsanýho.
Jednak může být problém přímo v klíčku. U mě byl například 1) uvolněný kontakt po pádu (ale antena OK), nebo bývá 2) slabá baterka. U mýdla do slotu už je to většinou pohodě.
Pak 3) ten Diversity modul K.O. Ale pravá příčina u E61 jest vhnutí a vytopení pod stříškou pátých dveří 4). Popř. 5) nalomené dráty ve svazku dveří. Pokud nebyly už opravovaný, abys tu antenu neměnil za chvíli znova. Ke všemi se tady dočteš mnoho popsanýho.
Cau, dik za info. Ja mam asi mydlo do slotu klicTotic píše:Ahoj, takové komplexnější závady elektroniky na E60/E61 potkají úplně každýho, jinak ty auta umí jezdit docela slušně. Jen zrovna nefunkční dálka může mít aspoň pět příčin, takže je potřeba víc pátrat a nejlíp začít INPA / ISTA diagnostikou jednotek.
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Njn. ten mechanik by měl v první řadě vyjet scan z diagnostiky toho modulu skrz funkčnost, jinak bych mu tyhle věci ani nesvěřoval.
Antenu jsem sehnal za 3500 na bazosi. Tak ted jen vymenit a doufam ze to byla ona