Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
cheater

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#9941 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:04, celkem upraveno 1 x.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#9942 Příspěvek od Snejk »

xaler píše: Vážím si toho, že jste mi to za pár dnů chtěl dát dohromady, ale pořizovací cena auta by se tak zhruba ztrojnásobila. Já jsem strašně rád, že jsem za to auto nedal o korunu víc, protože by mě to víc mrzelo, nevěřím, že 745 za půl milionu bude lepší, to mi vážně chcete namluvit že bude rychlejší, nebo pohodlnější, nepoteče z ní olej, nebude se přehřívat když to dělaj všechny.
no, neztrojnasobila to je prave dost zkreslena predstava. i kdyz nerikam ze kdyz se koupi vrak ze se do nej neda vysypat, ale to ja rychle dokazu videt jestli to smysl ma nebo ne. kazdopadne na to aby z toho nejak netekl olej, neprehrivala se, nesvitily na ni zadny kontrolky a hrala mi staci par korun a chvile casu...

a ano, 750ka za cca 300-350tis co prodavame tak hraje, netece, je pohodlna, neprehriva se, ma vsechno vyresene a jezdi... a dokonce ma i krasny interier s dobrou vybavou...
za 60-200 tohle bohuzel nikdy nikdy nikdy nikdy nebude, nikdykrat nikdy... to proste nelze...
jdi a kup si od ciganu vybydlenou e39 za 5000kc a budes na tom uplne stejne, zeseres se z toho do vejsky...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#9943 Příspěvek od Snejk »

cheater píše:Pokud nenajdu zajímavou 750i nebo 760i tak prostě skončím v nějaké parodii na auto.
tak to by byla kurva skoda, na to je zivot moc kratkej. az nam ekozmrdi tyhle auta zakazou nebo zatizi takovejma danema ze se z toho zeserem, tak pak bude na nejake parodie na auto casu jeste dost... ale ted jsme na tom asi nejlip v evrope co si muzem vozit prdele za par korun v necem co je dovoleno jen tem nejbohatsim.. tak proc toho nevyuzit
matiz
Kontaktovat uživatele:

#9944 Příspěvek od matiz »

Myslim zes to trefil naprosto dokonale, kasa je prazdna, jednou to nekoho napadne a budem mit po ptakach... Ja obcas i trochu malinko lituju tech mych e65, kdybych to neporidil, nebyl bych tak v piiici co koupit misto ni protoze bych nemel to srovnani a nezvykly bych si na ten prostor, vykon a pohodu. W222 je docela draha zatim a az bude stat prijatelne love bude mit nahrkano bambilion a bude to stejne k zesrani z te vysky. Servisovat historicke auta je mnohem snazsi nez servisovat moderni vykonne auta.
xaler

#9945 Příspěvek od xaler »

Snejk píše:
xaler píše: Vážím si toho, že jste mi to za pár dnů chtěl dát dohromady, ale pořizovací cena auta by se tak zhruba ztrojnásobila. Já jsem strašně rád, že jsem za to auto nedal o korunu víc, protože by mě to víc mrzelo, nevěřím, že 745 za půl milionu bude lepší, to mi vážně chcete namluvit že bude rychlejší, nebo pohodlnější, nepoteče z ní olej, nebude se přehřívat když to dělaj všechny.
no, neztrojnasobila to je prave dost zkreslena predstava. i kdyz nerikam ze kdyz se koupi vrak ze se do nej neda vysypat, ale to ja rychle dokazu videt jestli to smysl ma nebo ne. kazdopadne na to aby z toho nejak netekl olej, neprehrivala se, nesvitily na ni zadny kontrolky a hrala mi staci par korun a chvile casu...

a ano, 750ka za cca 300-350tis co prodavame tak hraje, netece, je pohodlna, neprehriva se, ma vsechno vyresene a jezdi... a dokonce ma i krasny interier s dobrou vybavou...
za 60-200 tohle bohuzel nikdy nikdy nikdy nikdy nebude, nikdykrat nikdy... to proste nelze...
jdi a kup si od ciganu vybydlenou e39 za 5000kc a budes na tom uplne stejne, zeseres se z toho do vejsky...
Tak až vyhraju ve sportce tak se ozvu.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#9946 Příspěvek od Snejk »

matiz píše:W222 je docela draha zatim a az bude stat prijatelne love bude mit nahrkano bambilion a bude to stejne k zesrani z te vysky.
ja nevim ja se ze zajimavosti s w222 neco najezdil a neprijde mi to jako neco zajimaveho, jo ok, motor je nekde jinde to je asi nejvetsi zajimavost, ty obrazovky taky, design ten je moderni ale me se moc nelibi, a ty zadni svetla ty maslicky to je libova buzerantovina, 221 proti tomu je drsna kara, 222 je totalni gejtraparna.. ale pro me nejdulezitejsi sedacky, podvozek a audio slavnej burmester mi prijde o dost horsi nez v e65, nebo ne aby to za to stalo... ten podvozek je proste desnej a ty sedacky taky... audio je dobry ale proste je to jen klasicky bum cink jako se to dneska proste jede...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#9947 Příspěvek od Snejk »

xaler píše:Tak až vyhraju ve sportce tak se ozvu.
jestli je pro tebe 350tis za auto vyhra ve sportce tak to nikdy v zivote nemuze byt auto pro tebe...
jurajof

#9949 Příspěvek od jurajof »

xalere, uz toho bylo asi dost...zkusils...nevyslo to...hlavne uz tady radsi nic nepis no....
a kup si cokoli a nesveruj se tady nikomu...diky
xaler píše:
Snejk píše:to je zase vesely tady. xalere vis ze sem tvymu projektu nikdy nefandil a nabizel ti at to proste dovezes a za den z toho mas pojizdny auto... ale vis moc dobre ze sis proste vybral spatnej zaklad... neco jak kdyby sis vybral superba ve svihadlech a totalnim socu jak fabia junior a divil se ze z toho nedostanes faceliftovyho laurina...
koupit nejlevnejsi e65 ve vesmiru je sice fajn, mozna i se to snazit nejak dat dohromady bez znalosti je trochu min fajn, spis dost desivej ulet... ale jit a pak nadavat ze je e65 kupa hoven jen proto ze o tom aute nic nevis, netusis jak funguje a nevis co s tim dal.. tak to uz je trochu na blazinec....
ber to tak ze lidi tady maj o tom aspon nejaky realny predstavy a nebo o tom proste neco vedi. ja bych to tvoje auto zprovoznil za den prace a bylo by vsechno funkcni, a je tu spousta lidi co o tom vi uplny hovno ale daj mi to a zaplati to...
vlastnit takovy bmw muzes jen ve dvou pripadech, ze si chudej, ale vis co s tim a udelas si to sam a nikoho neopruzujes (mam 7er od 17let a nikdy sem se nikoho na nic neptal) a nebo mas dost penez a nekoho kdo to umi si zaplatis... nic mezi tim neni... vis kolik za tech 15 let sem potkal pribehu jako ses ty ktery tohle proste nepochopili, koupili si nejakou vrazdu, nevedeli co s ni ale nemeli ani korunu na to to dat dohromady? fakt spousty. ale i tak sem si s tim nejak poradil....
A jestli sis myslel ze svatej gral najdes v nejlevnejsim aute v evrope... tak to si snad nemyslel vazne...
https://www.emilfrey.ch/fr/trouver-un-v ... sion-43555
koukni sem pro inspiraci, tohle je svatej gral... nemusi to bejt nutne 760, 750 staci... ale koukni se na to co mas a koukni se dovnitr tohohle... tam se odehrava to, o cem se tady mluvi. ten svatej gral je schovanej ve vybave, idealne ve verzi individual, a ne ve vraku co sotva drzi pohromade. i kdyz ja uz najezdil xset tisic km ve sve sedmicce co nema kozenou palubku ale proste vybavu co ma mit tak ma... a div se nedal sem do ni skoro nic a to uz se blizim ne moc nerealne k 1milionu km.... takze je to jen o tom nekoupit nejhorsi vec ve vesmiru, coz pro tvoji smulu nikdo jinej tady na foru neudelal, nikdo, jen jeden dobrodruh co chtel slepit dva vraky v jeden... ten buhvijak skoncil... ale dost mi te pripomina...
Proste nediv se ze nekdo dal za E65 treba 300-500tis, proste to je realna hodnota tech aut a je jedno co si o tom myslis a jak se k te castce propracujes, ale ver ze na ni proste skoncis at koupis cokoliv... a pokud si myslis ze to je premrsteny... tak si kup nejake vysnene auto za 500tis+ a pak prijd poreferovat jestli je to o tolik moc lepsi jak E65 za tu cenu... zjistis ze E65 pokud to neni balik hnoje zaslape cokoliv svoji vybavou, pohodli a vydrzi (zamerne nerikam spolehlivosti) do zeme...
Pane Snejku já si myslím, že díky množství opravených aut pro movité zákazníky už nevidíte realitu. Drtivá většina aut co se tu prodává je ve stavu jako mám já a normální člověk si nemůže dovolit BMW servis. Je hezké se podívat na na vámi linkovanou sedmičku skoro za milion korun, ale je to stejné jako sem hodit odkaz na nové Lambo a srovnávat ho s mým autem. To, že si koupím sedmu za milion,nebo nové Lambo je stejná pravděpodobnost. Vážím si toho, že jste mi to za pár dnů chtěl dát dohromady, ale pořizovací cena auta by se tak zhruba ztrojnásobila. Já jsem strašně rád, že jsem za to auto nedal o korunu víc, protože by mě to víc mrzelo, nevěřím, že 745 za půl milionu bude lepší, to mi vážně chcete namluvit že bude rychlejší, nebo pohodlnější, nepoteče z ní olej, nebude se přehřívat když to dělaj všechny. V tom je ten zásadní rozdíl, já nejsem ten zoufalec co by se v tom utopil. Jsem v tom proti vám za celkem směšný peníze, jen jsem hledal bezpečné auto pro rodinu. Na rozdíl od lidí tady jsem si to včas uvědomil a nevysypal se do toho za nějaký nesmyslný částky. Pokud se mi do toho podaří dostat nějaké rádio a zesilovač tak to bude úplně stejné auto jako ty další co se tu prodávají. L7 mi nehraje, ale spousta aut ho stejně nemá a jejich majitelé žijí dál. Já jsem s tím autem vlastně spokojený, za těch pár měsíců jsem se o tom autě dozvěděl víc než za deset let tady na BMWK. Kdybych ho nekoupil tak ho další roky budu shánět, budu louskat recenze, manuály TIS a podobně. Teď budu mít klid, koupím si E39 co nemá rezavý zadní vrata a mohu s ní deset let jezdit, akorát prostě bude menší a pomalejší, jako bonus na to koupím každej šroubek a vždycky to opravím.
Pilsner

#9950 Příspěvek od Pilsner »

Zlatej filozof
horan

#9951 Příspěvek od horan »

Myslím xalere, že bude opravdu lepší, když si poridis auto, které mění mínusy na plusy. Tam v servise dělají mechanici zdarma a ještě ti uvaří večeři.
Byl si vůbec někdy u toho "vydřiducha" Snejka nebo Jaraxe? Viděl někdo ten tvůj klenot? Myslím, že ne a jen tu kopes kolem sebe, protože si nedokážeš přiznat, že si ojebal sám sebe.
Byl jsem u obou a takový lidí v pohodě i když byly pod tlakem jen tak nenajdeš. A určitě nepůsobí tak, že tě donutí vybrat i stavební spoření. Ale ono je snazší prskat na fóru.
Přestaň brečet a smiř se. Vsadil si na riziko a prohrál. :roll:
soukupadam

#9952 Příspěvek od soukupadam »

Co se tyce tech eco sracek. Tak je zajimavy jak si ty sroty drzi cenu a to i na zapade, kde bohatej si to nekoupi, protoze to je stary a chudej taky ne, protoze by musel platit ranec eco poplatku.
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#9953 Příspěvek od lubooos »

Pilsner píše:Zlatej filozof
Zda to nahodou neni prejmenovanej Filozof.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#9954 Příspěvek od matiz »

Vy jste tady prece zaujati, zaslepeni a nevidite ty souvislosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja je tada vidim, ale ventilovat je nebudu, jak rika klasik, kazdy strujcem sveho stesti.
xaler

#9955 Příspěvek od xaler »

horan píše:Myslím xalere, že bude opravdu lepší, když si poridis auto, které mění mínusy na plusy. Tam v servise dělají mechanici zdarma a ještě ti uvaří večeři.
Byl si vůbec někdy u toho "vydřiducha" Snejka nebo Jaraxe? Viděl někdo ten tvůj klenot? Myslím, že ne a jen tu kopes kolem sebe, protože si nedokážeš přiznat, že si ojebal sám sebe.
Byl jsem u obou a takový lidí v pohodě i když byly pod tlakem jen tak nenajdeš. A určitě nepůsobí tak, že tě donutí vybrat i stavební spoření. Ale ono je snazší prskat na fóru.
Přestaň brečet a smiř se. Vsadil si na riziko a prohrál. :roll:
Ty ceny nejsou tajný a nikoho neobviňuju, je to jen můj problém, že na to nemám. Nejsem náročný, pokud seženu díly na vrakáči tak to určitě bude jezdit. Já to nikomu neberu, jen mě to zklamalo proti předchůdcům co jsem měl.
kabyr01

#9956 Příspěvek od kabyr01 »

Snejk píše:
matiz píše:W222 je docela draha zatim a az bude stat prijatelne love bude mit nahrkano bambilion a bude to stejne k zesrani z te vysky.
ja nevim ja se ze zajimavosti s w222 neco najezdil a neprijde mi to jako neco zajimaveho, jo ok, motor je nekde jinde to je asi nejvetsi zajimavost, ty obrazovky taky, design ten je moderni ale me se moc nelibi, a ty zadni svetla ty maslicky to je libova buzerantovina, 221 proti tomu je drsna kara, 222 je totalni gejtraparna.. ale pro me nejdulezitejsi sedacky, podvozek a audio slavnej burmester mi prijde o dost horsi nez v e65, nebo ne aby to za to stalo... ten podvozek je proste desnej a ty sedacky taky... audio je dobry ale proste je to jen klasicky bum cink jako se to dneska proste jede...

Snejku a co ty Géčka, jak to tam vypadá? Určitě k tobě už nějaký jezdí :D
James745

#9958 Příspěvek od James745 »

Ahoj klubáci, tak příští týden bude má sedma na prodej.. https://james745.rajce.idnes.cz/Nastenka/

Možná už ji sem stihnu dát o víkendu...

řízení je nasazené a udělaná sbíhavost.. Ještě doplnit klimu, kvůli měněnýmu kopresoru a je hotovo...

veškerý servis bude rozepsaný v inzerátu.
m4zzy

#9959 Příspěvek od m4zzy »

Ten Poršák je k tomu grátis, jakože zdarma? :lol:
James745

#9960 Příspěvek od James745 »

:D :D To je vánoční bonus :D ne ne ja ho měl na detailing ;)
Odpovědět