presne tak, je to uchylne dobry, asi nejhorsi vec je prace s blokem, protoze kdyz to chces nechat ofiko udelat musis to vyndat, rozebrat na uplny hovna a pak to nekam dat, a jak zacnes vyndavat pisty a kliku a kdovico tak uz se dostavas nekam kam vubec nechces... kdyz potrebujes "jen" srovnat blok...xaler píše: Jinak me tak napada, pres veskerej obdiv, co k tomu mam - proc?co to ma za vyhody, delat to rucne?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
Já se vždycky hrozně pobavím, když jako argument 7er vs A8 vs S je nakonec předloženo to, že E65 jde dávno po konci plánovaný životnosti provozovat za rozumný peníze a je to prezentovaný jako ta největší výhoda.
Jakoby OK, argumentu rozumím, ale to auto za to nemůže...
A spousta další fuckupů. Jakože třeba W221 je dražší než E65. No je, protože se vyráběl 2006-2013, narozdíl od 2001-2008 E65. W221 je pořád předposlední generace (ok, už asi 2 měsíce ne), narozdíl od morálně starý E65. Na to většinovej kupec dá, ne, že ne.
A sorry matiz, seš chytrej kluk. Snad nemáš zapotřebí na fóru na XX normostranách přesvědčovat sám sebe o tom, že něco nepotřebuješ

A spousta další fuckupů. Jakože třeba W221 je dražší než E65. No je, protože se vyráběl 2006-2013, narozdíl od 2001-2008 E65. W221 je pořád předposlední generace (ok, už asi 2 měsíce ne), narozdíl od morálně starý E65. Na to většinovej kupec dá, ne, že ne.
A sorry matiz, seš chytrej kluk. Snad nemáš zapotřebí na fóru na XX normostranách přesvědčovat sám sebe o tom, že něco nepotřebuješ

Ja bych klidne i Mercedes koupil, ale potrebuju argument, proc. V cem je o tolik lepsi? Obcas jsem na Mercedesclub zavital a tech argumentu mam taky dost, proc jsem si ho zatim nekoupil.
Nedostatek míst kde ti to opraví například.Jaris330D píše:Ja bych klidne i Mercedes koupil, ale potrebuju argument, proc. V cem je o tolik lepsi? Obcas jsem na Mercedesclub zavital a tech argumentu mam taky dost, proc jsem si ho zatim nekoupil.
- Don
Vetsinou jsou ty servisy i o dost drazsi... U nas Brandlu jsou takovi borci ala Snejk, ale reknou si za praci celkem nesmysl. Treba jen blbe rozvody jsou na vsem 500/450 strasne blbe vyresene a stoji to neskutecnou palku jenom v dilech. To jen tak poznatek, kdyz jsem se dival po GL500
-
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: Pro mne je prozatim nejsilnejsi argument proc zustat u E65 fakt, ze ty auta preci jen delam, a bylo by takove smutne jezdit MB nebo A8. Udelal bych to kdybych mel nejake fakt silne argumenty. Kdyz se na ty auta podivam, je to takove ze mne to moc nebere. W222 bych zkousnul, jenze ta je zase v cenach do kterych proste nechci za auto jit. A proc nechci efko je to, ze se ho bojim. Nektere jezdi a kolega ma treti nebo ctvrty motor. A sere mne v nem to ze je tam malo mista a hluk. A to NBT to proste nezachrani. Tak jezdim starou herkou...
Kluci, objektivne si ale priznajme, ze W222 je uplne iny vesmir, Mercedes je proste uplne inde, oproti tomu vypada E65 jak stary vrak z doby kamennej....
W222jku, ale nekoupis za 300 000 kc. Nebo me neco uniklo.?
Presne, jenom rozvody na 500tku stojej 70 000 kc. A servis? Bratr jezdi s Mercedesem, az do Pelhřimova. Pak z Kutne Hory, myslim pan Bobek nema na kazdyho cas. Takze 1-1, dal prosim Xalere. Tohle je nerozhodne, ale servisne 2-1 pro BMW.Don píše:Vetsinou jsou ty servisy i o dost drazsi... U nas Brandlu jsou takovi borci ala Snejk, ale reknou si za praci celkem nesmysl. Treba jen blbe rozvody jsou na vsem 500/450 strasne blbe vyresene a stoji to neskutecnou palku jenom v dilech. To jen tak poznatek, kdyz jsem se dival po GL500
Jeste poupravim, ze tu na E65tku taky vsichni koukaj na hnus z kanalu, ale oni jezdej v starych Mercedesech do roku 2000. Ani jeden nema W211 natoz W221cku. No a o W222jce maji jenom vlhke sny. Vis proc, protoze vsichni smrdej korunou a neutahli by to. Sice jezdim ve stare hnusne vrane, ale porad lepsi nez ve stare W210 nebo 220.Ty zase hnijou a staci se jen lehce zapotit, nedejboze zima a sul.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:25, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
No, ted jsi to trefil... Samo ze nepotrebuje, ale vis jak to je...Muj uplne nejlepsi kamarad co jsem kdy mel mel taky v palici jenom praci a firmu, pak prisel problem, dlouha doba resuscitace a sice zije, ale ve vegetativnim stavu... U mne -sat uz taky bylo, si rikam ze proste ty radosti se maj plnit dokud jeste muzem a nejen o vanocich.
Co chceš dál, napíšu že Mercedes má nedostatek lidí co to umí servisovat tak co je na tom nerozhodně.Jaris330D píše:Presne, jenom rozvody na 500tku stojej 70 000 kc. A servis? Bratr jezdi s Mercedesem, az do Pelhřimova. Pak z Kutne Hory, myslim pan Bobek nema na kazdyho cas. Takze 1-1, dal prosim Xalere. Tohle je nerozhodne, ale servisne 2-1 pro BMW.Don píše:Vetsinou jsou ty servisy i o dost drazsi... U nas Brandlu jsou takovi borci ala Snejk, ale reknou si za praci celkem nesmysl. Treba jen blbe rozvody jsou na vsem 500/450 strasne blbe vyresene a stoji to neskutecnou palku jenom v dilech. To jen tak poznatek, kdyz jsem se dival po GL500
Jeste poupravim, ze tu na E65tku taky vsichni koukaj na hnus z kanalu, ale oni jezdej v starych Mercedesech do roku 2000. Ani jeden nema W211 natoz W221cku. No a o W222jce maji jenom vlhke sny. Vis proc, protoze vsichni smrdej korunou a neutahli by to. Sice jezdim ve stare hnusne vrane, ale porad lepsi nez ve stare W210 nebo 220.Ty zase hnijou a staci se jen lehce zapotit, nedejboze zima a sul.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:26, celkem upraveno 1 x.
Nevíte zda 4.4 biturbo 330kw je stále stejný průser, nebo už vyřešili to chlazení zadních válců?
Stejný průser.540david píše:Nevíte zda 4.4 biturbo 330kw je stále stejný průser, nebo už vyřešili to chlazení zadních válců?
Co Lexus, nema neco zajimavyho?
Vypada to ale, ze pro vetsinu z nas bude e65 konecna destinace. Otazka, jak dlouho je udrzime v chodu...
Jarax mi rikal, ze RR se neda kvalitou s e65 srovnavat. A kamos mel dva a potvrdil mi to. Tak fakt nevim
Vypada to ale, ze pro vetsinu z nas bude e65 konecna destinace. Otazka, jak dlouho je udrzime v chodu...
Jarax mi rikal, ze RR se neda kvalitou s e65 srovnavat. A kamos mel dva a potvrdil mi to. Tak fakt nevim

Jedině LS 460. LS 600 je finanční sebevražda na baterie. LS 460 jsem zkoušel od známého a je to neuvěřitelně těžký a nemotorný. Ale audio ML je úplně jiný vesmír proti Logic a všemu ostatnímu. A zadní Ottoman udělá ze zadních komfortů v E66 plastovou lavici ikea. Ale je to strašně moc specifický auto....
teda ta LS460 vypada skvele. Ale trochu se obavam nahradnich dilu. Par japoncu uz jsem mel a shanet na to neco je za trest...
ha ha kvalita, nevím, ale rádio u RR hraje a nemuselo se bastlit, prostě hraje normálně.JohnyB píše:Co Lexus, nema neco zajimavyho?
zajímavý s tím audiem, nedávno tu snejk psal, že Mark Levinson v LS je dobrý, ale na logica v e65 to nemá, tak nevím, podle čeho to hodnotíte... Asi zaujatost na jednu značku, podle mě normální člověk pokud to není nějaký vycvičený hudebník, nemůže moc poznat rozdíly a tvrdit, že je to jiný vesmír? To je trochu přehnaný ne?540david píše:Jedině LS 460. LS 600 je finanční sebevražda na baterie. LS 460 jsem zkoušel od známého a je to neuvěřitelně těžký a nemotorný. Ale audio ML je úplně jiný vesmír proti Logic a všemu ostatnímu. A zadní Ottoman udělá ze zadních komfortů v E66 plastovou lavici ikea. Ale je to strašně moc specifický auto....