Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ochranná lita na hranu kufru

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fontanek

Ochranná lita na hranu kufru

#1 Příspěvek od Fontanek »

Dobrý den, lepil jste si někdo ochrannou lištu na hranu kufru? můžete mi říct, jestli to má cenu? jestli mi to na tom bude držet?
Koukalekjan

Re: Ochranná lita na hranu kufru

#2 Příspěvek od Koukalekjan »

Určitě bude držet za předpokladu, že si koupíte kvalitní lištu, která stojí cca tisíc korun. Místo, kde budete lištu lepit chce důkladně očistit a přímo před lepením odmastit. Potom bude lišta držet a nemusíte si ničeho bát. Koupil jsem si chromovou lištu, která na autě vypadá dobře
Fontanek

#3 Příspěvek od Fontanek »

Kolik jste za ní dal? a jak dlouho ji na autě máte? nemění auta na slunci nebo mrazu? je pořád pěkně lesklá?
Koukalekjan

#4 Příspěvek od Koukalekjan »

Lištu koupíte v rozmezí 1000 - 1500 korun, záleží na typu auta. Kupoval jsem ji od https://www.autohotarek.cz/ochranne-listy-hrany-kufru a mám ji tam už dva roky. Po objednání jsem ji měl za dva dny doma. Jak jsem psal, tak chromová vypadá dobře, ale záleží jakou barvu auta máte. Já to mám na černé metalíze
Odpovědět