Osobne si ani neumim predstavit, cim bych to vyrezaval v domacich podminkach
 Osobne si ani neumim predstavit, cim bych to vyrezaval v domacich podminkach  Zadni vypada jako plug and play
 Zadni vypada jako plug and play 
 Osobne si ani neumim predstavit, cim bych to vyrezaval v domacich podminkach
 Osobne si ani neumim predstavit, cim bych to vyrezaval v domacich podminkach  Zadni vypada jako plug and play
 Zadni vypada jako plug and play 

Za mě je active steering super...taky jsem se toho "bál" aby to nebylo nějaký divný, ale mě to přijde úplně přirozený, ani bych si nevšiml, že to mění poměr podle rychlosti...je super když při parkování otočíš z přímého směru cca 0,75 otáčky do plnýho rejdu. Když pak sednu do jiného auta, které to nemá, tak si toho hned všimnu...že točíš jak kormidlemsoukupadam píše:Díky. To aktivní řízení nemají všechny? Kdysi jsem tu snad četl, že je to spíš na škodu a mají to jenom facelifty? Víte někdo jak to je?

zddan01 píše:ty vychytávky s tím autem ale souvisí, co kdyby to prodávali jenom v jedný konfiguraci výbavy a to v plný? nedoporučili bysme proto to auto, jakože nejde koupit holý?
nemyslim si, že tu existuje nějakej prvek výbavy, kterej by odcházel jak na běžícím pásu a nemělo by pak ekonomickej smysl auto opravovat; jako třeba N63 u Fxx
spíš jsem to stavěl tak, jestli je absence konkrétní výbavy bloker ke koupi, nebo je třeba její poměr cena/výkon nízkej

Tak to já jsem stejnej magor...TT píše:....já když se zamiluju do konkrétního auta, tak mě neodradí od koupě niczddan01 píše:ty vychytávky s tím autem ale souvisí, co kdyby to prodávali jenom v jedný konfiguraci výbavy a to v plný? nedoporučili bysme proto to auto, jakože nejde koupit holý?
nemyslim si, že tu existuje nějakej prvek výbavy, kterej by odcházel jak na běžícím pásu a nemělo by pak ekonomickej smysl auto opravovat; jako třeba N63 u Fxx
spíš jsem to stavěl tak, jestli je absence konkrétní výbavy bloker ke koupi, nebo je třeba její poměr cena/výkon nízkej

Tak ona ta extra vybava zas takova traga neniTT píše:taky jste mu měli říct, že čím více vychytávek, tím více prostoru pro výser a prostor pro vysypání peněženky
 Kdyz se podela HUD, SC, FLA, tak to zamrzi, ale neni to tak strasny, furt se s tim da normalne jezdit. Ale i naprosto hola a nevybavena sestka umi vyhoret od vytopeny jednotky svetel.
 Kdyz se podela HUD, SC, FLA, tak to zamrzi, ale neni to tak strasny, furt se s tim da normalne jezdit. Ale i naprosto hola a nevybavena sestka umi vyhoret od vytopeny jednotky svetel.  </NADSAZKA>
 </NADSAZKA>