Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E 34 518i
Re: E 34 518i
S motory M40 ani problém není, akorát jsou na tato vozidla poddimenzovaná.
Problém vidím v tom, narazit na karoserii neshnilou v nosnících podlahy. Tím je narušena strukturální integrita nosného skeletu a je to k ničemu.
U těchto vozidel už jde jen o rozsah koroze v nosných částech a velikost vůle v převodce řízení. Velice špatně se tyto součástky shání.
Problém vidím v tom, narazit na karoserii neshnilou v nosnících podlahy. Tím je narušena strukturální integrita nosného skeletu a je to k ničemu.
U těchto vozidel už jde jen o rozsah koroze v nosných částech a velikost vůle v převodce řízení. Velice špatně se tyto součástky shání.
Našel jsem tohle: https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 91358.html
E 34 se mi vždy líbily, tenhle vypadá krásně, nájezd moc zajímavej. Samozřejmě je nutno ho vidět naživo.
E 34 se mi vždy líbily, tenhle vypadá krásně, nájezd moc zajímavej. Samozřejmě je nutno ho vidět naživo.
-
- Člen Klubu
To je sice haluz a rarita v této době, ale taky je to auto hodný jak je leda postavit do muzea, nebo na výstavy.
Jezdit bych v tom ani nechtěl, kor teď do korozimy (od slova koroze, ne korony) absolutně nevhodné. Slabý motor a základních hadr sitze nebude zas takový potěšení.
Jezdit bych v tom ani nechtěl, kor teď do korozimy (od slova koroze, ne korony) absolutně nevhodné. Slabý motor a základních hadr sitze nebude zas takový potěšení.
Díky za názory klucí, mě nevadí ten základní motor ani hadrový sedáky. Je to krásný auto. Ale možná, že po svezení bych změnil názor. Spíš mě zajímalo, jestli tam nejsou nějaký chytáky. Díky. Něco jsem se dozvěděl.
Taky bych neřešil hadr na sedačkách. Osobně mám taky hadr v E61 a jsem spokojený, mám ještě Jeep Grand Cherokee WH v kůži a tam na sedačkách lítám v zatáčkách jako blázen. V létě ani nemluvě, když na to pere sluníčko
Nevím ani, proč auto bez kůže = pro většinu šrot? Hodně zdaru v nákupu.

Každopádně to chce vidět ze spoda, podlahu nosníky prahy ,stav brzdového potrubí atd., a sundat plastovou lištu co drží koberec u spolujezdce a řidiče, a zvednout koberec a kouknout se jak vypadá podlaha zevnitř.
Pak tu vůli na řízení.....
Taky si dvě držím při životě a zatím přináší jen radost.
Pak tu vůli na řízení.....
Taky si dvě držím při životě a zatím přináší jen radost.